Mamici de septembrie - octombrie 2007 (78)
Raspunsuri - Pagina 11
Roxali spune:
Sanatate sotului Alinus!
Cred ca cele care lucrau in schimbul 3 deja au nascut...imi voi pregati ceva d mancare poate reusesc sa adorm bebelina.
Ali33si Enrico 7ani
poze
isabeluta spune:
Felicitari Daniela!!!
La multi ani Sofia Galagia surioara lui bebe Gheo!!!
Insanatosire grabnica sotului tau Alinush.
Gema!!!
Roxana pentru mine o "inca" fara experienta esti un exemplu de rabdare. Probabil nevoia ne face puternici in momentele limita! Iar la faza cu testul psihologic trebuie sa recunosc am avut un deja-vu al testelor de prin revistele de monden gen "cum stii daca iti faci iubitul fericit in 10 pasi" ...
isabeluta37 +
bebita
AMR 16 zile
danuta36 spune:
Neata si de la noi!
Afara ploua de azi noapte si e urat,iar am dormit putin,dar m-am trezit,caci mi-era frig si ma durea si burta...Cred ca bebelina mea o sa fie ca Andrei al Roxanei,la cat se misca noaptea,plus nesomnul meu...
Referitor la parinti,am si eu una bucata tatic pe cap,de 75 de ani...scoate cate una de stau si ma tot minunez,de unde oare?dar nu prea il mai bag in seama,ca n-are rost sa ma enervez si trebuie sa-l accept asa cum e,caci m-a crescut singur de la 1 an si 11 luni,cat aveam eu cand a murit maica-mea...
Dana 36s+
danuta36 spune:
La multi ani pt. Goe si Katrin!
Felicitari Daniela Radu!
Prisi bine ai revenit!
Marunzika e tare dulce printesica!
Multa bafta Gema!Nastere usoara!
Dana 36s+
amar spune:
Fetele dragi, raportez o noapte albaaaa ca lumina zilei, plina de contractii la ora ,dar care cedau in catva minute sau cat o fi fost, ca eu nu le-am mai masurat...oricum ideea e ca suntem pe faza...ar trebui ca azi sa se inteteasca????..ca eu la spital nu ma duc decat daca sunt la 5 min...nici urma de dop...cu apa mai vedem....
Nu stiu de ce dar parca totul mi se trage de la controlul de ieri, pe care l-am simtit asa ca un cutit infipt in partea dreapta sub burta, asta noapte aveam cutite infipte si in stanga...eeeehhh...greu..si azi e meci cu Germania...tre sa-i batem pe teutoni..desi am inteles ca e amical...
Oricum una peste alta numai intalnirea cu iubirea mea ma tine dreapta...si ma ajuta sa fac fata...de dimineata sotul ma intreaba daca ma simt pregatita...abia vedeam si i-am spus ca sunt pregatita cum e el pt operatia de hemoroizi(dar asta e alta poveste)...numai ca eu am o motivatie speciala...a fost ceva asa din cauza oboselii..m-a luat in brate si mi-a spus a n-spea oara ca va fi bine si a plecat la servici....
va las ca iar ma ia ceva parca...
carmen 39s Oana Isabella
AMR 13 zile
adimercedes spune:
Informatii utile pt (viitorii) parinti!!! aici
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
samburici
Povestea obtinerii sarcinii
mandarinutza spune:
Sabina, la multi ani pentru Sofia!Noua ne-a cazut buricul cam la 6 zile dupa nastere, am mai asteptata 2 zile sa se mai curete si zona -imediat dupa cadere era cu sange,timp in care i-am facut baita pe bucati, cu un scutecel de finet inmuiat in apa calda si am dat cu alcool si baneocin pudra.Acum facem baita si ii mai dau cu putin baneocin pudra ca mai sunt cateva negreli pe acolo.
Danielaradu felicitari pentru bebita!
Prisi bine ai revenit!
Gabriela, Sara e o scumpa si nu e micuta deloc!
Marunziko, aveti o scumpete de fata, si tati se vede ca o adora!
Sim, si bebelinei mele i-a aparut ieri o bubita de care zici tu,ii aparuse dimineta si seara eramult mai micuta, i-am dat cu unguent de galbenele, daca nu iitrece o saii dau cu baneocin unguent.
Ne mai confruntam cu niste bubite mici rosii prin zona scutecului, eu o dau cu bepanthen la fiecare schimbat. Ce ar mai trebui facut?
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
youngrita200 spune:
quote:
Originally posted by Roxali
Rita deci si ptr tine trebuiesc pregatite majoretele??
Ali33si Enrico 7ani
poze
Roxali, am nevoie de majorete... caci ne apropiem foarte de termen. Deocamdata niciun semn, iar DPN-ul meu zis de medici e 3-4 octombrie. Dar asa am un feeling ca vine puiutul inainte de 15-16 septembrie (adica azi-maine)! Pe de alta parte, fiind fetita, toata lumea zice ca ele vin mai repede cu vreo doua saptaman. Si-s grabita, si-s grabita...! Dar crede-ma ca abia astept.
rita [34]
amar spune:
Youngrita200 te rog sa stai la rand ca eu sunt inaintea ta...nu de alta dar obosesc majoretele...
carmen 39s Oana Isabella
AMR 13 zile
youngrita200 spune:
Amar, eu nu ma grabesc (vorba vine, ca nerabdarea mea cred ca e mai mare decat a puiutului). Sa vedem ce zice Maya pana la sfarsitul saptamanii.
Am uitat sa va dau o veste buna: vinerea trecuta am fost MODELE. Da, da... Am prezentat hainute pentru gravidute. Este o tipa la noi care a adus din Ungaria colectia Mam Mystic - imbracaminte speciale pentru gravide. Am fost taaaare fericite... pana ne-am vazut la televizor. Aveam cam finetea unei balene, dar lui tati i-a placut si a zis ca la urmatorul bb mai mergem! A si poze, dar nu stiu cum sa le postez pe forum. Daca ma ajuta cineva...
rita [34]