Mamici de septembrie - octombrie 2007 (78)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Piciulika, faine pozele. Chiar esti o sexy.
Eu m-am cantarit azi si mai am de dat jos 2 kg, alea care au mai ramas la burtica pana revine la forma obisnuita. Yupiiiiiiiii, mai am putin. Celulita de pe picioare a disparut ca prin farmec, deci sunt aproape ca noua

Sim si Stefan (25.08.2007)
Poze
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urmychance spune:

Vesti bune ...avem o mamica si un bebelus.
Danielaradu a nascut la 17.55, am primit sms si am vb si la telefon cu ea. Fetita e frumoasa si cu parul negru, seamana cu dana.

A avut 3150 gr.
Totul bine acum, dar s-au cam chinuit fetele. Bine ca a scapat. Pupici pt fete. Tati sa aiba grija de ele.

(nici nu m-am mai simtit gravida cand o auzeam pe saraca mamica prin ce a trecut). Sper ca la mine sa fie mai usor.

urmychance39baietelul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Felicitari Danielaradu, refacere rapida si bebe sanatos, cuminte si destept!

Fetelor, am o intrebare: ce servetele de popou ati luat voi? Ce marca adica?

Irina 36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Yaya, am luat Libero, dar le-am terminat si nu am gasit pe langa mine tot de astea, asa ca am luat Nivea Baby Sensitive, dar mi s-au parut mai bune alea Libero. O sa il trimit pe sot la Cora dupa servetele...

Poze
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Felicitari Daniela, sa va traiasca puiutul si sa va aduca numai bucurii!

Sim, ai descris exact manifestarile lui Andrei la tzitzi. Tu zici ca e asa din cauza starii mele?

Oricum eu sunt dusa rau cu capul, iar imi vine sa plang, m-am enervat de cum au intrat fetele pe usa. Mama super panicata ca nu a facut Alex nici pici nici kk astazi. Ma rog, poate pipi ar fi o problema. Dar este super agitata mama si o tat haituie cu oala sa faca pipi, cand ea nu vrea si zice ca nu poate. Mi-a creat o stare de panica si mie, desi primul instinct a fost sa spun ca e o prostie.

Buuun, si vine fata mea si se apuca sa zguduie scoica cu Andrei, pusa pe canapea, abia am prins-o sa nu il dea direct in cap pe jos. I-am zis sa nu il mai aplece asa, da-i si plangi. Apoi imi da vreo 2 suturi si cand am certat-o, sare mama ca de obicei de fata cu Alex ca sunt rea, ca voia si ea doar atentie, ca a plans toata ziua dupa mine. Si se pune Alex pe un boceeeeet. M-am ridicat si am plecat din camera inainte sa izbucnesc si eu in plans, si in continuare am fost certata ca nu imi pasa de copil. M-am enervat si i-am zis mamei ca am rugat de nenumarate ori, si vad ca degeaba, sa nu mai faca astefel de comentarii de fata cu Alex si sa nu se mai amestece in modul in care inteleg eu sa o educ. Acum deh, sta mama botoasa, ca nu poate pleca pana dimineata, dar ca dimineata pleaca intrucat am numai nemultumiri si observatii. Imi vine pur si simplu sa urlu, sper sa nu intinda coarda careva ca deja simt cum o dau din stare de tristete in frustrare agresiva si nu stiu cum va iesi.

Nah ca au avut dreptate aia din maternitare cu depresia moderata...

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Mergi la inceput

Apropos de depresie moderata, cred ca nu v-am povestit. Haideti sa va si amuz putin.

Mai nou se face un sondaj prin maternitati ca sa vada cine si cum sufera de depresie. Si au venit si la mine cu chestionarul cu pricina, 10 intrebari grila pe care le-am completat in 30 de secunde cu BB la tzitzi. Buuuun...Daca am avut insomnii in ultimele 7 zile...of course ca da. Cate ore am dormit...evident putine. Daca m-am ocupat ca de obicei de treburile casei parca...sigur ca nu. Etc etc. Chestionarul parea facut de un barbat sau o femeie care nu a fost gravida, ca altfel nu cred ca ar fi vreo lauza sa declare ca dormea tun 20 de ore pe noapte si fara vreo suferinta, sau ca nu si-a facut niciodata griji cum se va descurca cu copilul. Sigur, nu am bifat ca vreau sa imi fac rau mie sau copilului, ca erau si intrebari de genul asta.

Iaca asa...si vine tanti asistenta aia ingrijorata, ca mi-a iesit nu-sh ce punctaj aiurea (ooops, s-au prins oamenii ca sunt cam dereglata la tartacuta) si ca trebuie sa discut cu o psiholoaga Saraca, fata draguta si finuta psiholoaga, dar zau daca discutia nu era potrivita zic eu. Ma intreaba de ce nu dormeam, ce sa ii raspunzi mai? Ca eram balena, ma sufocam si ma ardea stomacul? Mi se pare tampita intrebarea sincer, repet, nu cred ca e vreo gravida in ultima luna sa traga la aghioase nestingherita. De triburi nu am suflat o vorba ca ma internau la nebuni direct si ma trezeam cu copilul dat spre adoptie. Bun si asta. Si ma intreaba ce preocupari aveam inainte de nastere si ce imi facea placere si ma pune naiba sa zic de gradina. Si ma intreaba madam daca am de gand sa ma ocup la fel de gradina cand ma intorc acasa. Zic eu, normal ca da, numai ca in prima perioada nu prea o sa mai pot. Opaaaaa! Semn clar de nebunie pentru ea, ca tot insista cu asta. La un moment dat ma enervez si o intreb daca are copii (evident nu avea) si ii explic frumos ce solicitant e un BB mic (nu mai zic sa ai 2 copii) si cum nu prea apuci nici sa mananci si nici sa faci un dush, d-apoi cum naiba sa mai apuci sa plantezi flori si sa tratezi copacii din gradina. Nu a fost prea convinsa individa. M-a mai intrebat ea una alta, deja eram plictisita si nu mai aveam chef de vorba. Noroc ca intre timp il hraneam pe Andrei, l-am schimbat, l-am dragalit, ca mi-a mai dat tanti circumstante atenuante si a declarat ca am o depresie moderata, dar ca nu imi voi face rau mie si nici lui BB, ca pare ca ma ingrijesc de el.

PS A facut Alex pipi, sper ca s-a linistit maica-sa mare.

Rox ,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

quote:
Originally posted by sim_stoian

Amar, sa stii ca si eu am momente cand as mai vrea sa fiu gravida. Mi s-a parut cumva brusca trecerea asta si nu eram pregatita pentru ea. Dupa operatie m-am trezit ca vine asistenta cu bb in brate in postoperator si intreaba: mamica Stoian? Eu zic un 'aici' lesinat si hop bb e langa mine in pat, sta cu ochii inchisi si nu spune nimic. L-am pus la san, dar inca nu era invatat sa traga cum trebuie. Mi l-au lasat cateva minute si apoi l-au luat. Uite asa mi-am facut debutul ca mamica. Acum m-am mai acomodat, dar mi se pare o schimbare majora in viata noastra si poate abia dupa ce am nascut am constientizat si eu si sotul ca nu mai suntem de capul nostru si ca un pui de om depinde de noi in totalitate deocamdata.

Poze
Povestea nasterii

Exact asa si eu!!!

Roxana, iubita, scuze ca nu ti-am mai scrios azi,da am avut si eu un episod de depresie, mi s-a parut canu mai am lapte.
Acuma beau ceva minunat, ceai de SCHINDUF, se pare caface minuni!

totusi, bb a avut 2 somnuri de 3 ore, deci laptic cred ca este

la mine tot noptile sunt grele.

sotul meu saracul schimba bb de kk si nu doarme aproape nimica :(/.Are dimineata tensiune mare...sunt f necajita.

mama afacut tot felul de drumuri obositoare si nu mai vine la mine.Si mai bine nu vine...o agita pe sofia si plange la propriu dacaeu ma vaicaresc, ca cica ii facerau cama doare si casunt nervoasa!!
in plus,. lui bb i-a cazut buricul, si mi se pare ff devreme. are in mijloc un punct galben si sunt ingrijorata de vreo infectie.

in rest, e un bb cuminte ziua si haplea rau de tot noaptea.mi se golesc sanii si simt ca n-am ce sa-i dau.Intre 4 si 7.40 dimineata e jale.
eh.

in alta ordine de idei, azi e si ziua Sofiei, am sarbatorit-o cu sora mea si sotul ei, si sambata vor veni o familie de prieteni cu 2 copii adorabili, cuminti si destepti.

Am toate motivele sa fiu fericita, daca m-as putea misca ca sa nu-l nenorocesc pe sotul meu ar fi perfect.Dar am doar 5 zile de la operatie.... nu vreau sa exagerez.

fe;licitari Daniela radu, Prisi, Marunzika!!
ma chitaie bb.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Sabina, iubita am uitat de ziua Sofiei, credeam ca este pe 12 de fapt. La multi ani Sofia, sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii si noroc! Stiu ca esti obosita, ca te sunam sa ii zic eu personal urarile Sofiei (stiu ca ii place sa vb la telefon). Ceea ce descrii tu la voi e cam la fel si la noi, cu lapticul e cam tragedie. Dar asta este. Sa stii ca mama chiar o agita pe Alex, si eu prefer sa fiu singura. Asa am nevoie de Cata acum...Nu stiu ce sa zic de buric, la noi nu a cazut nici acum si tot sangereaza.

Rox ,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Hai sa ma plang si eu un picutz ,ca simt ca explodez.Dupa cum stiti buni a mea e bolnava iar mama sta cu ea non stop.Asa ca eu m-am procopsit cu una bucata tata pe cap sa-i gatesc sa-i spal si alte nevoi.Acum nu m-as plange ca doar e tatal meu dar e mai rau decat un copil de 3-4 ani care necesita atentie.Vrea numai mancarica buna,dulciuri m-a pus sa-i coc azi o galeata de ardei.Si eu proasta am stat ore intregi in picioare sa-i fac pe plac.Deci ma dispera iar in seara asta m-am certat tare cu el,acum ne-am inchis in camere separateufff,mai am o zi si vine sotul meu

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

La multi ani Sofia!Sa cresti mare, sanatoasa, cuminte si norocoasa! Sa ai viata frumoasa, sa fii fericita alaturi de familia ta!Sabina

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput