Mamici de septembrie - octombrie 2007 (78)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura1713 spune:

Mamici fericite, felicitari!
Am si eu o intrebare, daca se poate...
Voi tineti bebeii cu caciulite pe cap in casa? Si daca da, cam cate sunt necesare in prima faza?

Laura 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

quote:
Originally posted by laura1713

Voi tineti bebeii cu caciulite pe cap in casa? Si daca da, cam cate sunt necesare in prima faza?

Laura 31+

Eu nu ii dau caciula in casa. Doar dupa baita, ii pun o caciulita subtire pana i se usuca parul.

Sim si Stefan (25.08.2007)
Poze
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Carpatina, am dormiiiit bustean! BB inca doarme, iti dai seama ca ma asteapta. Micuta teorista a fost in parc la ai mei azi, acusica vine acasa. Cu tot cu mama.

Piciulika, pai de ce sunt numai eu in grafic cu baby blues? Huh? Restul mamicilor sunt fericite bine mersi, numai eu sufar cu capul. Cate zile zici ca mai tine? La Alex a durat cam pana pe la 3 saptamani, asa ca pe acelasi tipar mai am ceva de bocit. Si sa stii ca am vazut si eu pozele, inclusziv cea sexoasa in rosu.

Sim, poti sa dai cu baneocin crema pe fata.

Gata, acum a venit Alex. Pupici.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

quote:
Originally posted by laura1713

Laura 31+

Nici gand de caciulita in casa. Poate numai dupa baia pe cap sa il mai las jumatate de ora cu vreo scufie, ca al meu este pletos rau.

Rox ,

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Roxana_G
Piciulika, pai de ce sunt numai eu in grafic cu baby blues? Huh? Restul mamicilor sunt fericite bine mersi, numai eu sufar cu capul. Cate zile zici ca mai tine? La Alex a durat cam pana pe la 3 saptamani, asa ca pe acelasi tipar mai am ceva de bocit.
Rox ,

Pai Roxana, am avut si eu o tendinta de baby blues intr-o noapte cand abia venisem acasa si a avut colici si in ziua in care a plecat mama. De fapt, in ziua aia am fost tuflita bine.

Edit: dupa aia mi-am impus sa ma calmez pentru ca se transmitea si la bb si il vedeam si pe el nervos. Lua tzitzi in gura si incepea sa planga, apoi sugea nervos si, eventual, pleca la plimbare cu sanul meu si ma strangea de sfarc... De cand m-am calmat totul e OK, bb suge cum trebuie, laptic este, nu mai e nervos si dorm mai bine.

Poze
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura1713 spune:

Multzumesc frumos de raspunsuri. Pupici si bebei sanatosi!

Laura 31+

Mergi la inceput

Teodoraaaaaaa, ai vazut in ce perioada e plecat dr T in octombrie? De pe 7 pe 17...

Poze
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Rox ce a bucur ca macar ai reusit sa te odihnesti, sa-ti incarci putin bateriile.

Carmen santem pe faza

Ali33si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Rita deci si ptr tine trebuiesc pregatite majoretele??

Ali33si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Roxana, cum ai tu timp de cate un raspuns pentru toate fetele, chiar daca esti moarta de oboseala. Bine ca azi ai prins ceva somnic...

Irina 36

Mergi la inceput