Mamici de septembrie - octombrie 2007 (78)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

alehiam, felicitari si bun venit acasa!

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

quote:
Originally posted by tomasa

Am si eu o intrebare. Eu nu pot sa respir cum trebuie si nu e de la raceala, fiindca senzatia o am de ceva timp, poate de o sapt. Am impresia ca nu-mi ajunge aerul chiar daca inspir profund...o apasare in piept permanenta, ca o oboseala la respiratie. Mai are cineva? Aveti idee ce semnificatie poate avea faza asta? Nu stiu eu sa descriu prea bine, dar daca mai aveti sau ati avut, probabil veti recunoaste despre ce vorbesc.
Ma cam ingrijoreaza senzatia, parca nu mi-o amintesc de la sarcina anterioara.

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
36+Maria

exact aceste stari le mai am si eu.raman din senin fara aer,simt ca ma inadus.nu stiu de la ce poate fi tomasa,poate se aseaza bebe intr-o pozitie mai nasoala ceva de ne lasa fara aer!

danielle 38+ Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Alehiam felicitari pentru baietel!

Andrusca bine ai venit,e bine si mai tarziu..

Ramonaiani,Gabriela,Sabina am citit pe nerasuflate povestile nasterilor...emotionante..

Annisia bine ai revenit!Bebe Yannis e tare frumusel,daca mai e si cuminte...super!Sa fie sanatos,norocos si iubit!

Fetelor,mi s-a spus ca trebuie sa iau pt. bebe glicerina boraxata;la ce se foloseste de fapt?

Dana 36s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

prisi,sabina multumim de povestile vostre
annisia bine ai revenit acasa!e tare frumos bebe Yannis.mi se pare ca seamana mai mult cu tati decat cu tine!
te astept cu povestea despre nastere!

danielle 38+ Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

Annisia, bun venit! Scump foc bb Yannis, sa fie sanatos si norocos!

tomasa, sanatate maxima, sa-ti treaca rapid raceala!

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urmychance spune:

tomasa ....nu stiu daca tu aplici acest tratament, dar eu il recomand .... ceai de lamaie (facut chiar din lamai) fierbinte (sau macar cat de cald se poate) si vit. C cu propolis. Va trece garantat.
in legatura cu senzatia de sufocare, e de la bb, e naspa asezat pe organele tale, o sa treaca si asta, nu te ingrijora.

Annisia - multumim pt poze si pt povestire. Si mie mi se pare ca Yannis seamana mai mult cu Bogdan.

NU mai stiu ce vroiam sa scriu.

Sa va povestesc ce am facut azi (dupa ce am venit de la dr. )
am luat cu sotul meu o pompa pt sani de la Chicco. Si ma uit eu ca zapacita la ea, o intorc pe toate partile, ma intreb: si laptele unde il pun (vars in biberon?) si apoi ii zic sotului: ce o fi daca o incerc, asa de curiozitate. Si bag tzatzica in dispozitivul cu pricina, apas pe pompita de cauciuc si nika. Frate, asta nu e buna. Mai pun o data, mai si cand imi insfaca odata sanul si mi-l tine acolo strans, mi s-a umflat tzatzica inauntru si nici vb sa isi dea drumul. Cu pompa atarnand de san, cu o fata speriata si usor amuzata, il intreb pe sot: si acum eu ce fac? Intre timp, jap, jap sare colostru si incepe sa curga la greu. Suna la usa, eu, deh, in tzatzile goale, cu pompa atarnand de sfarc , intru in panica. Radea iubi , cred ca eram asa disperata , nu stiam cu ce sa ma imbrac mai repede si cum sa arunc pompa aia ventuzoasa de pe mine. M-am descurcat pana la urma in timp util. si pot spune ca e buna. Dar totusi ramane intrebarea, ce fac cu laptele?

si in final:

LUNI voi naste primul meu copil . Doamne ajuta!

urmychance39baietelul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Numai eu nu gasesc pozele cu Yannis .
Am cautat si in mailul comun si nimic.
Cine ma ajuta si pe mine?

Nana, 39+ Razvan Andrei

In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Prisi cea viteaza, bine ca s-a terminat cu bine si au luat decizii bune. Si e o scumpa Mirunica ta - ma tot uit la sarmalutza ta frumoasa si ma topesc!

Sabina cea 'obraznica' cap-coada cu drl , si celebra mama a Sofiei, foarte cool ai povestit! Dupa cum suna povestea, a fost to cezariana aproape la cald, nu? BB Gheorghe voia in ziua aia, nu drl. FELICITARI! Si ma bucur mult ca Sofia e asa iubareatza!
Apropos Bach: eu imi compilez acum ceva CDuri pentru sala de nastere - nu merg cu originalele ca le uit pe acolo - si imi pun la greu Bach celo cu Yoyo Ma, mai bag ceva concerte pentru pian Mozart... mai ai vreo idee?!

Piciulika 37+ Michael
Si suntem in luna 9!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urmychance spune:

quote:
Originally posted by NanaMotoc

Numai eu nu gasesc pozele cu Yannis .
Am cautat si in mailul comun si nimic.
Cine ma ajuta si pe mine?

Nana, 39+ Razvan Andrei

In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

uite nana
http://good-times.webshots.com/album/560665941AHvWzw

urmychance39baietelul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Va multumesc mult fetelor si pt. raspunsurile privind raceala si senzatia de sufocare. M-am mai linistit afland ca nu-s singura.

Piciule, deci nu a coborat inca in bazin? Asta inteleg din ce ai scris tu si sincer m-ar bucura sa fie asa ca inseamna ca mai dureaza. N-as vrea sa se grabeasca prea tare. Nu de alta dar eu stiu ce ma asteapta .
Urmy, sigur voi incerca reteta ta pt. raceala, nu o stiam si chiar am o tona de lamai in casa. Inteleg ca si la tine va fi cezariana pana la urma. Sa fie intr-un ceas bun ziua de luni! Spune-mi cum a hotarat data? Sau ai hotarat-o tu? Si la ce ora va fi intalneala cu bb? La ceas de seara sau dimineata?
Eu ma vad cu el pe 24 si as vrea sa stiu cum se va proceda. Multzu pt. toate detaliile pe care le poti da despre cum se va face alegerea. Data trecuta m-a apucat spontan inainte de data hotarata de el nu de mine si mi-a convenit asa...

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
37s fixMaria

Mergi la inceput