Mamici de septembrie - octombrie 2007 (78)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns urmychance spune:

quote:
Originally posted by MamiciDe2007

Urmy, pentru prima pagina, nu ne dai mai multe detalii despre fetita Danielei? Macar cum o cheama?

MARIA, 3,150 kg, ora nasterii 17,55 data 11 sept, apgar 8

urmychance39baietelul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns youngrita200 spune:

Annisia, super-poveste pana acum. Abia astept detaliile! Si chiar o sa incerc sa tin seama de reteta ta pentru o nastere usoara... Am ras una buna cand am citit: INCONSTIENTA! Nici nu mi-a trecut prin cap ca tine reteta asta si aici! Dar se simte ca esti fericita si asta-i foarte important... Deci trebuie sa fie OK.

rita [38+]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Bine ai venit Annisia!Sa-ti traiasca bebelusul...pare tare cumintel...parca ziceai ca ai anuntat familionul si prieteni sa nu te deranjeze.

Ali33si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami25_7 spune:

Annisia felicitari pt bb e asa frumos,ti-am zis io ca o sa semene cu tine.Iar tu erai cu zambetul pe buze,bravo,asa ar trebui sa fim toate.Ce fericit era si al tau,parca ar fi nascut si el cu tine.Era f emotionat asa mi-a parut.Sa fiti sanatosi,sa va iubiti si sa mai faceti si o fetita.
38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Buna seara si de la noi.

Eu intru pe fuga ca astept niste musafiri.

Gabriela, am citit povestea ta mai pe la pranz. Impresionanta.

Sabina, "La multi ani!" cu intarziere pentru printesa ta.

Annisia, bine ai revenit acasa.

Noi suntem bine, ne mai chinuie nasul, dar ne descurcam. Promit ca maine sunt mai comunicativa. Promit sa va povestesc si eu cum a venit pe lume Vladutz.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urmychance spune:

quote:
Originally posted by Piciulika

Betty ce dulce e BB Mario!!!
Si tu esti un betzisor de mamica!
Imi place muuult poza cu la 'mami la alaptat' - parca e o pictura de Gustav Klimt, din seria cu mamici...

(P.S. si nu fii critica virgula cu tati fotograf: bine ca le face fata blitz si fara la lumina asa putzina si fara stativ nu au cum iesi mai bine!)

Piciulika 37+ Michael
Si suntem in luna 9!

foarte frumoase pozele....are dreptate Piciulika ...parca e de tablou imaginea cu mami la alaptat. Si bb ce scump e...sa iti traiasca. Si esti slaba, eu ma gandesc cu groaza cand o sa imi ramana doar burta de grasime...asta e....

urmychance39baietelul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Annisia, bine ai revenit!!! Ai un baietel superb si daca mai e si cuminte... Bravo tie pt. asa nastere rapida. Incepusem sa ma ingrijorez de absenta voastra.

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
36+Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

quote:
Originally posted by tomasa

Am si eu o intrebare. Eu nu pot sa respir cum trebuie si nu e de la raceala, fiindca senzatia o am de ceva timp, poate de o sapt. Am impresia ca nu-mi ajunge aerul chiar daca inspir profund...o apasare in piept permanenta, ca o oboseala la respiratie. Mai are cineva?

Tomasa draga, bebe sta intr-o pozitzie care-tzi comprima plamanii si se reduce drastic capacitatea pulmonara. Eu am avut (si mai am) faze de astea si dupa o vreme isi mai muta popul domnul si suflu mai usor. Musai e acelasi lucru, mai ales ca spui ca inaltzata pe perne merge mai bine.
Si peste tot scrie: odata ce coboara BB in bazin, pentru nastere, vetzi respira din nou mai usor.

Piciulika 37+ Michael
Si suntem in luna 9!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Alehiam, bine-ai venit acasa cu voinicelul tau!

Piciulika 37+ Michael
Si suntem in luna 9!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Lia, la Andrei e putin rosu locul de la vaccin, insa a doua zi era ditamai pata.

Tomasa, eu am avut asa sufocari spre final, cred ca era ceva apasare pe diafragma. Nu stiu exact, din piept cumva, simteam ca nu intra aer chiar daca respiram adanc.

Prisi, si . Tare greu...ma doare sufletul de cand am citit. Imi pare rau ca a fost asa, ma tot gandeam la tine. Acum a trecut, important e ca ai ai in brate pe Mirunica.

Sabina, ce frumos povestesti tu. Nu ca nu stiam deja detaliile, dar mi-a placut sa citesc. Sofia e incantata zici. La noi au inceput mici gelozii.

Sim, zi mersi ca doarme noaptea Stefan, al meu a tras la aghioase toata ziua si inca doarme. Eu pic aici, Alex sare si topaie, si nici nu voi pupa somn prea curand.

Annisia, fata mea treci si povesteste aici sa ridici moralul burticilor care mai au putin. Stiam eu ca esti betoooon! Iar Yaniis e un scumpic.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Mergi la inceput