Mamici de septembrie - octombrie 2007 (78)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Hello ,zilele astea trebuie sa dam fiecare cate un semn ca altfel intram la banuieli.Eu raportez dureri ascutite in ovarul stang,ce o mai fi si asta?Si v-am spus ca vine tati de bebe in seara asta?Si daca v-am spus ce daca va mai spun o data,ca ma bucur si eu tare tare.Poate sa vina bebe de acum

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns youngrita200 spune:

Sarr'na Piciulika si Tomasa... Am mai pus ceva poze si de la nunta. Eram in luna a cincea.
Apropos de hainute si etichetutze, piciulika... Sa stii ca si eu m-am enervat pe ele... Si pe capsele de la body-uri. In doua sau trei mi-am rupt unghiile incercand sa le desfac, iar cu vreo doua am ramas in mana.

rita [38+]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

quote:
Originally posted by alehiam

am ajuns si noi acasa... gura cea "aurita" a teodorei...
asa: duminica 9.09.2007, ora 23.00 a venit pe lume Robert Stefan, 3.610 g, 54 cm, Apgar 9, nastere naturala ... pustiul meu nu l-a mai asteptat pe Tutunaru.

bine ai revenit!!!
felicitari ptr. bebe!sa fie sanatos si papacios!

danielle 38+ Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

quote:
Originally posted by Roxali

Pai noaptea ce faci mai Nanico...tricotezi...sau te pregatesti sa-ti muti domiciliul in America.

Ali33si Enrico 7ani
poze

Nu stiu ce naiba dar nu dorm neam, ba mi-e cald, ba mi s epun carcei si tot asa. MA foiesc si pana la urma tot pe canapea ajung.

Nana, 39+ Razvan Andrei

In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia_B spune:

Sa va spun ce-am patit! E de bine!
In plina sesiune de colici mi-am amintit ca Sim spunea ceva de Mozart si am zis sa incerc cu niste piese clasice pe care le-am ascultat in masina pe timpul sarcinii. Bebelusha a adormit instantaneu. ma minunez si acum si nu-mi vine sa cred!

Am si eu o intrebare pt. mamici. Vaccinul antiTBC (vaccinul de la 3 zile)a lasat vreo urma pe manutza bebelusilor? Noi nu avem nici un semn, banuiesc ca nici nu i l-au facut bebelinei.

Roxana, lohiile au, la mine, culoarea galben/rosiatic/maroniu si curg in continuare dar in cantitate mica, la 3 saptamani de la nastere.

Lia, 3 saptamani - Runa Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

rita tare draguta esti si pozele sunt super,mai ales alea unde esti miresica
nana si eu ma chinui tare sa dorm noaptea,la mine e problema ca incepe sa ma manance pielea de morrrr,nu suport nimic pe mine si incep sa ma scarpin pana ma invinetesc cel mai nasol e ca nici ziua nu pot dormi,o sa am o bebelusha super energica de o sa imi manance urechile

danielle 38+ Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Am si eu o intrebare. Eu nu pot sa respir cum trebuie si nu e de la raceala, fiindca senzatia o am de ceva timp, poate de o sapt. Am impresia ca nu-mi ajunge aerul chiar daca inspir profund...o apasare in piept permanenta, ca o oboseala la respiratie. Mai are cineva? Aveti idee ce semnificatie poate avea faza asta? Nu stiu eu sa descriu prea bine, dar daca mai aveti sau ati avut, probabil veti recunoaste despre ce vorbesc.
Ma cam ingrijoreaza senzatia, parca nu mi-o amintesc de la sarcina anterioara.

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
36+Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Nana, si eu ma chinui sa adorm. O data adormita e ok, chiar daca ma mai trezesc pt. pipi, adorm la loc. Dar initial adorm fff greu. Si am si apasarea in piept despre care vorbeam mai sus, simt nevoia sa dorm pe perne multe, cu capul si pieptul ridicat mai mult decat normal adica. Oricum pt. mine si insomniile sunt ceva nou, n-am mai experimentat asa ceva pana acum.
Lia, eu stiu ca vaccinul "se infecteaza", vreau sa spun coace, devine aparatent cam la o luna de la vaccinare. Atunci se va vedea ca o bubita cu puroi dar trebuie lasat in pace, nu se umbla acolo. Pe urma trece pur si simplu si ramane semnul normal. Trebuie sa i-l fi facut, e musai. Sigur i l-au trecut in carnetul de vaccinare.

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
36+Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami25_7 spune:

Salutare fetelor.Bine ai venit Aleiham si bb RObert.Eu nu mai pot sa mai stau in nici o pozitie,nici in pat,nici in sezut,ma simt grea cat o macara,nu mai rezist,abia astept sa nasc sa ma pot misca.Nici mancare nu am mai facut,am mainile amortite,sunt varza.Azi am tras si o portie de plans.Am fost la protectia sociala sector 3 de unde trebuia sa ridic banii pt casatorie,era o coada imensa si nu am putut intra in fata asa ca am stat vreo 1h/30 la rand.
Fetelor ce or mai fi facand Annisia boastra si Cecilia ar fi trebuit sa le dea deja drumul.Sau poate se odihnesc in tihna la ele acasa.
Eu il simt miscarile lui bb f slab ,ba chiar simt ca nu mai are loc acolo.
Va pupicesc pe toate 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia_B spune:

Rita Young super poze si super rochitza rosie!!!

Lia, 3 saptamani - Runa Miruna

Mergi la inceput