ATENTIE Vodafon FURA la mesaje!!!!!!
Raspunsuri - Pagina 4
![](images/user_woman.png)
clau2toma spune:
Eu tot raman la ideea ca Vodafon fura ca in codru .Sotul meu la Tuluise ; mi-a dat 3 tel scurte ,adica 2 3 min fiecare cu intrebari de rutina gen ce face ala micu tu sunteti sanatosi ok pa ne vedem in tara .Ei ,pe astea 3 tel ,i-a venit factura pt roaming ,nu exagerez 5 mil .Asta cum se mai numeste?Furt pt ca acolo l-au taxat pt mult mai multe minute si pt alte tel pe care nu le-a dat si i-au bagat si mesaje ,iar el nu obisnuieste sa dea mesaje .
De ce am pus un astfel de titlu?Ca poate vrea sa isi faca careva abonament pe Vodafone si sa stie ce-l asteapta .Cineva care nu este in reteaua asta bineanteles.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Medeea76 spune:
"Sleepwalking is usually defined by, or involves the person affected apparently shifting from his or her prior sleeping position and moving around and performing normal actions as if awake (cleaning, walking and other activities)."
Da, Guestus, asa ma gandeam si eu, imi spunea mie mama mea ca umblu aiurea prin casa noaptea (si invariabil ma trezeam dimineata cu capul la picioare), dar chiar atat lipsa de inspiratie, mesaje goale???
Medeea, mamica de Tea - 17 iulie 2006 si cu bebe mic in burtica (14+)
moniboni spune:
quote:
Originally posted by Victoria
Mi s-a urat de Vodafone, dar din pacate am nr. asta de tel. de multi ani, il stiu multi din cunoscutii mei si nu-mi convine sa-l schimb....
V
In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred. Gabriel Liiceanu
las' ca, in curand, o sa putem trece de la o retea la alta fara sa ne schimbam nr. de telefon
mamica de rockerash
dianocica spune:
quote:in roaming se taxeaza si apelurile primite, nu doar cele date.
Originally posted by clau2toma
Eu tot raman la ideea ca Vodafon fura ca in codru .Sotul meu la Tuluise ; mi-a dat 3 tel scurte ,adica 2 3 min fiecare cu intrebari de rutina gen ce face ala micu tu sunteti sanatosi ok pa ne vedem in tara .Ei ,pe astea 3 tel ,i-a venit factura pt roaming ,nu exagerez 5 mil .Asta cum se mai numeste?Furt pt ca acolo l-au taxat pt mult mai multe minute si pt alte tel pe care nu le-a dat si i-au bagat si mesaje ,iar el nu obisnuieste sa dea mesaje .
De ce am pus un astfel de titlu?Ca poate vrea sa isi faca careva abonament pe Vodafone si sa stie ce-l asteapta .Cineva care nu este in reteaua asta bineanteles.
In fiecare zi trebuie sa ne hidratam cu apa
poze cu Zanul meu http://pg.photos.yahoo.com/ph/clau2toma/album?.dir=/4f18re2
Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius
clau2toma spune:
quote:
Originally posted by moniboniquote:
Originally posted by Victoria
Mi s-a urat de Vodafone, dar din pacate am nr. asta de tel. de multi ani, il stiu multi din cunoscutii mei si nu-mi convine sa-l schimb....
V
In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred. Gabriel Liiceanu
las' ca, in curand, o sa putem trece de la o retea la alta fara sa ne schimbam nr. de telefon
mamica de rockerash
Ei ,asta o astept eu de mult timp si cam intarzie sa apara .Dar cred ca mult nu mai este pana ce se poate sa treci la o alta companie fara sa-ti schimbi nr de tel
grenouille spune:
quote:
Originally posted by clau2toma
In fiecare zi trebuie sa ne hidratam cu apa
poze cu Zanul meu http://pg.photos.yahoo.com/ph/clau2toma/album?.dir=/4f18re2
da' poate a vorbit cu altcineva nu cu tine
![](alcool.gif)
okusan spune:
japonezii au renuntat de cateva luni bune la compania VODAFONE sub acelasi motiv servicii nerespectabile.peste tot are renume prost....
asa ca nu iti ramane decat
oficial mi -e bine!
Gaby spune:
buna
soacrei mele ii veni sa-si cumpere alt telefon. zis si facut suna sa vada cate puncte are si i se spune ca acum o luna le-a folosit... Face scandal, se cearta cu ei , ii ameninta ca-i da in judecata...si dupa 2 zile o suna din nou si ii explica ca au incurcat punctele si ca de fapt are 4000 si poate sa-si ia ceva, sau mai pune bani pt unul bun... dupa cercetari, aflam ca angajatii companiei isi iau tel pe baniii unor clienti care nu au ridicat punctele sau nu sunt din capitala...ambele varinante valabile soacrei:))
Cand aveam tel pe pers fizica imi venea factura de ma rupea 4-5 mil, cand le-am mutat pe firma imi vine la jumatate!
vesnic fura, nu conteaza cine! in romania, sunt ffff atenta, zilnic cineva incearca sa ma fure!
omul cu... banca la cap! www.bankingjobs.ro
Lorenza spune:
in romania, sunt ffff atenta, zilnic cineva incearca sa ma fure!
[/quote]
Mare adevar ai spus!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/oanaiasi/oanaiasi.jpg)
oanaiasi spune:
quote:
Originally posted by canne-marie
Eu iti dau dreptate.
Vodafone ,a furat , fura si va fura mereu.
Mie imi fura din minute ,am ajuns sa mi le socotesc mereu.Bine ca am bip la minut si afijare la ultimul apel.
Si nu este asta singura problema cu ei.Daca suni la relatii cu clienti numai " bobitoci/toace " sunt.Nu sunt in stare sa-ti rezolve o problema.Si daca vrei sa-ti reziliezi un contract cu ei ,te plimba de iti vine rau cu tot felul de oferte de 3 lei,doar - doar de le accepti si nu renunti.
PS: Pt.CEI CARE TINE-TI CU VODAFONE,ORI LUCRA-TI ACOLO, ORI NU VA-TI ARSINCA.
annes
Oana
Eterna optimista!
![](indragostita.gif)