ATENTIE Vodafon FURA la mesaje!!!!!!
Raspunsuri - Pagina 3
Delidana spune:
Am patit-o si eu cu Vodafone, astazi.
Cu vreo 2 saptamini in urma, am cumparat o cartela de 5$ cu nr. nou. Pina aici toate bune si frumoase, am dat mobilul reprezentantului Vodafone de la care cumparasem cartela si mi-a incarcat el. Buun.
Astazi m-am dus la un centru care facea reclama la reincarcare electronica si surpriza mare, dupa introducerea codului acela din cifre, imi apare: "numar incorect" sau "cod incorect", ceva de genul acesta. Cred ca am stat mai mult de jumatate de ora asteptind ca vinzatoarea sa-mi incarce cartela. Nimic, nu vroia si pace. Am incercat si eu cu acelasi rezultat. Pina la urma a trebuit sa sune la Vodafone si acestia i-au spus ca trebuie sa trimita prin fax toate chitantele aferente tranzactiei, ca se pare ca este o problema cu acel cod.
M-am dus la o banca din apropiere si am rugat o doamna foarte draguta sa-mi trimita si mie faxul la Vodafone.
Peste 2 ore primesc telefon de la Vodafone ca s-a rezolvat problema si ar trebui sa am banii (12$+1$ bonus) pe cartela. Cind am apelat nr. ca sa-mi verific banii imi zice: "informatia solicitata va fi disponibila miine".
Un lucru e sigur: incarcare electronica nu mai fac.
A mai patit cineva ca mine? Si daca da, cum s-a rezolvat problema?
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
stralucitor1 spune:
ciao, Rufus, incerc eu o explicatie desi putin profesionista ptr ca nu cunosc promotiile si tarifele vodafone din ro; probabil e o incompatibilitate intre promotii fiind pe aceeasi "direttrice de trafic" adica voce; in general mai multe promotii pe voce provoaca incompatibilitate si atunci ori se dezactiveaza una, ori functioneaza schiopatat:)daca aveai o promotie pe date sau pe mesaje, nu se intampla (asta e valabil in it, in ro....nu bag mana in foc, e tara noastra si o iubim)
Delidana, era o problema cu numarul serial, se rezolva in max 48 ore :))
'Success' comes before 'work' only in the dictionary
To and Me
Delidana spune:
quote:
Originally posted by stralucitor1
Delidana, era o problema cu numarul serial, se rezolva in max 48 ore :))
To and Me
48 de ore????
Si in timpul asta eu pot sa mai vorbesc? Mentionez ca inainte sa incarc ("sa incerc sa incarc" mai bine zis) mai aveam credit de 1 $.
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
stralucitor1 spune:
quote:
Originally posted by Delidana
48 de ore????
Si in timpul asta eu pot sa mai vorbesc? Mentionez ca inainte sa incarc ("sa incerc sa incarc" mai bine zis) mai aveam credit de 1 $.
dc nu ai alte probleme la sim, de ce nu?' aici majoritatea incarca electronic, e o procedura ca oricare alta, uneori numerele seriale corelate fac parte din loturi cu validitate in scadenta de ex si apar aceste probl( platforma de incarcare nu le recunoaste); dar tu iti poti folosi telefonul, evident in limita creditului avut anterior, pana soseste cea noua.
To and Me
mess0804 spune:
quote:
Initial creeata de clau2toma
Nu este prima oara cand trimit un mesaj de pe tel si imi scrie ca sunt la primul mesaj ,iar cand ajung pe ca caracterul nr 3zecisi ceva trece automat la mesajul nr 2 si deja mai am doar 10 caractere .Dar ce este mai nasol e ca la primul mesaj daca mai sunt decat 2zeci si ceva de caractere trece automat la mesajul nr 3 .Si in loc sa platesc un singur mesaj ,ma pune sa platesc 3 .Se remediaza numai daca sterg de cateva ori bune litera dintre granitele mesajelor si atunci imi da voie ca sa scriu pana la capat .Sunt puse o gramada de capcane ca sa ne traga in piept hotii astia .Cred ca scriem repede si nu mai suntem atenti cand se trece de la un mes la altul .Dar ce ma deranjeaza cel mai tare e ca e a nu stiu cata oara cand mi se intampla asa ceva dar am zis eu ca poate nu am fost prea atenta ,dar nu este asa . Ne fura toti care cum pot .Oare ce tr ca sa fac ,tinand cont ca eu nu sunt nici pe abonament?Dau tel la ei la dispecerat si o sa-si ceara scuze dar cu banii mei pe care mi i-au furat cum ramane?
A mai patit cineva asa ceva ?Sau sunt SINGURA?
In fiecare zi trebuie sa ne hidratam cu apa
poze cu Zanul meu http://pg.photos.yahoo.com/ph/clau2toma/album?.dir=/4f18re2
Am patit aceeai chestie la Orange 1 meaj = 3 mesaje si am aflat la mult timp dupa i explicatia: scriam cu caractere roamaneti :sh, tz pt ca istetul de nokia le are si eu m-am gandit a fiu corecta i a criu romanete... numai ca te taxeaza la o litera cat 3 ! Vezi sa nu fie aceeeai problema...
Daca s-ar crea casa fericirii, cea mai mare incapere ar fi sala de asteptare.
Delidana spune:
S-a rezolvat, azi mi-am verificat creditul pe telefon si se pare ca am cei 12$ pentru care am platit + 1$ "cadou".
Stralucitor1, mersi pentru raspuns.
Victoria spune:
Si eu m-am certat cu ei luna asta...Mi-au aparut convorbiri de cate 40 de minute cu acelasi numar ( intamplator, nr. mamei meme cu care vorbesc pe fix, nu pe mobil!!!). Si luna trecuta, pe langa bonusul de 30 de min. pt. vechime l-am avut si pe ala de ziua mea.Care amandoua au aparut ca si consumate cu aceeasi convorbire telefonica ( aceeasi zi/ora/numar) cu ...mama, cu care nu vorbesc zeci de minute in timpul saptamanii( am "cent"). Am sunat si mi-au spus ca...nu am dreptate.Si ca daca nu-i cred, de acum incolo sa-mi cronometrez singura convorbirile.Adica sa stau cu ochii pe ceas/secundar de cate ori vb. la telefon?????
Apoi, au la ofertele de fidelizare, de ceva timp, tel Sony Ericsson Z310i Pink.Am intrebat de el la cel putin 6 magazine si reprezentante Vodafone...nu numai ca nu-l au, dar nu l-au avut si nu l-au vazut niciodata...Cand le spun ca e pe site, ridica din umeri...
Mi s-a urat de Vodafone, dar din pacate am nr. asta de tel. de multi ani, il stiu multi din cunoscutii mei si nu-mi convine sa-l schimb....
V
In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred. Gabriel Liiceanu
Delidana spune:
Rectific: acel 1 $ nu era "cadou" asa cum am crezut eu, ci adaosul de 10% din pretul total al reincarcarii...
Medeea76 spune:
Eu am patit de mai multe ori sa trimit mesaj cu "lipsa text" noaptea cand dormeam si aveam telefonul inchis!!! Noroc ca mi-au spus prietenii sa nu le mai trimit mesaje aiurea noaptea, macar sa scriu ceva inteligibil... Si am si dovada in telefon ca acele mesaje "lipsa text" sunt trimise, dar cum pot dovedi ca nu le-am trimis eu?
Medeea, mamica de Tea - 17 iulie 2006 si cu bebe mic in burtica (14+)
Guestus spune:
quote:
Originally posted by Medeea76
Eu am patit de mai multe ori sa trimit mesaj cu "lipsa text" noaptea cand dormeam si aveam telefonul inchis!!! Noroc ca mi-au spus prietenii sa nu le mai trimit mesaje aiurea noaptea, macar sa scriu ceva inteligibil... Si am si dovada in telefon ca acele mesaje "lipsa text" sunt trimise, dar cum pot dovedi ca nu le-am trimis eu?
Medeea, mamica de Tea - 17 iulie 2006 si cu bebe mic in burtica (14+)
"Sleepwalking is usually defined by, or involves the person affected apparently shifting from his or her prior sleeping position and moving around and performing normal actions as if awake (cleaning, walking and other activities)."
http://en.wikipedia.org/wiki/Sleepwalking