Vaccin IRS 19 - a folosit cineva?

Vaccin IRS 19 - a folosit cineva? | Autor: camelia_daniela

Link direct la acest mesaj

Buna !

Dragi mamici si tatici, sunt mamica de fetita de 1 an si 8 luni. Deja pana la aceasta varsta am avut 2 episoade de internari cu tratamet cu antibitic injectabil, odata din cauza unei amigdalite pultacee netratata corespunzator si a doua oara din cauza unei enterocolite!
A doua oara am fost la Budimex si la externare ni s-a recomandat acest IRS 19, care este un vaccin sub forma de spray pentru nasuc si dozarea e de 1 puf x 2 ori /zi in fiecare nara timpp de 14 zile.
L-am gasit si cumparat dar nu l-am inceput inca.
A mai folosit cineva acest tip de vaccin?
Puteti sa-mi spuneti ceva de efecte secundare- febra, muceala?

Va multumesc anticipat!

Cami mami & Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns genia spune:

buna camelia,
eu am folosit pt baiatul meu de la virsta de 5 ani, combinat cu polimod, primavara si toamna, pentru 3 ani si de atunci, baiatul meu nu s-a mai imbolnavit deloc, acum are 16 ani. inante de aceasta combinatie, mereu eram pe antibiotice, ajungeam la injectii. numai ca mie doctorum mi-a spus sa ii dau baiatului cite doua pufuri din spray direct in git, cit puteam de adinc. nu-mi mai aduc bine aminte, mi se pare ca ii dadeam 20 de zile, dupa aceea pauza o luna si iar 20 de zile. in cea de-a doua repriza ii dadeam numai spray-ul, fara polimod. nu a avut deloc efecte secundare, pt mine a fost nemaipomenit de bun.
sanatate pt fetita ta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Genia, multumesc mult de tot! Doamne ajuta! Sanatate multa sanatate in continuare tie ssi puiului tau!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Cand Robert a implinit un an a avut un episod de raceala zdravana,cu care ne-am luptat mai bine de o luna.Dupa ce s-a pus pe picioare dr ne-a recomandat acest IRS19,pe care l-am folosit primavara si toamna.Pentru noi a fost foarte eficace.

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Miha, iti multumesc si tie mult de tot!!

Sanatate multa va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Buna, fiica mea cea mare a racit tare la mare. Dr de acolone-a dat acest spray nazal fara sa ne spuna ca e vaccin. Eu care de obicei citesc prospectul, culmea, acum nu am mai citit. Asa ca noi i-am dat, am luat si eu (ca si eu eram racita :)))))) si a fost ok.

, mami de printese
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by monu

Buna, fiica mea cea mare a racit tare la mare. Dr de acolone-a dat acest spray nazal fara sa ne spuna ca e vaccin. Eu care de obicei citesc prospectul, culmea, acum nu am mai citit. Asa ca noi i-am dat, am luat si eu (ca si eu eram racita :)))))) si a fost ok.

Monu, mami de printese
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia

Monu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyda spune:

este extraordinar de bun.eu l-am folosit la baiatul cel mic pt ca racea rau ,cu febra mare ,puroi in gat si uneori stop respirator .cand s-a mai insanatosit i-am dat IRS19si rezultatele s-au simtit.foloseste-l cu incredere.

dana

Mergi la inceput

Hello!
Daria mea muceste la greu de azi-dimineata! Stranuta si ii curg lumanarile de numa! Azi-noapte nu a vrut sa stea invelita si a scos si sosetele din picioare si nu le mai voia neam! Asa ca spre dimineatza deja se cam inneca cu mucii . Acum continui cu Septilin si am inceput nurofenul, si batista bebelusului de zor! Sper sa nu inceapa si cu febra ca o iau pe campii ...
Treaba e ca eu i-am inceput IRS 19 acum vreo 3 zile; starea asta o fi reactie de la acest "vaccin"!?
Voi ati patit asa ceva???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

Cateva informatii despre acest vaccin sunt si aici..
daca te ajuta.
Sanatate multa!

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela alina spune:

Cand mi-a fost recomandat de pediatra mi-a spus ca in primele zile o sa para infundat dar va trece repede.(dar eu nu am apucat sa il folosesc).
La voi ca si la noi cred ca este o raceala ....si noi mucim de vreo 4 zile

Mergi la inceput