Pb. cu calculatorul.

Pb. cu calculatorul. | Autor: helbi

Link direct la acest mesaj

Am reinstalat Windows-ul (XP) duminica si de atunci nu mai merge Internet Explorerul. Incerc sa deschid o pagina.....imi deschide el automat cite 2-3-4......toate sunt blank....nici macar cea pe care am cerut sa o deschida, nu o deschide.......incerc sa le inchid si nu merge......sau dureaza minute in sir pina imi apare "End Program".

Am scanat cu Nortonul, nu am virusi.............am scanat si cu Ad-Aware SE Prof.........nu apare nimic cu nivel High.
Si totusi nu pot fol. Internet Explorerul.........numai Mozilla si asta ma enerveaza rau

Ce-as putea sa fac????

Mentionez ca inainte de reinstalare era mai rau.......mergea cit de cit internet explorerul, insa imi incarca de vreo 2 sapt. zeci de pop-upuri. In plus, la un mom. dat "cinta"......isi pierdea ceasul.......Acum nu mai face asa, numai ceasul si-l pierde in continuare (DE CE???), dar nu pot fol. IE.

Ma ajutati? Trebuie sa-l reinstalez?

Multumesc anticipat!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Ma ajuta si pe mine cineva, please?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

Fa-i un update la Explorel .... il iei de la microsoft de pe pagina ...http://www.microsoft.com/de/de/default.aspx daca e ceva stricat la el ..se sesizeaza si il repara .
Iti dau pm unde ai putea sa intrebi exact ....ca sa nu facem publicitate

----------------------------------------------------
Alessia,Dezbracatu' si Spiderman

Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu

O parte din mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Merci de PM si de link. Sper sa rezolv asa. Download nu pot sa fac ca e Windows server 2008 si eu am XP.

Mergi la inceput