Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(73)
Raspunsuri - Pagina 3
pufulet74 spune:
Roxana, acuma ma pregateam sa iti trag o cearta serioasa, ca nu poti sa stai fara ingrijorarea zilei...?
Noroc ca zici ca ti-am revenit ...;)
------------------------
Flory
31+
Joshua Raphael
AMR 9 saptamini !!
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
Vasari spune:
Buna dimineata!
Ma duc sa trimit contractele pentru celule stem, nu mai aman, ca poate uit iar!
Si poate gasesc si hainute. Pana acum nu am luat decat pt 6 luni, nu stiu cum, dar asa s-a intamplat. 

RGE, si eu sunt cam la fel cu perioada asta, imi place extraordinar de mult. Si sotul meu parca e mai indragostit de ea decat mine! Mi-a zis acum 2 zile ca lui o sa-i fie foarte dor de burtica si ca niciodata nu am fost mai draguta, delicata si fragila ca acum. E un romantic. 
Si ca sunt mai frumoasa decat atunci cand m-a cunoscut! Asta a pus capac la toate!
32+ 
RGE spune:
PUFU...m-am calmat..imi revin repede![]()

VASARI...MAMI AI GRIJA DE SOT!!...wooowww...suntem invidioase![]()
ROXANA
34+ "ursuletz"
GEORGE IONUTZ
AMR maxim 6 saptamani!!
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
darleena spune:
Neata fetele. Eu tocmai mi-am baut lapticul.
Cum va spuneam, ieri am fost la eco. Pitica este bine, desi eu spuneam ca nu s-a intors, ea e deja cu capul in jos. Si are exact pozitia lui Iasmi: capul jos, fundul in dreapta sus, mainile stanga jos si picioarele stanga sus. Deci ma inghiontea cu fundul si cu mainile. Sper sa nu iasa cu fundul mare ![]()
In rest, placenta are gradul 2, arterele au mai scazut un pic, iar pitica are 1,600 kg. Dr. zice ca si-a mentinut ritmul de crestere, deci e inca mai mica cu 4-5 zile fata de DPN, dar nu e o problema.
Am fost foarte fericita sa aud ca suntem bine.
Sambata ma duc la MedLife sa vad care sunt conditiile pe acolo si sa vorbesc si cu neonatologul.
31+ si
baby Kara
AMR 9 saptamani

RGE spune:
DARLEENA FELICITARI!!! SA FITI SANATOASE !!!..cat despre DPN stai linistita George mereu a fost mai mic cu o saptamana fata de DPN...pana ultima oara cand si dr a ramas mirat ca se potrivesc fix pe fix...a crescut incet si sigur...asa ca stai linistita ...

ROXANA
34+ "ursuletz"
GEORGE IONUTZ
AMR maxim 6 saptamani!!
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
laura1713 spune:
Felicitari, Darleena! Sa iti traiasca bblicul!
Numai eu nu stiu nimic!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Laura
31+ 
pussi spune:
laura imi pare rau ca nu era dr. acolo! pe salopetele groase am dat 35 Ron/bucata! Eu caciulite am cumparat cu 5 Ron! Acele cearsafuri din scutece sunt campurile sterile .. sunt bune pt. masa de infasat!
dany cu contractiile e deja normal la varsta ta de sarcina.. daca trece cu No-spa si pat inca e ok!
pufulet74cearsafurile din material de scutec de care zicea laura
In alta ordine de idei, cica sunt si nistea cearsafuri impermeabile pt. pat, nu de unica folosinta, ci pe o parte cu material, pe o parte cu un fel de musama subtire si au elastic pt. prinderea de saltea. A cumparat cineva asa ceva?
PUSSI
26+
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA BURTICA ROZ
ancadragoman spune:
Neata
Oana si Darleena felicitari ptr bebelinele grasunele.
Rox vrei cafteala?
Pussi super hainutele..
Pup fetele
anca
31+
Maria
poze
AMR 9 saptamani