Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(73)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura1713 spune:

quote:
Originally posted by RGE

BB m-a pocnit si pe mine un somn de toata frumusetea...a venit fratele meu pe la mine si bineanteles ca am papat amndoi ca o gazda primitoare ce sunt...am avut vreo 6 pranzuri pe ziua de astazi si ma ustura stomacul de foame ce fac?????AJUTORRRRRRRRRR...si am luat in 2 zile 2 kg..daca acum am 16 pana nasc cata porcu' ma fac..v-am trimis poze cu purcelu' pe mailul comun..nu asteptam complimente
..cuscra bine macar ca nu a mai plecat tati..leaga-l cu lantul de calorifer sa stea cu fetele acasa...

ROXANA 34+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR maxim 6 saptamani!!

"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Rox, nu te mai stresa, ca arati bine! Cum ai vrea sa fii la 34 de sapt?

Laura 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

LAVINIA..incerc sa nu ma sperii..credeam ca ma opresc la 12-14 kg..s-a dus pe apa sambetei graficul meu....eu vreau clatite ..dar daca fac eu nu mananc asa ca-l asteptam pe tati sa ne iubeasca si pe noi cu niste clatite
..fetelor uitasem sa va spun ca la munte am comis-o..BLEACHHH, naspa rau..nu-mi place deloc...

AMR maxim 6 saptamani!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

LAURA multumim frumos...eu credeam ca nu o sa pun asa mult....daca va fac acum cu burtoiul va speriati...toata lumea ma intreaba daca mai pot si cand nasc....si eu mai am o luna

AMR maxim 6 saptamani!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

eu mi-am comandat Pizza ... parca-s nebuna as manca numai pizza, paste si lasagne

PUSSI 26+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura1713 spune:

BB, nu mai pomeni de cioco, ca ni s-a terminat stocul de dulciuri si tati are treaba, nu poate veni acuma acasa, si la noi ploua si eu nu ies pe ploaie sa cumpar!

Laura 31+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by RGE

LAVINIA..incerc sa nu ma sperii..credeam ca ma opresc la 12-14 kg..s-a dus pe apa sambetei graficul meu....eu vreau clatite ..dar daca fac eu nu mananc asa ca-l asteptam pe tati sa ne iubeasca si pe noi cu niste clatite
..fetelor uitasem sa va spun ca la munte am comis-o..BLEACHHH, naspa rau..nu-mi place deloc...

AMR maxim 6 saptamani!!

eu cred ca atunci voi si eu va fi ca prima data.. c-am uitat de aproape 7 luniiiiiiiiii

BURTICA ROZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

quote:
Originally posted by RGE

AMR maxim 6 saptamani!!

roxana, nu te mai plange, tu ai 16 kg la 34 de sapt, dar eu am 14-15 la 33 de sapt!!! vezi ca se poate si ami rau?? si tot ma consider ok, pana la 20 mai am....
iar in legatura cu , doare, nu??? noi am renuntat.... am citit in cartile de specialitate ca se poate face dragoste si fara penetrare ....

iar despre burta, stai linistita ca la fel sunt si eu intrebata: cat mai ai?? ooo eu credeam ca nasti luna asta....

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 32+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra

AMR maxim 8 sapt!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

ma...hai sa va fac pofta..
n-ati manca asa ceva...am de gand sa fac maine, ca azi am o gramada de mancare..:)
Ingrediente:800 carne de manzat pentru fripturi, 200 ml supa, 50 ml vin, 1 kg cartofi, 3 oua, 100 g cascaval, 100 g faina, 250 ml ulei, sare, piper dupa gust. Mod de preparare:Se spala carnea, se scurge, se condimenteaza si se asaza intr-o tava, cu 100 ml ulei si adaos de supa, care se introduce la cuptor pentru inabusire. In timpul inabusirii se stropeste cu sosul format, iar spre sfarsit se toarna vinul pe toata suprafata carnii. Cand s-a patruns bine, se incearca folosind furculita, se scoate de la cuptor, se raceste si se portioneaza cate o bucata la portie. Se lasa la cald, in sosul format. Cartofii se fierb in coaja, se racesc, se curata de coaja, se taie bucati si se trec prin masina de tocat cu sita deasa. Ouale se spala, se sparg, se bat spuma si se adauga in vasul cu piure de cartofi, impreuna cu cascavalul ras, faina sub forma de ploaie, piperul si sarea. Se framanta bine compozitia, pentru omogenizare. Se modeleaza sfere de marimea unei nuci care se prajesc in ulei infierbantat. Mod de servire:Se serveste pe farfurie, cu sosul format si gogosile de cartofi. Durata:2 ore.
nu ma bateti...:)

32+ piticul Stefanut
AMR 8 SAPT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

quote:
Originally posted by pussi

quote:
Originally posted by RGE

AMR maxim 6 saptamani!!

eu cred ca atunci voi si eu va fi ca prima data.. c-am uitat de aproape 7 luniiiiiiiiii

BURTICA ROZ

noi am zis ca, cumparam tot felul de lubrifiante, creme.....

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 32+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra

AMR maxim 8 sapt!!!!

Mergi la inceput

bb ti-as zice mai multe, dar ma abtin

BURTICA ROZ

Mergi la inceput