Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(73)
Raspunsuri - Pagina 12
simonicutza spune:
quote:
Originally posted by anacami
stati linistite cu marimea burticii- eu am plecat la Sebastian de pe la 60 cm , iar la nastere aveam 90 si ceva, maxim 100 cm; tot am ramas cu un pic de burtica dupa...El a avut vreo 3 kg, tocmai bine ca am nascut usor; acum am plecat de pe la 70 cm (vreo 10 kg in plus fata de prima data..) si am vreo 103 cm la aproape 31 saptamani implinite. Am in schimb niste picioare butuci si un fund imens...poti sa zici lejer ca sunt doar grasa nu gravida..
Camelia, Sebastian si Stefania
lista necesar bb
anacami sa stii ca esista o solutie de picioare foarte buna, este spray, eu o folosesc de 1 zi si a facut deja miracole dupa primele 30 min. de la folosire, se numeste VIATROMB FORTE, ai aici si pagina de web unde scrie ce componente are, mie mi/a fost recomandata de Dr. meu:
http://www.pharma-business.ro/content/view/215/47/
Simona 29+ TOBIA
http://www.flickr.com/photos/12428784@N05/show/
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by crisstiana
BB_Yasmi,
Si oricum, tu pui 2 kg in 2 zile pt ca in ultimul trimestru se pun mai multe kg ca in primele 2. Vreau sa spun ca ritmul de ingrasare e mai accentuat. Eu sunt inca in trim.II, deocamdata.
Crisstiana 26+
cristiana eu cel mai mult m-am ingrasat in trim II, intre sapt 21-27!!!
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 32+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
AMR maxim 8 sapt!!!!
crisstiana spune:
Inca nu face estimari pana nu se incheie si trim III.
Dar lasa, ca important e sa fie bebelina sanatoasa. Ca nasterea aia nu dureaza un secol. Intr-o zi trece, chiar mai putin, nu? Sunt fete care nasc in cateva ore. Annisia de la mamici de sept-oct. a nascut intr-o ora jumate. Aia da nastere rapida si usoara. Ce bine ar fi daca am avea toate nasteri asa de usoare.
Desi eu numai la cum o sa nasc ma gandesc si inca mai am mult de asteptat.
Crisstiana 26+
pussi spune:
quote:
Originally posted by laura1713
Cami, foarte frumoasa salopetutza. Dar unde se gaseste la noi asa ceva? Si cam care e pretul?
Laura 31+
este la Miniblu ceva asemanator pe alb !
PUSSI 26+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
pussi spune:
crisstiana felicitari pt. primul kg! Nu te panica cu colul, e super ok! Si al meu de la inceputul sarcinii e tot 4.8-4.5 cm!
BURTICA ROZ
RGE spune:
BB m-a pocnit si pe mine un somn de toata frumusetea...a venit fratele meu pe la mine si bineanteles ca am papat amndoi ca o gazda primitoare ce sunt...am avut vreo 6 pranzuri pe ziua de astazi si ma ustura stomacul de foame ce fac?????AJUTORRRRRRRRRR...si am luat in 2 zile 2 kg..daca acum am 16 pana nasc cata porcu' ma fac..v-am trimis poze cu purcelu' pe mailul comun..nu asteptam complimente
..cuscra bine macar ca nu a mai plecat tati..leaga-l cu lantul de calorifer sa stea cu fetele acasa...
ROXANA 34+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR maxim 6 saptamani!!
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
crisstiana spune:
quote:
Originally posted by pussi
crisstiana felicitari pt. primul kg! Nu te panica cu colul, e super ok! Si al meu de la inceputul sarcinii e tot 4.8-4.5 cm!
BURTICA ROZ
Mersi Pussi. Deci e ok 4,4. Mie mi se parea incredibil de lung.
Bebelinele tale cat cantaresc , Pussi?
Crisstiana 26+
pussi spune:
bb n-am cumparat inca, dar cica sunt la Billa, Real... de la Bella, exact ce vorbea si Cami cu Lala !
BURTICA ROZ
pussi spune:
crisstiana maine merge la dr. si va spunem..
BURTICA ROZ
bb_yasmi spune:
roxana, cusca, nu te speria, stii ac si eu povesteam ca am pus 2 kg in 2 zile si am gandeam ce ma fac daca continui asa, uite ca nu a fost asa, mi-am revenit!!! asa ca stai linistita ca NU trebuie sa continui asa!!! si eu mananc intr-una, tot ce apuc, in speacial cicoco si dulciuri multe!! sa nu mai zic de cola, ca salivez pe burtica... de cate ori ies pe afara si vad cate o vitrina frigorifica de cola imi vine sa dau spargerea...
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 32+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
AMR maxim 8 sapt!!!!