Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (77)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

quote:
aseara i-am facut branzica din lapte de vaca dupa ce i-am ales smantana si azi-noapte a vomat vreo 2 ore! mama denaturata! ne intoarcem la clasica branzica calcica!

desiree: da cum i-ai facut branzica??din lapte acru? sau cum, k n-am inteles de unde smantana...

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

concediu 2007
Darius - luna a 8-a

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Inca blenduim mancare pasta fina pt. ca imediat ce gaseste o bucatica i se face greata. Abia avem 2 dintisori mici nici nu poate sa mestece bine. Si in cereale dc gaseste o cocoloasa i se face greata. Cateodata mai dau sa muste din piersica dc nu vrea la lingurita. I-am mai dat bisuiti nestle dar s-a innecat asa ca am zis pas si la asta.

Madaluta, Darius e minunat!

Donia, bravo pt ridicarile lui Cristinel!

Aelita, tb sa schimbi canapeaua

marani, mi-era dor de tine! pe cine a muscat pitbulul doar pisic a...sper!

Am luat sosete antiderapante...se descurca de minune cu ele.

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

http://picasaweb.google.com/kikineata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Temele:

Si eu imi fac griji cu consistenta.Orice e mai gros/mare si ajunge in guritza lui din lingutrita i se face greata.
Biscuitii Nestle ii rontzaie singur fara probleme.Dar daca din lingurita mea apare ceva mai mare il inghite direct cu strambatura de rigoare.
Nu stiu cum sa fac.

Povesti am incercat sa citesc dar nu m-a bagat in seama.O sa mai perseverez.Deocamdata e mai incantat daca ii arat diferite animalutze din carte si fac ca ele.

Dianocica,
Poti sa pui o poza cu clovnul vostru cu bile si sa spui de unde l-ai luat si ce firma e?Eu nu gasesc jucarii inteligente pe aici.Tot ce e e de la Chicco la preturi usturatoare.Poate nu stiu unde sa caut.

Fetele din Iasi ,stiti vreun magazin de jucarii mai interesant?

"minunea mea"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

tema zilei: mancarea o papa numai blenduita, ca nu are nici un dinte cu ce s-o roada... oricum, daca i-o blenduiesc un pic mai mare, isi face greata , nu-i place deloc cand simte bucatele in gura.. sper sa nu mance blenduit pana la 2 ani!... deocamdata o mai las si mai incerc cu bucatele in mancare peste vreo 2 saptamani.. dc ii dau eu bucatele de fructe (ca alea sunt moi si le poate zdrobi de gingii), se arata incantata, mai ales ca le ia ea cu manuta si le manca asa... dar mancarea cu lingurita tb sa fie pasata bine

ingerassa, cu strabismul stiu ca tb sa mergi, ca in mod normal trebuia sa se corecteze pana la 6 luni

oanacat, da, Oana si-a revenit cu greutatea acum, in ultima vreme, ca e la cura de ingrasare de o luna jumate... acum sunt multumita de greutatea ei si de cum arata, nu mai pare slaba, desi poate unii m-ar contrazice

danutz, si sa dea DD sa o gasiti pe cumnata teafara!

chris, imi pare tare rau pt iepure ... v-ati mutat?

dandusaaaaaa

dianocica, mi-am amintit de melcul tau cu forme de la fisher price ca are ai oana unul... porcarie, intra f greu formele, Oana se chinuie saraca cam degeaba, ca tb sa o ajut, nu le poate baga singura... dar am vazut cu cub pt bagat forme de la lamaze la miniblu si formele si cubul erau din textil... si intrau f usor, iar formele erau alea clasice: patrat, cerc, triunghi... dc te intereseaza iti trimit un link sa vezi despre ce vorbesc... eu sper sa ajung sa i-l iau Oanei maine, ca mi-a placut tare

Dia de Oana 29.11.06

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

oana a facut azi kk tare, mai continui toata ziua cu dieta? sper sa nu cada in extrema cealalta si sa se constipe ... of, sper ca am scapat de mancarea asta, ca deja se uita la mine cu o privire imploratoare cand ii dau orez... azi dim i-am dat branza cu banana si a iesit o chestie cleioasa rau... brrrr ... asiza, e, bine denis?

Dia de Oana 29.11.06

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

cub textil am luat de la shelcore, de la b e b e l u s u l t a u , si ii place f mult, plus ca un triunghi e fosnitor si un cub zornaie.

avem doar 2 dinti jos, asa ca toate alimentele sunt blenduite. mai roade din cobrig sau biscuite nestle, le inmoaie bine in saliva si inghite bucatele mici.

chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Gata, de-acu e oficial!!!

Conu se ridica la modul clasic in patutul-tarc de joaca.

Ieri a inaugurat miscarea la marginea lui, ca pan acu se ridica ocazional doar in centrul de activitati, cu ursuletul-politist intr-o mana (il tine fest, deloc nu-l scapa) si cu cealalta sprijinindu-se de-un colt de fotoliu. Si azi tot exerseaza miscarea.

Ma tot gandeam la ce povesteati voi, cum exerseaza ei cand au facut o noua cucerire in loc sa faca nani. Noi avem noroc cu sacul de dormit..., ii limiteaza o leaca miscarile, asa ca mai bine

Si, minunea minunilor, se simte si ceva jos in gingie.. si parca se si vede ceva straveziu.

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Ruxandra, traiasca conu catarator si in viitorul apropiat conu clontos!

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

http://picasaweb.google.com/kikineata

Mergi la inceput

Chris pare rau pt prietenul urecheat.

Ingeras, da s-a mai corectat din strabism. Da a luat avant ampliopia, asa ca ii dam inainte cu tratamentul. Oricum Matei va purta ochelari multa timp, daca nu si toata viata.

Carla, bun venit. Super ca v-a priit vacanta. Vazut Alexuta plimbareata.

Ne-am mai delectat cu un omulet al junglei blond-blond , chiar daca era pictat in culorile razboiului. Pesemne ca lucra sub acoperire.. Apoi cu voinicul Octavian de Desiree. Ce mare pare!

Aelita, ref la cazul Maddy.. ce-i aia "matrimoniu"?

Marani.. off, biata pisicuta..

Dia, super! Cat despre dieta, eu una as continua vreo 2 zile. Da tu fa cum simti. Ah, si daca ai inceput cu lapte HN il poti prepara si ca un piuree de dat cu lingurita. Cel putin din Humana HN iese un piuree delicios. Matei il rade pur si simplu.

Kikineata, multumim.

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput

Dandusaaaaaaaaaaaaaaa??
Helllou!! Vazut cineva mama de Crinuta?

Asiza, cum mai e Denis?

Mergi la inceput