Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (29)
Raspunsuri - Pagina 9
virgo spune:
Fetelor , si la voi e campionat ? Stau in suturi de azi dimineata de pe la 5 ...
Este vreuna dintre voi care simte cum sughite bebe ? Eu ma distrez de nu mai pot , cum tresare burtica la intervale regulate , sa mori de ras si nu alta ! Parca vad ca n-avem cu cine discuta vineri la echo , tre' sa-i dau o palinca scurta sa doarma dusmanu' , ca altfel o sa vedem o cara ...
Holland se zgarie ca nu poate sa vina de data asta , asa ca o sa fiu doar eu cu bebe . Sper sa facem poze misto . Si sa va spun in sfarsit ce culoare are caruciorul ala , manca-l-ar mama .
Hai pa .
geo_ionita spune:
Buna, fetelor!
Revin cu o intrebare: cat costa o consultatie de trim. al II lea la dr. Iosup? Astazi merg la dansul pentru a doua oara si vreau sa stiu cat o sa ma coste, ca sa nu am o surpriza pe acolo. Va rog sa imi raspundeti, multumesc!
Georgiana
20 sapt.
Lala_D spune:
quote:
Originally posted by geo_ionita
Buna, fetelor!
Revin cu o intrebare: cat costa o consultatie de trim. al II lea la dr. Iosup? Astazi merg la dansul pentru a doua oara si vreau sa stiu cat o sa ma coste, ca sa nu am o surpriza pe acolo. Va rog sa imi raspundeti, multumesc!
Georgiana
20 sapt.
La CMU Unirea 290 RON nu stiu la Fortis sau alte cabinete dar la centrul medical atata este sigur.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare
Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )
honey79 spune:
Hey, Ginette mai usor cu aromele pe-aici, ca te alerg acusi. Ma tin cu o mana de burtica si acu alta de tzatzisoare...ca altfel sar peste umar, de zice lumea ca mi-am pus fular de pe-acum.
Virgo cred ca e super senzatia. Abia astept sa-l simt si eu pe bebe. Deja stau si urmaresc orice chestie de-o simt prin burtica. Dar nu cred ca e bebe...nu inca.Bafta la ecograf.Asteptam pozici.
Laura Ioana ce-as mai bea si eu o gurita de vin... Acum cateva zile, mi se facuse pofta de bere. Cu saratele.Macar o bere fara alcool. Dar m-a pus sotul la colt, zicandu-mi ca de fapt si berea fara alcool, are ceva alcool,intr-o concentratie mai mica.Uffff.
Ma gandesc maine dimineata sa bag o Cola si ceva ciocolata, inainte de-a merge la ecograf. Sa-l agitam pe bebe, sa nu mai doarma. O fi bine, o fi rau? Voi ce ziceti?
www.genjerdan.com/private/9Months/" target="_blank">poze
bebe de Honey 17+
16+
ginnette spune:
Georgiana,
Eu am facut la CMU si m-a costat 370 RON (3D); cred ca asta este cel mai scump.
Roxana 23+
Abia astept sa ne intalnim !
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20749;30/st/20080106/dt/7/k/2fd1/preg.png
Lala_D spune:
ginnette tu ai fost la CMU Arcul de Triumf nu ?
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare
ginnette spune:
Honey,
Laura Ioana m-a starnit cu branzica cu mucegai; o iau si pe ea cand incepi fugareala
Eu nu pot sa-mi dau seama cum e cand sughite - sunt multumita c-o simt (pocniturile alea finute) oricum.
Eco am facut-o la CMU din Clucerului.
Roxana 23+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20749;30/st/20080106/dt/7/k/2fd1/preg.png
matgravidut spune:
Buna dimineata Zuzici...
La mine neata ... ca la voi e pranz deja.
Multumesc mult de tot de urari, sunteti foarte foarte dragute... Mi-au dat lacrimile mai mai de fericire.
Aseara am fost la ceva cumparaturi... pentru mine si sotiorul meu drag imi spune de la intrare in magazin ca el se duce in spate la bebei sa vada ce au. Mai peste vreo cateva minute vine langa mine victorios cu o pereche de botosei roz pentru nou nascuti. Asa de dragut a fost, sa-l mananci nu alta. Sa nu va spun... ca ieri a dat o gramada de telefoane ca sa anunte toate cunostintele si prietenii ca a iesit bebela cum a vrut el.
Nu cred ca am fost vreodata mai fericita decat ieri. Sa fi vazut cum orice vorbeam cu el el imi raspundea cantand "are matza mica, are matza mica".
In alta ordine de idei, intr-o juma de ora trebuie sa plec la servici si afara ploua iar eu realizez ca nu am cu ce ma imbraca.
Trebuie sa merg shopping iara ce necaz... pe contul meu.
20+ Monica ((
ginnette spune:
Da, Lala, acolo am fost (s-au intersectat raspunsurile)
Roxana 23+
Lala_D spune:
matgravidut ce dulce a fost sotul tau . O sa fie foarte mandru de fetele lui .
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare