Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (29)
Raspunsuri - Pagina 8
Laura Ioana spune:
Matgravidut felicitari pt fetita! Sa creasca mare si sanatoasa in burtica la mami si mai departe!
Mihaela.Neacsu La multi ani! Nu mai vrei sa vorbesti cu noi? Sper ca sunteti bine, tu si bebe!
Cati bine ai venit
Natalia la mai multe saptamani! SI puiutul meu joaca un fotbal in burtica, de nu ma vad! Uneori loveste foarte tare si parca ma sterge prin interior iar alte dati parca am o broscuta saritoare in burtica
23+
Poze Laura
Puiul nostru drag
docdecap spune:
anca.d, eu stiam ca un pahar pe saptamana, nu spune cat de repede trebuie sa termini paharul... eu mai iau cate o gurita de bere sau de vin arareori, si recunosc ca se duce caldura direct in burtica...
acasa la noi e un ritual introdus de mine cu branzica cu mucegai si vin, si acuma astia se destrabaleaza in fata mea si eu nu pot nici branza de-aia, nici vin... da' la vin mai beau cate o gurita...
io iarasi sunt in pana de idei de mancare, ca frigiderul e gol si n-am timp sa-mi fac ceva bun... cred ca sandvisuri cu cascaval la cuptor si m-am rezolvat.
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'
lumsta spune:
Bun venit Cati!
Monica-mat e super tare poza cu degetelul in gurita! Sa ai o fetita sanatoasa si frumoasa!
De un orez cu lapte ce ziceti?
LUMI 22+
LaLa_20 spune:
mercic de ajutor Monica
si miri...recunosc ca sunt eu mai agitatat de fel...da la intrarea pe forum era mai usor cum am mai zis daca era undeva atentionarea cu cell 10 mesaje moderate...si copilul e prioritatea nr unu ca altfel nu-l faceam dar repet doctorul meu e foarte ocupat...si aici in oras altul nu m-a multumit si am vb si cu doctorul si mi-a zis si ea ca asa se face in saptamanile 18-22...dar nu uita ca depinde de la un doctor la altul si mai ales de la o tara la alta...
Cea mai optimista gravidutza!
19s fix
http://bd.lilypie.com/mJwKp3.png
ginnette spune:
Neata fetelor,
Felicitari Monica-Mat pt babelina!
Sa creasca sanatoasa si norocoasa!
Lumi,
Ieri am mancat orez cu lapte si duceata de mure.... yummy!!!
Fetele speciliste in IT (zuzele shefe): la cuprins nu apare capitolul 28.
Roxana 23+
Abia astept sa ne intalnim !
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20749;30/st/20080106/dt/7/k/2fd1/preg.png
LaLa_20 spune:
cati bine ai venit bebe sanatos si srcina usoara!!!
si hiney multumesc de urare...mai e nitel
Cea mai optimista gravidutza!
19s fix
http://bd.lilypie.com/mJwKp3.png
Lala_D spune:
Azi iesind la plimbare cu Bogdan am intrat intr-un magazin sa ii cumpar lui niste pantaloni de trening, bluzite si niste maieuri. Evident ca pe langa cele enumerate am mai cumparat si 2 costumase de bebe .
Este atat de haios sa ii iei unuia haine de 134 de cm si altuia de 60 de cm . Parca sunt haine de urias si de pitic
Am uitat ce micute sunt hainutele de bebe
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare
Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )
Laura Ioana spune:
Am rezolvat cu capitolul! Trebuie sa le avem pe toate la dosar, pt cand ne va apuca nostalgia burticilor
Monica ce fel de ritual ai cu branzica cu mucegai? Si mie tare-mi place, dar acum kaput, am ramas cu
Despre vinul rosu mie mi-a spus dr ginecolog sa mai beau cate-o lingurita ptc am tensiunea mica rau (85 cu), dar nu am facut-o. In schimb, duminica a fost ziua surorii mele (o cheama Ana) si am baut un pahar de sampanie (era buuunaaa, dulceee) si sambata am baut la o prietena de-a mea tot un pahar de sampanie (dar mai mic). Asta e...pofteam de cateva zile la sampanie! Aaa si ciocolata am mancat saptamana trecuta, la greu (am dat de gust, duminica trecuta, ciocolatelor Milka cu alune intregi si Milka cu orez crocant), sper sa nu-i fi facut rau lui bebe!
23+
Poze Laura
Puiul nostru drag
honey79 spune:
Bun gasit,Zuzici.
Eu m-am trezit abia acum o jumatate de ora, dupa ce ieri seara am facut prostia , pe la 7pm sa ma bag in pat si sa dorm pana pe la 11pm. Asadar, azi-noapte am facut noapte alba, bantuind pe forum, mai ales la perlele prichindeilor.(Alina023 am ras de perlutele lui Luca, cu lacrimi.Super!!!)
Monic-mat ti-am vazut printzesica. Frumoasa foc. Sper si eu maine sa vin cu ceva poze clare, iar bebe sa fie un pic mai miscaret...sa nu mai doarma.Sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa si mancacioasa.
Cati bun venit printre zuzici. Te-asteptam cu multe mesaje pe-aici. Sa nu mai fii doar o "cititoare" , ci o participanta activa. OK?
Miri, Doculet pupici pe burtici.
N-am mai vazut-o pe GinaM zilele astea. Unde-o fi?
Va pupic zuzici si va doresc o zi frumoasa, cu soare .
www.genjerdan.com/private/9Months/" target="_blank">poze
bebe de Honey 17+
16+
ginnette spune:
Si eu as manca Laura Ioana, branza cu mucegai sau cu nuci.
Si pateu cu masline si peste afumat si carnati picanti (JANDARM de la Salonta) si oua umplute cu maioneza .
Aoleu, am innebunit!
Roxana 23+
Abia astept sa ne intalnim !
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20749;30/st/20080106/dt/7/k/2fd1/preg.png