Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (29)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micsunea spune:

Shose, Angelique, Gatta si celelalte mignone,
si eu am aproape 1,60 (vreo 1,59 de fapt) sper ca primiti in grupul special, sau fac o grupa si mai mica?

Si eu am par pe burta si mai am si pe gat! Cred ca si pe spate! Mai ales mai sus, sub gat si apoi jos, pe talie! Eu chiar pot concura la categoria maimutica!!! Totdeauna am avut, ori a crescut acum mai mult, ori se vede mai tare... Dar cred ca de fapt a crescut... E ca un puf, destul de deschis la culoare si moale, deci nu e chiar asa de inestetic, dar nici un exemplu de frumusete nu e! Sotului i se pare extrem de distractiv! A, si pe brate am!
In schimb parul de la subbrat si de pe picioare imi creste mult mult mai incet!!!Sper ca sunt normala.

O sa verific daca fac linia aia neagra (cred ca e cam devreme pentru mine) si daca o voi face, ce, e asa de urat?

Pupici

Micsunea
20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

VIRGO

MULTA SANATATE,UN BEBE SANATOS SI TOTI CE-TI DORESTI

iulia 23+ iris-maria

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

virgo sa fii sanatoasa si tu si bebe

Louiza 21s + 60%
candvine

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere

09 septembrie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Virgo SA FITI SANATOSI TU SI BEBIKUL TAU SI SA AI PARTE NUMAI DE FERICIRE SI IUBIRE!!!

A venit Bebica!!!

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

La multi ani fericiti Virgo !!!

Azi am mai cumparat un costumas si botosei si manusi si ciorapei mici mici mici
In afara salopetei groase de exterior am cam terminat cu hainutele . Nu stiu insa daca ma pot opri, de fiecare data imi mai ramane gandul la ceva

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Neata Zuzici.
Virgo LA MULTI ANI FERICITI!! Sa fii sanatoasa, fericita si iubita.SA ai o nastere usoara si-un bebe sanatos, voinic si mancacios.

Fetele, ma inscriu si eu la categoria "blanita" si la cea de piticutze ..am 1,61cm..cred.
Micsunea tu parca vorbeai de sala de nasteri. Si aici, la Spitalul American Militar... din cate am inteles, e frumusel.Ai o camera cu tot ce vrei:Tv,Cd-player,Dvd-player...si laptop...care are web incorporat...si daca vrei, poti accesa, astfel sa vada si mama,sora, bunica, matusa...cine vrei tu, nasterea lui bebe.Iti aduci ce cd-uri vrei sa asculti.Ne-a spus, cand vrem, sa luam pe cineva si sa mergem sa vizitam sala de nasteri.

Eu ma pregatesc acum pentru mers la doctor azi...sper sa ne puna la ecograf si sa aflam in sfarsit ce culoare va avea caruciorul.
Fetele racite, de ce nu va faceti vaccinul antigripal???

Va pupic zuzici, revin pe dupa-amiaza.

www.genjerdan.com/private/9Months/" target="_blank">poze
bebe de Honey 17+
16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Honey bafta si eco si sa vii cu un carucior!
Si al meu sot i-a cumparat piticului primul lucrusor: o pereche de botosei. Dc a dat startul, de acum tot o sa-i cumparam. Abia astept baby expo. Sper sa gasesc lucruri frumoase. Vreau sa cumpar in special caruciorul.

A venit Bebica!!!

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

virgo la multi ani,bebe sanatos si sarcina usoara!

Cea mai optimista gravidutza!
19s+1zi
http://bd.lilypie.com/mJwKp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca.Diana spune:

LA MULTI ANI VIRGO!
SA FITI SANATOSI SI TU SI BEBE!

Anca D.

19+ Luca Alexandru
http://bd.lilypie.com/LeePp3.png
http://www.flickr.com/photos/ancadiana/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Salut Zuzici ,

Virgo , La multi ani ! , sa fi sanatoasa si iubita , sa ai o sarcina usoara si o nastere la fel si la termen !

Ce ziceti , a venit toamna , parca se simte in aer parfumul frunzelor uscate ...incep scolile , incepe nebunia in Bucuresti .
Ma gandesc cu groaza ca trebuie sa-mi schimb in totalitate garderoba...pantaloni , pantofi , geaca ...nu ma mai incape absolut nimik. Sa te tii cati bani o sa sparg pe tzoale.

Monica-Doc , daca stiam ca ai "Grey's Anatomy " ....ce-am pierdut .Sa vad cum pot sa fac rost de CD-uri ca vreau sa vad neaparat si celelalte serii.

Honey , bafta multa azi la doctor , sper sa vii cu poze de la eco...
Despre culoarea caruciorului , ce-ti spune instinctul de mamika?
Eu am o presimtire ca este o mika gogoshica acolo...
Ce ziceti zuzelor - va bagati la pariuri?

Chiar azi ma gandeam si eu daca o fi bine sa-mi fac vaccin antigripal , nici nu stiu daca a aparut varianta pt sezonul 2007-2008 , inca n-am auzit ...Maine ma duc la control la gine. si intreb si de chestia asta.

23+ cu Sara - Eliza

vacanta 2007
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?

Mergi la inceput