Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (29)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

gatta, vezi, daca ne intalneam in Cta iti dadeam Grey's, ca am pe calculator inclusiv seria 3, si io ma umflam de plans la serial, dar nici nu ma lasam, cate 7 episoade pe zi, facea bine la hormonii de sarcina, dup-aia am inceput sa-i plang lu barbati-miu din te miri ce, asa macar aveam o scuza valabila, povestile sunt emotionante.

Fetele, azi ma duc prin oras sa-mi cumpar cate ceva de imbracat, am primit ceva ponturi si ma duc in explorare, zilele astea o sa fac si schimbul de haine in sifonier cu trierea de rigoare (asta imi mai vine, asta nu...) Norocul meu e ca mai am haine de cand aveam cu 10 kg in plus si de cand ma imbracam parca cu saci, acuma sunt nemaipomenite toate bluzoanele, puloverele largi etc etc.

fetele si mai intru mai pe seara (cred)

Monica 23+

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumsta spune:

hello! hello! Dar ce viteza aveti la scris.....!

Eu sunt ptr CLOPOTEI!

Ma inscriu in clubul piticelor....am 1,61m.

SA AVETI O SUPER ZI....FARA STRES!

LUMI 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Buna zuzici!
Ce mult ati scris aseara!!!
Sa incepem cu inceputul:
Felicitari fetelor care au aflat culoarea caruciorului si celor care au primit vesti bune la morfologicele de trim II!!!
Si eu am muuuulta "blanita" pe burta (banuiesc ca de la utrogestan)si am si faimoasa linie maro care chiar imi place. Deasemenea si eu sunt in grupul mignonelor cu 1.62 m.
Chiar aseara am facut niste pozici la burta, si sper sa reusesc sa vi le arat cat mai curand. E mai greu cu descarcatul lor, ca tb sa merg la mama, ca eu nu am pc acasa...
Si acum vestea nasoala: am reusit sa racesc . Sunt o smiorcaita de azi dimineata si ma simt asa ametita de cap...
Era sa uit: sunt de acord cu CLOPOTEI!

toate zuzicile!!!

A venit Bebica!!!

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumsta spune:

sI MAI AM SI PAR MUUUUULT PE BURTA!

LUMI 22+

Mergi la inceput

Am vazut si eu aseara Grey's si abia m-am abtinut sa nu plang (m-am gandit la bebikul meu sa nu-l supar). Foaaarte trist...

A venit Bebica!!!

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Bun venit fetelor noi!

Cati, ca tot spuneai... si in Franta se fac tot 3 ecografii pe toata perioada sarcinii. La 12, la 22 si 32 de saptamani. Desigur, poti sa-ti faci in "particoler" daca vrei si te tine punga. Iti spun toate astea ca sa stii ca nu esti singura care nu-l vede pe bebe la fiecare control.

Monica-mat (haha, tot asa ramai pt mine), aici nu se fac DVDuri cu ecografia. Se faceau intr-un timp, dar datorita multelor procese intentate doctorilor ca vezi-Doamne, ei zic ca bebe e OK si de fapt se adevereste altceva, au renuntat. Cel putin la spitalele de stat nu se dau imagini inregistrate, doar poze. La cele particulare sau la cabinete poate, dar nu am testat. Asa ca, si de asta sunt privata...

Nu stiu cum faceti de aveti rabdare sa va uitati la filme, sau mai precis la seriale. Adevarul ca eu nu prea am loc de fiu-meu la TV. Cand nu e el acasa, ori fac cumparaturi, ori cu ale casei. Rar mai dau cu ochii de TV... noroc cu internetul ca mai aflu ce se intampla in lume.

Intr-o alta ordine de idei, cred ca am racit... Am nasul infundat, vorbesc ca o rata, ma doare in gat, capul... Bag paracetamoale si ceaiuri fierbinti. Mai nou si tusesc. Ma mai si mir cu vremea asta umeda de care avem parte din iunie... Suspectez reintoarcerea sinuzitei... daca incep din septembrie... pana in martie incolo ce ma fac???

Nu va pup, va fac cu mana decat, sa nu va dau raceala...

Mitza cu bb2 si Miron Radu (06 oct. 2004)

Nazdravanii de sept-oct 2004 la 2 ani

Mergi la inceput

Lorena ne luam de mana...asa ma gandesc si eu - ce fac pana in febr cu raceala? Si eu am probleme cu sinuzita...
Cate paracetamoale putem lua pe zi? Eu iau si un oscilococcinum pe zi.

A venit Bebica!!!

20+

Mergi la inceput

Fetelor avem egalitate: 22 si 22

A venit Bebica!!!

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Alina, eu iau la 4 ore paracetamol. E o idee si asta cu oscilo... Inca nu mi-am facut stoc pt iarna care vine...

Nu-mi zice de sinuzita! Eu din 2003 de cand sunt in Franta, in fiecare an fac... e ingrozitor!

Sanatate multa! pe tine te pot pupa! facem schimb de virusi...

Mitza cu bb2 si Miron Radu (06 oct. 2004)

Nazdravanii de sept-oct 2004 la 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micsunea spune:

Fetelor,

ce bine e ca v-am gasit!!! Uite ca am si eu o steluta, de cand va bat la cap cu toate temerile mele!
Va multumesc ca existati, zuze dragi!

- Nu stiu daca vreuna dintre voi s-a mai interesat deja de maternitati,uite aici mi-au explicat ca ei te lasa sa nasti in ce pozitie vrei (deocamdata doar in masura in care camera cu scari de burete e libera, ca acolo te asezi cum vrei tu, ca in camerele normale de nastere aveau un "scaun olandez" ca in Olanda auzi ca se naste din pozitia sezut, de pe scaun adica, DAR li s-a furat scaunul deci acum au comandat unul nou, pana in ianuarie sper sa ajunga).
- Plus ca ei nu spala BBlusul dupa nastere, ca sa i se faca frig si ti-l lasa pe burtica/in brate o jumatate de ora dezbracat, ca aici se considera ca e necesar si pentru mamica si pentru bebelus.
- Ai voie sa mananci in timpul "lucrului", iti recomanda sa vii cu Coca-Cola (asta mi-am notat, am fost foarte incantata :-)) ca iti da energie, are mult zahar.

Ma rog, eu credeam ca la maternitati te leaga de un pat si te chinuie ore la rand, dar uite ca aici te lasa sa te plimbi prin camera si au si 3 monitoare cu care te poti fatai, si nu esti obligata sa nasti in pozitia culcat, nu esti obligata sa decizi dinainte daca vrei peridurala sau nu, nu esti obligata sa nu mananci, nu-ti iau copilul dupa nastere sa-l spele si sa-l infase si sa-l puna intr-o camera cu alti BB....

Dar pana la nasterea mai am, poftim la mine ce zuza sunt, sa ma interesez de-acum de treburile astea.
Poate ma credeti cam tembela, dar deh, e primul BB si aici sunt doua tabere: tabara anti-spitale si maternitati care sunt pentru nasteri cat mai naturale si mai putin traumatizante pentru mamici si bebelusi (aici sunt femei care nasc acasa cu moasa!) si tabara femeilor moderne care vor nastere fara nicio durere prin peridurala, si eventual provocata la o data aleasa care aranjeaza pe toata lumea. Si eu nu stiu in ce tabara sa ma inscriu !

Pupici,
Micsunea ZUZA
20+

Mergi la inceput