Contractii nedureroase (3)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

Nici eu nu mai stiu ce e cu burtica...baietii aveau luni la eco 610 si respectiv 570 gr. cca 30 cm fiecare.Ii simt foarte bine cand misca dar intr-adevar cand am burtica tare nu ii simt...

+24 sufletelele mele

Atat mai avem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g24hit spune:

salutare
cum va mai simtiti?

ENI 32+ IULIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

noi vomitam... dar cu contractiile stam bine! Sa traisca Gynipralul si cine l-a inventat! Foarte rar mai simt ceva 1-2 la 2-3 zile!

PUSSI 29+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 8 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Pussi- da' tie cum ti-a fost burta la 24 sapt.? o simteai mai tare ca inainte?Ca eu chiar ma mir sa-mi ramana tare tot timpul...se poate sa fie asa din cauza ca cresc bebeii?Ca mi-e tare si cand stau in pat,nu mai cred ca sunt contractii astea...
Eu chiar nu-mi pot imagina cum trebuie sa fie burta de gravida,tare sau moale...nu am pus mana niciodata pe una sa simt cum e....helpppppp

Cum e Gynipral-ul ala,ca la o adica zic cuiva sa-mi trimita din tara ca eu nu mai stiu ce sa fac....

+24 sufletelele mele

Atat mai avem

Mergi la inceput

la ce-ti trebuie Gynipral???!
Eu l-am primit in momentul in care am fost sigura ca sunt contractii dureroase, simteam cum se strange toata burta ghem si ma durea... daca ma prindea in picioare .. asa de tare se strangea ca nu puteam sa pasesc... si apoi se relaxau toti muschii... dar asta efectiv simtiii.. cum se aduna si cum se relaxeaza!

E riscant sa-l iei fara recomandare ca are efecte adverse: tensiune, tahicardie... adica cand mi-a zis sa-l iau, m-a chemat de trei orin intr-o sapt. sa vada cum reactionez!

BURTICA ROZ

Mergi la inceput

Asaaaaaaaa...credeam ca e pentru contractii nedureroase...dar daca berbecii astia de medici de aici nu-mi dau nimic ...ma gandesc sa fac tratament Fai-da-te adik ce aud si cum cred ca-i bine
O sa mai insist la vizita urmatoare (in 10 octombrie) ca astia de la eco nu-mi dau retete....

+24 sufletelele mele

Atat mai avem

Mergi la inceput

noi astazi avem 32sapt.
contractii dureroase nu am mai avut dar cele nedureroase persista...nu le simt totdeauna doar simt ca burtica e tare...
gynipral tot nu am inceput sa iau...deocamdata...
ne rugam sa ajungem sanatoase la termen

Pussi si eu am arsuri dar nu asa puternice.

Ginger cand e tare ca un pietroi...e contractie dar daca nu doare e f bine

ENI 32+ IULIA

Mergi la inceput

Pai cam pietroi e majoritatea timpului...cateodata simt mai tare ca parca ma trage si nu pot sta nici dreapta .Offfff,ce mult mai am de suportat pana i-oi vedea in brate...

+24 sufletelele mele

Atat mai avem

Mergi la inceput

ENI cele nedureroase sunt normale la varsta ta de sarcina, uterul se pregateste de marea intalneala!

BURTICA ROZ

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by pussi

ENI cele nedureroase sunt normale la varsta ta de sarcina, uterul se pregateste de marea intalneala!

BURTICA ROZ

se pregateste saracu ....dar cam de mult timp (de la 17 sapt)...oricum e bine ca nu mai doare...ma nelinisteste ca asta se intampla mai toata ziua si ma gandesc la colul meu...

ENI 32+ IULIA

Mergi la inceput