Contractii nedureroase (3)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

Nikol-speram sa fie asa cum zici tu .Nastere usoara

+23 sufletelele mele

Atat mai avem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

tzuc eu iau gynipral de 2 sapt., dar 1/2 pastile la 6-8 ore, depinde de contractii! In prima saptamna eram cum zici tu..tensiune marita, tahicatrdica.. dar acum sunt ok! Vineri seara era tensiunea 110/70...! La mine si-a facut efectul.. adica nu mai am contrctii1 Si-i multumesc lui Dzeu pt. asta, eram asa de speriata! La tine nu cred sa fie probleme nici daca nasti acum...

PUSSI 28+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 9 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g24hit spune:

salutare
Nikol multumim pentru incurajari. nastere usoara!

ce mai faceti burticute? sunteti bine?

eu nu am ajuns inca la dr.sper sa merg peste o saptamana. cu contractiile....tot asa.....

ENI 31+ IULIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Seara buna, fetelor! De mult n-am mai bantuit pe aici, pe la Odisee, dar in seara asta chiar am cautat topicul sa vad ce se mai intampla... Si ce-mi vad ochii? Suntem pe listutza cu contractiste care au reusit. Mi-a stat inima in loc cand am vazut numele Mirunei acolo, parca abia acum am avut timp sa ma gandesc pe indelete si la asta: copila mea e bine, e cu mine si creste ca din apa.

Poate nu stiti povestea noastra - e pe undeva tragi-comica: dupa luni intregi de antispastice si de stat in pat, am ajuns sa duc sarcina peste termen! Deci se poate! Acuma nu e musai sa depasim toate termenul, dar uite ca uneori DD ne asculta rugaciunile cu vraf si indesat. Sunt alaturi de voi si va urez fiecareia dintre contractiste sa duceti sarcina cat mai aproape de termen, sa nasteti usor si sa aveti copilasi sanatosi si dolofani. Stiti vorba aceea cre circula printre proaspetii parinti, cum ca bebele lor e cel mai frumos? Pai chiar e advarata! Iar bebele vostru va fi cel mai frumos din lume!

Mami Lia si domnita Miruna Demetra (8 august 2007)

Mergi la inceput

LIA multumim de incurajari. speram sa te urmam si noi si sa ajungem cu bine la capat. DOAMNE AJUTA!

ENI 31+ IULIA

Mergi la inceput

Dupa o perioada de pauza iar m-au apucat contractiile...de doua zile le am si daca ma ridic din pat....si acum chiar numai in pat stau.Bag No-spa in mine si degeaba...nu ma lasa.Nu sunt dureroase deloc dar e nasol ca mi se face burtica beton...poate si de stress,luni la eco mi-au zis ca am lichid putin la unul dintre gemeni si acum beau apa la greu.Astept luni sa vedem cum stam.Doamne ajuta!

+24 sufletelele mele

Atat mai avem

Mergi la inceput

Ginger imi pare tare rau ca ai probleme. lichidul se mai poate reface.iti doresc multa bafta luni. pt contractii ai incercat sa iei si scobutil impreuna cu no-spa. eu asa iau ,regulat, si seara si dimineata.pe mine ma ajuta.eu am mai mereu burtica tare...

ENI 31+ IULIA

Mergi la inceput

Nu stiu cu ce medicament e echivalent scobutilul aici...si No-spa mi l-a adus din tara sotul ca aici mi-au dat Buscopan care e apa de ploaie.Oricum e groaznic sa stai toata ziua cu burtica tare...Cat despre lichid sper sa se refaca ca stau ca pe spini din cauza asta

+24 sufletelele mele

Atat mai avem

Mergi la inceput

Ginger, scobutil sau buscopan este acelasi medicament (butilscopolamina) doar ca au denumiri diferite fiind produse de firme diferite. daca le asociezi si le iei impreuna( adica no-spa cu buscopan) au efect mai puternic, relaxeaza uterul ,ele actionand pe cai diferite.

ENI 31+ IULIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

ginger tu esti sigura ca sunt contracti?? nu au crescut baietii si ocupa spatiul? O simti cand se decontracta??? sau cand se contracta! De obicei BB-ici nu misca in timpul lor... ca ii strange si pe ei!

PUSSI 29+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 8 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput