Contractii nedureroase (3)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lumsta spune:

hello! hello!

Eu va anunt ca am inceput sa ignor contractiile(mai sunt vreo 6/zi)...ca daca ma panichez se inmultesc!
Am si renuntat la gynipral...e la fel si cand iau(parca).

Va urez tuturor zile cat mai linistite!

LUMI 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

Si eu incerc sa nu le mai bag in seama, mai am cateva pe zi dar nu ma mai agit ca numai mie imi fac rau.Ieri seara am iesit pana la magazin(avand in vedere ca stau toata ziua in casa si-n pat) si de dimineata simt junghiuri acolo jos in interior...nu-s dese,dar ma enerveaza.

+22 sufletelele mele

Atat mai avem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

eu numai am... sau nu le mai simt! Oricum decand cu noul treatament si cu statul in pat e mult mai bine!

PUSSI 27+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 10 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina85ss spune:

Fetelor ma primiti si pe mine cu o intrebare?
Eu am intret astazi in saptamana 40 de sarcina si am observat ca burta mi se intareste des in partea de sus,iar in partea de jos ramane moale,insa nu ma doare.As vrea sa va intreb pe voi ca poate aveti mai multa experienta decat mine, este vorba despre o contractie nedureroasa sau nu? Multumesc

Cristina 40+ GIULIA
http://s195.photobucket.com/albums/z98/scristina85ss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

cristina cel mai usor de verificat contractiile este sa te asezi cultat pe spate, genunchii ridicati si cu toata palma sa palpezi burta... daca tota e tare .. atunci e contractie! Darcontractiile se simt... simti ca ti se strange toata, toata, se face tare si e mai adunata, iar la cele dureroase .. parca toata burta e un carcel... si iti tine si muschii de la picioare si din laterale de parca nu poti nici sa pasesti!

PUSSI 27+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 10 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g24hit spune:

hello
sper ca sunteti mai bine din moment ce nu ati mai dat nici un semn.....
noi suntem binisor....tot cu repaus si putina miscare prin casa.
pupici.

ENI 30+ IULIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuc spune:

Buna tuturor si vin si eu in club, fara tragere de inima..
Dupa o perioada in care habar n-aveam ca burtica tare ca piatra si deformare ..ca un ghem..asa tare se contracta, si dureri/intepaturi in pelvis..sunt contractii..luam No-Spa..asa de control..ca mi-a zis medicul. la mine aceste contractii, intariri de burta tin destul de mult..si simt o durere ca o presiune/apasare..suportabila.
Dupa un control miercuri in care a vazut di dr. ca am contractii,mi-a dat tratament cu Gynipral si sa continui si cu No-Spa macar 2 sapt. sa mai creasca BBlina, desi e mare, are 2900g. Dar ieri am trecut prin experienta efectului secundar la Gynipral, adica tremurici, puls ff mare, tensiune marita..palpitatii..am zis ca lesin...m-am speriat ff tare...offf
A mai avut careva astfel de reactii de la Gynipral? Astazi am scazut doza la jumatate de pastila..dar nu-si face efectul asa ca in cele doua zile cand am luat 1/12ore.
Acum am burta tare tare (este adevarat ca am alergat toata ziua in oras cu treaba) si ma doare putin..imi este teama sa maresc iar doza...ce sa fac?
pe toate si sa rezistam pentru puiutii nostrii dragi..

edit; off..ce alambicat am scris, stau iontr-o pozitie incomoda in pat si scriu...sper ca intelegeti voi:-)

36s fix (21 sept), Maria +? cu codite

"Fiecare om se afla in inchisoarea sa, dar fiecare poate obtine dreptul de a se elibera. Sa nu te opresti niciodata sa te zbati" Buddha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g24hit spune:

tzuc ai grija si repaus ,repaus, repaus.
oricum voi sunteti deja maricele....
despre gynipral eu nu iti pot de amanunte pt ca nu am luat inca. incearca si tu 1/2 la 8 ore cum ia si Pussi , poate asa iti e mai bine.....

ENI 30+ IULIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuc spune:

g24hit usor de zis..dar greu de facut. Suntem pe ultima suta de metri cu achizitia unei casute a naostra si cu mutatul. Maine merg cu "trupa" la smotru..desi toti vor sa ma lase acasa..n vreau sa raman..vreau sa merg sa vad eu cum fac curatenia etc..deh..metehne de gravida :-D
Incerc sa mentin stresul si oboseala la minim..ca BB trebuie sa mai stea in cuib pana termin cu mutat, aranjat casa..macar partial..si sa cumpar ce trebuie pt ea..ca nu am luat mai nimic.

azi am avut o zi alergat la notar cu acte, la birou m-au chemat, desi sunt in concediu de odihna...dar ma rog sa rezistam..

pupici si ai grija de burtica...

36s fix (21 sept), Maria +? cu codite

"Fiecare om se afla in inchisoarea sa, dar fiecare poate obtine dreptul de a se elibera. Sa nu te opresti niciodata sa te zbati" Buddha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikol31 spune:

fetelor, ma bag si eu in discutiile voastre, tocmai pentru ca am trecut si eu prin asta si vreau sa va impartasesc din experienta mea.
contractiile nedureroase au inceput la mine de prin saptamana 17, eram panicata ca stiam ca acestea afecteaza in timp colul si el se poate deschide etc....am inceput sa iau nospa in fiecare zi si incercam cat de mult sa stau la repaus, cu toate ca nu am renuntat la serviciu pana in luna a 8-a. si aveam multe pe zi, nu le-am numarat niciodata, dar erau zile in care aveam asa una dupa alta, la interval de maxim 15 minute. deci va dati seama cam cate aveam pe zi.
ceea ce am vrut sa va spun de fapt , este ca nu e chiar asa de negru dracu cum pare. cu toate contractiile pe care le-am avut si cu spaima ca mi se va deschide colul si voi naste prematur, imediat intru in 41 de saptamani si bebe nici nu se gandeste sa iasa. am ajuns acum sa-mi fie teama ca va trebui sa mi se provoace nasterea.
e adevarat ca nu toate suntem la fel, fiecare organism e diferit, dar nu va mai faceti griji ca veti ajunge si voi la termen, sau chiar peste, cu toate contractiile astea la un loc.
pupici

Mergi la inceput