MONTIGNAC: ce am mancat azi (89)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Mirela

Lili

In 2 zile imi revin ca nenea monti ma trage de maneca.

usor

Aida - mama de pisica mica.

nov2006

vara2007

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

AM FACUT MODIFICARILE

tzutzu , scrie-mi te rog: data de incepere, inaltime, kg initiale, kg actuale, kg la care vrei sa ajungi si cam atatica

reestul fetelor le pup
sunt grabita ca am multa treaba si trebuia sa va rezolva si pe voi sa nu mai actualizez sambata

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzutzu_1984 spune:

Buna dimineata fetele mele,
Acum proba cea mai dificila, datele mele...
data de incepere a regimului: 13.septembrie 2007
inaltime:1.68 cm
kg initiale: 93,6
kg actuale:91,4 (m-am cantarit pe 16)
kg la care vreau sa ajung : 60
Cam in cat timp credeti ca as putea sa ajung la 60, avand in vedere ca sunt ambitioasa si nu ma da nimeni la o parte din regim, tin cu dintii de el, pt ca ma simt si mai bine, si am inceput chiar sa ma obisnuiesc.
De obicei seara inainte sa adorm, imi propun ce anume voi manca ziua urmatoare ca nu cumva sa am "alte planuri".
Va poooop,

Mergi la inceput

ce s-a intamplat cu voi??Unde sunteti?sau e din cauza vremii??????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Buna fetelor!

Eu sint balonata de la sarmale(monti).Cum mananc varza acra sau mazare ma balonez ca naiba.
Nu prea am cu ce sa ma laud.....poate un meniu mai tarziu

Hai intrati si voi cu ceva noutati sa iesim din manotonia asta

Va pup!

MIRELA mami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI

Mergi la inceput

Imi spuneti si mie ce sa mai mananc> nu am nici o idee, m-am saturat de salata de rosii, poate mai imi spuneti ce a-ti mai gatit, de exemplu snitel Monti cum faceti?
TZUTZU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

TZUTZU , nu am apucat sa te modific

snitzel monti se face cu ou combinat cu faina de soia, linte sau naut , toate trei sunt fainuri care se pot combina cu grasimi

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Hai ca va inveselesc eu:azi ca o purcea ce sint am comis-o!Am halit la KFC ca o turbata

Merit

Hai intrati cu rosiile ......

MIRELA mami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI

Mergi la inceput

Multumesc mult pt reteta de snitel, chiar acum dupa ce ies de la birou o sa trec pe la plafar sa vad dk au,
Meniul de azi, MD- Nectarine
P - Friptura de pui, cu rosii , si bineanteles daca sunt cu capul la 5 minute dupa masa m-am infipt int-o nectarina, si am comis-o, ce sa mai, asta e, e prima data cand incalc regulile regimulluu si sigur nu o sa mai fac!!!!!!!!!PROMIT
NU-I NIMIC daca nu m-ai trecut in tabel, cand se poate !!!Macar sa fac eu progrese, si sa mai scad putin ca nu se mai poate.
C - cred ca o sa o tin tot pe nectarine, sunt asa bune....................................!!!!!!!!
Va pupacesc pe toate si nu mai fiti lenese, fiti mai active, prea multa plictiseala...WAKE UP...LIFE IS WONDERFUL L
TZUTZU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_B spune:

Fetelor, am vrut sa va intreb voi cum rezistati tentatiilor? Ca mie mi-e pofta si de o felie de piine cu unt, ca sa nu mai zic de altele...

Deocamdata stagnez la kg, nu stiu, dar eu ma asteptam sa vad minuni de pe o zi pe alta...oare nu fac eu ceva bine?

Si meniul pe azi:
D: lapte degresat cu cereale (e voie combinatia asta?)
P: omleta cu ciuperci
C: pui la cuptor cu legume

Mergi la inceput