MONTIGNAC: ce am mancat azi (89)
Raspunsuri - Pagina 8
sanse spune:
Demult respectivul avea o emisiune la Pro Tv cu deale gurii.....
Intre timp a murit....![]()
MIRELA
mami de doua zuze ANA MARIA
si ANDREEA
POZICI
Lili_B spune:
O fi fost totusi in ultimii ani, ca eu nu-mi amintesc de el cind eram in tara...
Da, eu as vrea cartea te rog...poate mai imi vin idei ce sa-i mai gatesc sotzului si fetitzei.
Mersi, Sanse.
tzutzu_1984 spune:
buna seara la toate,
Am reusit azi sa fac fata unor ispite atat de aprige dar peste care am trecut cu brio numai si numai cu gandul ca nu micile "bunatati" ma fac pe mine ci eu le fac pe ele,
Cum ar fi sa te duci in Cora si sa treci pe langa vitrine pline cu aripioare picante aburinde, fel de fel de hamburgheri si oameni care isi indeasa in guri de parca le-ar lua cineva din fata/.....of tare mai e de greu dar sunt atat de fericita ca am putut sa trec si peste asta, deci ...si maine pot sa fac asta, si poimaine si sapt viitoare, s.a.m.d, la fel sa faceti si voi, la urma urmei cine o sa fie in castig?///bineanteles ca NOI !!!!!!!
Asta seara m-am gandit sa fac o reteta care este preferata mea, si care sigur o sa va incante...
E vb despre ciuperci la tigaie cu sunca, oregano, busuioc si marar
Se pune intr-o tigaie de prefrabil din teflon, vreo 10 ciuperci potrivite, taiate rodele sau dupa preferinta, se inabuse cu foarte putin ulei (eu pun numai de masline, pt ca ii da o savoare foarte placuta ), dupa care se adauga sunca, oregao, marar, si nu in ultimul rand busuioc!!! E tare bun, si in acelasi timp potrivit dietei noastre.
Va poop si pe curand
vera
Lili_B spune:
Vera, suna tare bine reteta ta, mai ales ca mie imi plac asa de mult ciupercile. Cu sigurantza am sa o incerc.
caterina71 spune:
Buna fetelor
Am promis ca voi trece zilnic pe aici, incerc sa ma tin de cuvant...
Meniul de ieri:
MD: cafea neagra fara cofeina
P: un fel de ghiveci la cuptor cu ceapa, vinete si dovlecei la gratar, ardei copti si rosii coapte si ele pe gratar, apoi totul bagat la cuptor vreo 2 ore... o minunatie!
C: gratar cu salata de vinete si gogosar crud.
Pupici,
Cati
andanii spune:
fetelor revin cat pot de repede sa actualizez totul .... o sa citesc din urma sa vad ce modificari fac
a niste probleme zilele astea
va pupi
ANDANII 

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
sanse spune:
Lili_b aseara nu stiu ce a avut calc. meu si nu am putut sa-ti mai scriu![]()
Scrie-mi adresa de e-mail aici sau pe PM si ti-o trimit.
Aida te asteptam cu vesti bune
Andanii pupici.Te-ai tzicnit si tu!?Ce-s cu atatea probleme!?
Va pup pe toate
MIRELA
si ANDREEA
POZICI
aidaciolac spune:
Am venit cu vesti foarte bune.
EMMA ESTE CURATA
Nu au gasit modificari sau adenopatii.
Sunt foarte fericita.
Va multumesc pentru suport , sunteti extraordinare. Ne-ati purtat noroc 

Aida - mama de pisica mica.

nov2006
vara2007
Matza Emma in actiune
Lili_B spune:
Aida, ma bucur enorm pemtru voi, imi inchipui ce fericita esti! Acum va puteti bucura de puiul vostru fara griji.
Si meniul meu pe azi:
D: cascavl, sunca si rosii
P: un ochi + zacusca
C: nu stiu, mi-as face ceva rapid dar nu stiu ce, poate imi dati voi o idee.
Pupici.
sanse spune:
Nu am cuvinte Aida 

.
BRAVO PISOI!!
SI
DE BUCURIE!
MIRELA
si ANDREEA
POZICI