MONTIGNAC: ce am mancat azi (89)
Raspunsuri - Pagina 5
Lili_B spune:
Sanse, cum arata fructoza asta si unde se gaseste asa ceva? Na, ca nu m-am tinut de promisiune ![]()
sanse spune:
Lili_b fructoza este zahar din fructe si se gaseste la plafar,farmacie sau supermarket-uri.O cauti la raioanele cu produse dietetice.
Ca idee uita-te www.naturashop.ro/fructoza-p-1222.html" target="_blank">AICI
E mai scumpa dar e si mai concentrata decat zaharul.
MIRELA
mami de doua zuze ANA MARIA
si ANDREEA
POZICI
sanse spune:
De maine sau de Luni hai sa scriem cate o reteta de prajiturele Monty ca sa nu mai o luam pe aratura![]()
Eu incerc sa postez iar retetutze
MIRELA
si ANDREEA
POZICI
sanse spune:
quote:
Mersi Sanse ca m-ai lamurit. Deci azi tin cura degeaba ca am baut cafea cu zahar...
Asa si asa....ideea e ca nu o poti tine usor pentru ca-ti va fi mai rau foame sau nu vei scapa de pofta de dulciuri.La mine asa se intimpla,daca pap paine sau ceva cu zahar toata ziua mi-e foame sau ma abtin cu greu de la ceva dulce
Eu de aia stagnez f. mult...pentru ca daca ma abat o data atunci sigur urmeaza alte cateva zile compromise pentru ca nu ma pot abtine la fel de usor
Acum i-mi dau seama...cafeaua asta ai bauto dimineata....Sa ne spui daca a fost ok peste zi,daca nu ai fost mai pofticioasa.
Pupici si noapte buna Lili_b

MIRELA
si ANDREEA
POZICI
latrishia spune:
Buna fetelor
Stiu ca s cam puturoasa si tin monti dupa cum bate vantu, dar totusi nu ma treceti la pauza...ca am cu un kil mai putin ca in tabel...si inca unu pana la tinta.
Dani sa modifici si la mine 71kg. 
Am avut o saptamana tare agitata, ma lupt cu copilu care face nazuri la mancare, nu mai stiu ca sa i inventez sa manance, asa ca de gatit monti pt mine chiar nu mai am cand si mananc ce apuc.
Sanse, dc gasesti retete de prajituri si s bune, fa le reclama sa le fac si eu, ca mi s a acrit de tort pufos si prajituri cu soia no way...vezi ce gasesti 
Lori&Luanna(5.11.2005)
sanse spune:
Fetelor uitati-va si voi pe AICI si vedeti daca va place ceva.O sa le studiez si eu 
MIRELA
si ANDREEA
POZICI
sanse spune:
Sau ACILEA.Asa de plictiseala sa aveti ce studia
MIRELA
si ANDREEA
POZICI
aidaciolac spune:
Ciao fetelor!
Eu nu pot sa ma dau la praji , chiar si Monti , ca altfel nu ma opresc de la ele. Asa ca mai bine INTERZIS.
Sunt pe val , ma simt bine , dar se misca timid cantarul in jos
Deh , dupa 11,5 kg date jos , merg mai greu restul 
Aida - mama de pisica mica.

nov2006
sanse spune:
Inca www.tratamenteslabire.com/category/diete-si-tratamente-corporale/produse-pentru-slabit/retete" target="_blank">CEVA
MIRELA
si ANDREEA
POZICI