MONTIGNAC: ce am mancat azi (89)
Raspunsuri - Pagina 4
sanse spune:
Buna fetelor!
quote:
sa vedem, sa facem o prezenta a fetelor active, deja sunt fete care sunt la active si nu au scris de cateva saptamani ......... deci un mesaj va rog cu prezenta , pana lunea viitoare cand voi actualiza sa mut la pauza pe cele care nu mai dau nici un semn
Andanii
stiu ca si eu sint puturoasa ....dar pe mine ma cunosti
si nu poti sa ma lasi repetenta 
quote:
Bey,cand va aud cu greutati d'astea de papusi,60 de kile,50 de kile mi se face rau

Sa scriu si eu un meniu(ieri):
MD:1 cremvusti polonez cu brinza fagaras
P;2-3 carnati proaspeti fripti
c:2 prune+ 1 nectarina
Meniu azi:
MD:prune + nectarine
p:vinete+dovlecel prajite cu usturoi
c:salata de legume cu branza Tofu
Va pup

MIRELA
mami de doua zuze ANA MARIA
si ANDREEA
POZICI
valentinag spune:
Neata!
Ce de lume domne,ce de lume!Bine venirati!
Meniul de azi am hotarat sa fie din fructe,poate pe seara ceva ciuperci!Pana acum suc de portocale si 1 banana!Mai am struguri,pepene si banane!
Eu plec in concediu pentru o saptamana,cand ma intorc sa va gasesc mai slabe cu cate kg vreti voi si vesele nevoie mare!
Spor!
"La vita e bella"
De mancare
marea inghetata
aidaciolac spune:
Ciao fetelor si eu sunt activa. Sper ca am cu ce sa ma laud luni.
Azi o sa mananc :
-1l de lapte 0,1%
-2 banane.
O zi buuuuna!
Aida - mama de pisica mica.

nov2006
Lili_B spune:
Fetelor, la voi dupa cite zile de cura au inceput sa apara rezultate?
Menul de azi e asa:
D: cascaval, sunca si o rosie
P: varza calita ramasa de ieri
C: cred ca niste pui cu mujdei
Si inca o intrebare. Scuzati ca pun atitea intrebari dar mi-e mai usor sa va intreb pe voi expertele decit sa caut prin cartea lui Monti. Fasole boabe si mazare e voie?
Va pup si o zi faina.
caterina71 spune:
Buna
Revin si eu dupa o absenta mai indelungata... Am schimbat jobul, deja m-am acomodat, asa ca de 1 saptamana am reinceput Monty...
A, si m-am cantarit de dimineata, raportez acum pentru tabel, ca sigur luni dimineata ma iau cu plecatul pe fuga la birou si uit sa ma cantaresc: am 57,5 kg!
Promit luni sa raportez meniul pe weekend si apoi sa intru zilnic sa mai povestim.
Pupici, Cati
acusor spune:
Lili, e voie si fasole boabe si mazare.
Cu mazarea e in felul urmator: Are IG-ul 35, deci e la limita.
Adica ce are ig-ul < sau egal cu 35 se poate manca cu proteine si lipide. Ce are ig-ul > de 35 se considera glucida.
Eu am mancat mancarica de mazare cu carne
. Tu faci cum crezi. 
Pupici 
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem
sanse spune:
Fetelor...brinza tofu e ok?Si mie mi-e lene sa caut 
MIRELA
si ANDREEA
POZICI
Lili_B spune:
Mersi Acusor de raspuns. Si mai am o intrebare, ultima pe ziua de azi, promit: e rau tare daca ma tratez cu o cafea cu lapte in care pun si o linguriza de zahar brun? Ca la asta chiar nu pot renuntza....
sanse spune:
quote:
Si mai am o intrebare, ultima pe ziua de azi, promit: e rau tare daca ma tratez cu o cafea cu lapte in care pun si o linguriza de zahar brun? Ca la asta chiar nu pot renuntza....
Ca sa fi in legalitate
Mici abateri ai voie doar atunci cand te mentii nu acum ....incetinesti rezultatele sau chiar nu vezi nici o schimbare

MIRELA
si ANDREEA
POZICI