MONTIGNAC: ce am mancat azi (89)
Raspunsuri - Pagina 3
aidaciolac spune:
Ciao fetelor!
Meniul de azi sigur este ca cel de ieri.
sanse fiecare avem perioade dinastea. Pentru ca nu poti sa tii dieta , accentueaza starea asta.
Multa sanatate!
Aida - mama de pisica mica.

nov2006
mariana75 spune:
Buna dragelor,
am fost intr-o mini vacanta, de-aia n-am dat raportul Luni.
Deci... 78,3 kg :) (desi am fost in afara Ro 4 zile, nu am pus nimic pe mine)
Multumesc mult, pupici.
Lili_B spune:
Buna fetelor,
Ma inscriu si eu in clubul vostru. De 2 saptamini am incercat sa evit dulciurile si piinea, dar nici un rezultat, asa ca m-am hotarit sa tin Monti. De fapt am mai tinut odata in primavara cind bebe Sebi avea 3 luni si cu ajutorul vostru aproape am ajuns la greutatea de dinainte de sarcina. Dar apoi ne-am dus in vacanta in Romania si am bagat la bunataturi in noi ca spartii, asa ca am ajuns iar de unde am plecat.
Asadar am 60 kg si 1.62 cm. Targetul meu este 52 kg, la care sper sa ajung pina la sfirsitul lui Octombrie. Pentru ca si alaptez trebuie totusi sa maninc destul de consistent, dar sper sa reusesc.
O sa revin miine cu meniul.
andanii spune:
AM ACTUALIZAT TABELUL, IN SFARSIT, sa nu dati cu pietre va rog da efectiv nu am apucat zilele trecute

sa vedem, sa facem o prezenta a fetelor active, deja sunt fete care sunt la active si nu au scris de cateva saptamani ......... deci un mesaj va rog cu prezenta , pana lunea viitoare cand voi actualiza sa mut la pauza pe cele care nu mai dau nici un semn

ANDANII 

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
aidaciolac spune:
Ciao fetelor!
Meniul de azi este:
-iaurt
-frigaruie din piept de pui
-compot
O zi buna si spor la slabit!![]()
Aida - mama de pisica mica.

nov2006
valentinag spune:
Bun venit Lili!
Bey,cand va aud cu greutati d'astea de papusi,60 de kile,50 de kile mi se face rau
Meniul de azi:
suc de portocale si struguri
branza,ridichii,castravete+cateva guri de fasole batuta cu castraveciori murati
cotlet de porc la cuptor cu salata ceva langa
Am inceput iarasi sa iau ceai verde,parca mai rau ma baloneaza decat viceversa!
Spor!
"La vita e bella"
De mancare
marea inghetata
Lili_B spune:
Buna fete siluete,
meniul meu de azi e asa:
D: ou fiert cu cascaval si o rosie
P: brocoli cu iaurt
C: varza calita cu costitze facute pe bbq
Smintina e Monti?
vikinga spune:
Am auzit ca-s numa' fete siluete pe aici:)O sa ma bag si eu in clubul Monti. Eu slabesc, dar cam lent. Si vreu sa scap de 12kg pina la sfirsitul anului.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
andanii spune:
quote:
Originally posted by vikinga
Am auzit ca-s numa' fete siluete pe aici:)
O sa ma bag si eu in clubul Monti.
Eu slabesc, dar cam lent. Si vreu sa scap de 12kg pina la sfirsitul anului.
Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
BINE AI VENIT , sa-mi spui daca doresti sa fii in tabel , daca da scrie-mi datele tale te rog

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.