MONTIGNAC: ce am mancat azi (89)
Raspunsuri - Pagina 20
valentinag spune:
Sanseeeeee!Rad ca nebuna aici!Super meniu!D-asta as vrea si eu!![]()
Poate incerci maine sa mananci doar fructe!Poate si reusesti!Da un snikers
MAriana felicitari sitie si sotului!
Simona,nici stoarse n-as bea lamaile!Nici grep nu mananc,tot ce e acru,amar,brrrr,mi se face pielea de gaina!Laptele de-l mananci cu ovaz este degresat da?
Azi am mai bagat la ghiozdan o salata de rosii si castraveti cu un colt de paine si sa nu cumva sa o las pe sanse singurica,2 felii d ceafa cu 2 felii de paine!![]()
"La vita e bella"
De mancare
marea inghetata
sanse spune:
Pe bune atat am mancat!
Stau si ma gandesc ce animal sint....
MIRELA
mami de doua zuze ANA MARIA
si ANDREEA
POZICI
andanii spune:
eu nu mai spun nimic , ca sunt in depresii
la pranz am mancat ciorbica si dupa au cumparat colegii cartofi prajiti cu snitzel , si , si , si , si ce mai .... cine a putut sa se abtina 

acuma mi-am facut pentru maine pui grill la cuptor si legume fierte
am fost la cumparaturi si mi-am facut provizii de legume si carne de pui sa nu mai am motiv sa pap tamp-enii
acuma seara a m papat paine prajita neagra , dinaia gata prajita uscata rau cu somon afumat
deci no coment despre mine nu?
ANDANII 

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
jollyies spune:
Vai de mine fetelor. Astazi m ati rupt. E dimineata si v-am citit meniurile. Ma gandesc numai la snickers si prajitura cu ciocolata. Sper sa supravietuiesc pana diseara. Sanse nu mai vorbi de lucruri sfinte, te roggggg.
Nici mie nu mi se pare normal sa fie ok asa multe lamai dar nu cred ca sunt mai rele decat mcfish sau snickers. E prima data cand tin dieta asta. Deocamdata ma simt bine. Daca mor il pun pe sot sa va anunte
. Astazi sunt la 9 lamai si am dat pe gat 5 deja.
Valentina- iaurtul e degresat da dar nu total si amandoua au o idee de zahar in ele. Nici o sansa sa gasesc nici branza dulce(grasime 0%). O sa incep sa fac paine ca am gasit tarate dar toate fainile au zahar in ele. Tare greu de tinut Monti aici. Si se mai vaita ca sunt a 2a natie din lume de grasi dupa americani.
andanii spune:
buna dimineataaaaaaaa
beau laptic acuma, pe mai incolo sa fim cuminti 
ANDANII 

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
valentinag spune:
Lasa ma ca nu trebuie chiar 0,0,ceva acolo merge!
Andanii,hai mamica,rezista,rezista!
Sanse,ma enervezi cu sikersu ala,ca acum am o pofta de unu de mor!Da sper sa rezist!
Azi am in meniu ceafa de porc cu castraveti si ridichii si diseara pui la cuptor cu mujdei!
Aaaa si dimineata m-am "drogat"cu un pahar de cola
"La vita e bella"
De mancare
marea inghetata
latrishia spune:
Fete, fete cucuiete...lipseste omu putin si ce gaseste aici...porceala de grup(eu vorbesc, cea mai poarca dintre poarce)
Citeam un articol despre diete unde spunea ca toamna e cel mai greu sa te controlezi, la mine una se vede ca asa e, ca pana la primavara sa nu mai aud de diete...incerc totusi sa nu sar calul.
Sanse mama, nu te mai simti vinovata ca dai iama in cioco...ce ar fii viata fara micile placeri...eu dc am pofta nu ma abtin de la nimik, doar ca reduc cantitatile.
Dani incearca sa te linistesti un pic si dupa aia sa te gandesti la dieta.Depresia ne face pe multe sa mancam necontrolat...ahh si inca ceva, sa stii ca nu mai sunt la moda slabanoagele, tot grasele sunt cele mai frumoase 
Va pup tare
Lori&Luanna(5.11.2005)
inuta12 spune:
Fetelor..fara voi era ziua urata..m-ati facut sa mor de ras nu alta..
Sanse...
beton meniu...acum poate ma intelege si mine careva...Poate esti gravi de ai pofte din astea...sa stii ca nu mi-ar displace o colega de "suferinta".:)))..
Meniul meu de azi:
d: salata de varza+cascaval+masline+ salam
g: 2 mere
p: la fel ca dimineata
s: struguri
si porceala cand ajung acasa bineinetlees....

va pupic
am 21 saptamani
jollyies spune:
Si eu m am stricat astazi: profiteroale, trufe belgiene, vinisor la cina. Pe alea bune nu le mai pun ca nu se pun. Dar am facut planul la lamai. Maine sunt cuminte promit!!!
Inuta- dai de papa mititelului. O mangaiere de burtica de la mine!!!
O zi buna.
Eu ma duc sa ma culc.