MONTIGNAC: ce am mancat azi (89)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Nu stiuFetele inlocuiau laptele cu smantana dulce indoita cu apa.Crisstinuta stie cel mai bine

MIRELA mami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI

Mergi la inceput

Iar frisca o faci tot din smantana dulce grasa(la dorna rosie)

POZICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CatXO spune:

De smantana dulce stiam, dar de lapte fara lactoza nu stiu de unde-l iau, stiam ca exista pentru bebei, din acela?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_B spune:

Fetelor, eu o sa dau raportul miine ca azi-dimineata m-am dus devreme cu Sebi la doctor si nu am apucat sa ma cintaresc. Nu ma astept la rezultate spectaculoase, ca vineri seara m-am dezmatat. Am avut niste prieteni la noi si sotzul a comandat pizza la care m-am tot uitat luuung si pina la urma am mincat. Si ca sa fie dezmatul complet m-am ghiftuit si cu 3 bucatele de baclava.

De azi m-am apucat si de sport, ca nu se mai poate.

O saptamina usoara si faina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

Buna

Meniul meu de azi:
MD: cafea neagra decaf
P: piept de pui la gratar cu gogosar acru
Gustare: 1 mar
C: lactate

Spor la slabit!

Pupici,
Cati

Mergi la inceput

M-am cintarit si eu fetelor si am mai slabit putin, acum am 59.1 kg. Sper ca pina lunea viitoare sa ajung la 58 kg.

Si meniul pe azi:
D: ou fiert + cascaval + rosie
P: iaurt
C: ciorba de fasole boabe

Mergi la inceput

Buna fetelor!

Ieri am papat toata ziua Monti iar seara m-am porcit cu un castronel de floriceleAm zis ca gust una doua si....gata
Asa sint eu,nu trebuie sa gust nimic pentru ca nu ma pot abtine...i-mi tremura stomacul(mai ales daca-mi este foame)

Inuta,Andanii,Latrishia si restul fetelor ,unde sinteti?
Lili_B ieri a fost fotografia fetitei tale la rubrica 'sa ne cunoastem',nu?

Va pup si mai intrati si voi macar cu un BUNA

POZICI

Mergi la inceput

Sanse, eu nu am vazut poza. Daca era o fetitza cu parul blond si ciufulit, ea era.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzutzu_1984 spune:

Buna seara fetelor,
Nu ma laud deocamdata cu nimic, doar cu faptul ca am rezistat la orice tentatie azi, asa ca ma simt mandra, am rezistat in fata unei ciocolate primite, si in fata unei amarate de bomboane Rafaelle...off greu mai e, dar mai mult conteaza sa fi "nevinovat".Va pooop pe TOATE.
tzutzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

eu nu am mai scris pentru ca sunt suparata ca nu ma pot mobiliza deloc , sunt in depresii , sunt nervoasa , obosita sa ma tot gandesc la aceasta problema

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

Mergi la inceput