MONTIGNAC: ce am mancat azi (89)
Raspunsuri - Pagina 10
sanse spune:
quote:
D: lapte degresat cu cereale (e voie combinatia asta?)
Daca sint integrale cerealele si fara fructe,DA.
MIRELA
mami de doua zuze ANA MARIA
si ANDREEA
POZICI
sanse spune:
Inushco ,pe unde esti!?Ce face bebelul?
MIRELA
si ANDREEA
POZICI
Lili_B spune:
Sanse, am uitat sa-ti spun, am primit cartea de bunataturi...multumesc mult! Dar mi-e cam groaza sa o citesc, ca ma apuca o poftaaaaa....
sanse spune:
Dar daca vedeai emisiunile.....totul ca pe timpul bunicilor 
Mancare adevarata
MIRELA
si ANDREEA
POZICI
Lili_B spune:
Fetelor, cum reusiti sa evitati zaharul? Tocmai am deschis o conserva de carne si cind am citit ce contine m-am minunat sa vad ca are si zahar. Probabil ca si mezelurile contin...Nu m-am putut abtine si am mincat putin din conserva, e asa de gustoasa.
tzutzu_1984 spune:
Referitor la intrebarea ta Lili, ca sa fii sigura ca o sa ajungi cu sacosa de mezeluri si alte treburi de pe la supermarket, si apoi sa citesti ca ele contin zahar, sau amoniac, mai bine deschizi ochii cand cumperi, de obicei cercetezi singura etichetele (asta in magazine mari gen cora, Auchan, Billa, etc,) ori daca nu ai cum ii spui vanzatoarei sa iti recomande mezelurile care nu contin zahar si amidon deoarece esti esti alergica, si sigur te vor ajuta, este ince3rcat de mine si mereu a mers...fara rusine. Acum ce sa zic cat despre faptul ca nu va puteti abtine NU ESTE BINE Inainte sa faceti asta ganditi-va la principalul scop...sa ajungem la kg dorite.Nu va lasati invinse de ispite...
Va pop pe toate.
TZUTZU
aidaciolac spune:
sanse draga , pai te ajut io cu
, sau poate ar fi mai bine sa ne ajutam reciproc ![]()
Eu inca nu pot incepe Monti pana nu imi revin din soc
, ca sa nu mai zic ca am mai avut una bucata
in seara asta.
Oare ce
voi avea cand voi calari cantarul? ![]()
Aida - mama de pisica mica.

nov2006
vara2007
Matza Emma in actiune
andanii spune:
tzutzu modificat in tabel 
restul fetelor va pup

eu sunt in pauza de monti ... de aceea nu am scris meniul de cand m-am intors din vacanta ........ am o greutte .... de mor
am afisat-o si pe ea ... sa-mi fie rusineeeeee
sper sa ma mobilizez cat de curand 
ANDANII 

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
andanii spune:
GATA mi-am propus ca sa ma reapuc din 1 oct ..... am scris si in tabel o noua data de inceput si kg detinute

ANDANII 

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
caterina71 spune:
Buna dimineata mai pe la pranz
Meniul meu de ieri
MD: cafea fara cofeina
P: 1 iaurt si 1 sana
C: salata de vinete cu gogosar crud si branza topita
Meniul de zi:
MD: cafea neagra fara cofeina
P: 2 pere
C: mancare de vinete cu dovlecei , rosii, ardei copti, ceapa, toate grataruite la teflon si apoi bagate la cuptor 2 ore, super buna!
Pupici,
Cati