Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (2)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Livsy spune:

Buna tuturor! Raspund acum repede, dar am sa revin zilele acestea cu mai multe amanunte, pentru acelea dintre voi care mi le-au cerut (ma refer la Biserica pe care am descris-o in mesajul precedent).

Aditi, exista mai multe posibilitati: noi avem un scanner, pe care chiar ma rugase sotul sa-l scot de la "naftalina". Daca merge, ne-am aranjat. Daca nu... 1) pentru mine nu ar fi absolut nici o problema sa iti trimit revista prin posta; sa vedem ce varianta cosideri tu ca e cea mai buna; 2) daca ai prieteni/rude mai apropiate in Bucuresti, ma pot intalni cu cineva cunoscut de tine, sa-i dau revista si daca va vedeti va ajunge asa la tine. Ma gandesc si eu ... Poate ai pe cineva care are treaba prin Bucuresti zilele astea. Daca e dupa mine, as vrea sa ti-o trimit cat mai repede, fiindca acum te gandesti probabil la ea si n-are, cred, nici un rost s-o primesti dupa inca jumatate de an.

Vorbim zilele astea. Intre timp aflu si daca merge scannerul.

Multa sanatate tuturor, va multumesc din suflet pentru ceea ce faceti si pentru ce sunteti. Sa ne ajute Dumnezeu tuturor sa ne vedem visul implinit, visurile implinite, as spune...!

Va imbratisez cu drag! Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela achim spune:

Aditi imi pare rau pentru rezultat,roaga-te cat de mult poti,acum toata nadejdea e in El.Dumnezeu face minuni,si sint sigura ca il va apara si pe bebele tau.Duhovnicul meu m-a sfatuit sa ma spvedesc si sa ma impartasesc cat mai des;Sfintii Parinti spun ca ar trebui cam la 21 zile,pentru ca acum o facem si pentru bebe,nu doar pentru noi.Asa ca rugaciune cat mai multa,noi sintem alaturi de tine si ne vom ruga pentru tine si bebele tau!

Eu sint mai bine,am reusit sa ma spovedesc si sa ma impartasesc,sa-mi ajute Dumnezeu in continuare sa fie bine.La fel va doresc si voua,sa va dea Dumnezeu putere in continuare si sa va rugati iar Dumnezeu va ajuta si va fi bine-Doamne ajuta!

ADELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

BUNA fetelor ,si eu aspir la titlul de mamica prin Fiv,ca altfel nu se mai poate,va rog daca se poate sa treceti si numele meu de botez pe listuta voastra :FLORENTINA,va multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditi spune:

Adelamultumesc mult. Abia astept sa ma pot impartasi si eu, doar ca mi-e inca frica sa nu vomit mai ales ca e pe nemancate. Tu ai tinut si post inainte? Eu nu l-am intrebat inca pe parinte cum trrebuie sa fac acum ca sunt insarcinata.
Livsydin pacate nu cunosc pe nimeni nici in bucuresti si nici sa plece acolo. ar fi fost bine, ca mai mergeam si eu sa-mi fac analizele acolo care nu se fac la noi. Daca ar merge scanerul ar fi super sa-mi scanezi doar ceea ce ma intereseaza pe mine, daca nu , iti voi trimite pe adresa de mail sau PM adresa mea si imi spui si in ce mod pot sa-ti rambursez banii.

Rabdare si nadejde multa!
Aditi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditi spune:

Bine ai venitKineta. Dumnezeu sa-ti sjute sa reusesti sa ai si tu un sau 2, de ce nu. Te trecem pe listuta noastra, bineinteles.
Eu m-am gandit si am si pus in aplicare ovarianta mai simpla de a avea mereu listele cu numele noastre, la mine, ca nu se stie cand ajung pe la biserica sau la manastire. Am scris pe calculator numele de botez al fiercareia intr-un tabel astfel incat sa am mai multe liste pe o pagina A4 si am listat mai multe exemplare, apoi le-am taiat. Cred ca e mai usor si pt. parinte sa citesca fiind mai citet decat scrisul cu mana. Nu stiu daca e bine sau nu, poate imi spuneti si voi parerea, oricum daca nu e bine, parintele va spune la sfarsitul slujbei cum face de obicei cand apare ceva in neregula.
Azi voi testa. Sper sa ajung acuma seara la Sf. Maslu si sa las si listele cu numele noastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela achim spune:

Aditi stai linistita ca Dumnezeu te va ajuta sa te impartasesti,chiar daca inca ti-e rau si mai vomiti,doar asta e voia Lui,si sigur nu vei varsa dupa impartasanie.Pot sa-ti spun ca si eu am stat foarte mult nemincata in biserica si credeam ca imi va fi rau,dar Dumnezeu m-a ajutat si am rezistat sa trec cu bine de impartasanie.Eu nu am mai tinut post,desi inainte tineam aproape toate posturile,acum preotul iti da dezlegare,si nu mai trebuie sa postesti,dar daca poti e foarte bine.
Este foarte buna solutia cu srisul pomelnicului si nu cred ca va zice ceva preotul.Iti multumim ca duci pomelnicul la SF Maslu.

Kineta bun venit in grupul nostru,sa te ajute Dumnezeu si sa-ti implinesti visul cat mai repede...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainigriv spune:

Doamne ajuta, fetelor!!!M-am intors cu bine de la sfintele locuri si sfintele moaste si nu pot decat sa multumesc bunului Dumnezeu ca ne-a ajutat sa ajungem acolo, ca mare minune am vazut, multa pace si liniste am primit!!!
De asemenea, nu spre lauda, ci spre linistirea noastra, am reusit sa las pomelnicul nostrul la toate bisericile si manastirile,exact in ordinea in care le-am vazut,toate cu Sfinte Moaste.Am inceput in Tesalonic,cu biserica Sf.Dimitrie, izvoratorul de mir, apoi biserica Sf.Sofia,unde se afle moastele Sf.Vasile cel Nou si catedrala mitropolitana, unde se afla moastele Sf.Grigorie de Palama.In urmatoarea zi am fost la manastirea unde se afla Braul Maicii Domnului(o parte din el, ca restul am inteles ca-i in muntele Athos) si in insula Evia, la Sf.Ioan Rusul.A treia zi am fost in insula Eghina la Sf. Nectarie, vindecator de cancer si cel care dezleaga pantecele neroditor, bun prieten cu Sf.Ioan Rusul, deci amandoi sunt grabnic ajutatori,apoi la Acropole si locul unde a predicat Sf. Apostol Pavel, care a adus ortodoxia la greci.In ultima zi am fost la meteora, are mai multe manastiri in varf de munte, niste munti parca slefuiti in forma de coloane, unde se face rugaciune inalta, sunt calugari si nu se poate fotografia.In, fine, pe scurt asta a fost tot traseul,cu 2 croaziere pe mare, ca trebuia sa ajungem pe cele 2 insule,important este ca tot timpul v-am avut in gand si cand sarutam sfintele icoane si sfintele moaste, am lasat pomelnicele si acum depinde de noi cata rugaciune facem, ca sa primim ceea ce am cerut.
Am sa incerc sa activez si albumul foto, ca sa vedem si poze, insa mai important este ceea ce am simtit la sfintele locuri, unde se face rugaciune inalta, desi nu se poate explica in cuvinte, asa ca va doresc cat mai repede ca bunul Dumnezeu sa ingaduie astfel de perelinaje, insotiti de un preot si un ghid cu iubire mare in Dumnezeu.
De exemplu la braul Maicii Domnului, m-a cuprins un plans inexplicabil, starea era de bine, de liniste, dar atat de sfant lucru sarutam, incat, totul a fost din interior, plus rugaciunea preotului!!!
O sa povestim pe larg cum Dumnezeu le aranjeaza pe toate, in primul rand am oprit in Bucuresti, chiar la Patriarhie, la moastele Sf. Dimitrie Basarabov, in ziua inscaunarii noului Patriarh.Inclusiv locul in autocar a fost randuit de Dumnezeu, ca am stat mai in spate si ne-am putut ruga in liniste in drum spre sfintele moaste, faceam acatistul sfantului respectiv.
In orice caz, m-am convins ca fara credinta nu se poate nimic, apoi vin si rabdarea si toate cererile noastre,asta pentru ca am plecat in autocar cu oameni mult mai credinciosi ca noi.
Acum va pupic, mi-era dor de voi toate, este tarziu si mananc litere, asa ca mai vorbim maine, am vrut doar sa dau un semn de viata si iata ca nu stiu ce sa va povestesc mai intai!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmencar spune:

Draga mea i ti multumec mult pentru acatitele laate in locurile finte i per ca rugaciunile tale a fie auzite i la randul lor a ne ajute pe toate a avem i noi copii inca o data eu peronal i ti multumec tare mult SA NE AJUTE DUMNEZEU SI MAICA DOMNULUI SI DE FAPT TOATE PUTERILE CERESTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss_2081 spune:

virginia iubita, bine ai venit acasa!!!
odihneste-te si cand ai timp poate ne pui si cateva poze.
te pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

virginia ,
multumim pentru ca ne-ai pomenit si pe noi pe la locurile sfinte ; sa-ti dea Dumnezeu , numai bine, si sa ne ajute pe toate sa ni se implineasca dorinta

Mergi la inceput