Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (2)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adela achim spune:

Buna fetelor!

Virginia multumim pentru ca duci listuta noatra in locurile sfinte,sa te rasplateasca Dumnezeu,te asteptam sa ne povestesti cum a fost.

Manumanu multumim pentru canonul parintelui Lavrentie,eu stiu ca e foarte bine sa-l citim pentru a avea prunci,eu mult timp l-am cautat si nu l-am gasit.

Cleosa stai cuminte acasa,fara efort,sa aibe grija Dumnezeu de puiutii tai si de tine...

Aditi speam ca esti bine,sa dea Dumnezeu sa fie bun acum rezultatul la anticorpi,trebuie sa crezi ca va fi bine...

Eu sint mai bine,cu zile bune si zile mai pitin bune,dar Dumnezeu ma va ajuta sa fie bine si sa-mi vad pruncul sanatos....Doamne ajuta!
Sa ne ajute Dumnezeu sa ne intareasaca in credinta si sa ne lumineze mintile,si sa ne rugam in continuare...

ADELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditi spune:

Revin dupa cateva zile de nerabdare. Tocmai am obtinut rezultatele de la Sanepid: HBs Pozitiv din nou. Slava Domnului ca macar sotul e negativ si se poate vaccina. De cand am venit de acolo plang intruna ca pe drum greu m-am abtinut. Mi-e greu sa ma abtin mai ales ca sunt singura si ma tot gandesc la tot felul de prostii, desi am zis ca in timpul sarcinii nu voi plange sa nu-l supar si pe bebe care simte tot.Imi vor trimite analiza de sange si la Bucuresti pt. HBe- habar n-am ce mai descopera prin asta dar nu se stie cand se va putea si cand voi primi rezultatul. Ce imi ramane de facut e doar sa ma rog in continuare sa nu treaca virusul si la bebe. sansele sunt de 50%-50% incepand cu luna a 6a.
Nici nu mai stiu de ce plang: sunt nervoasa pe sistemul sanitar care m-a infectat si trebuie sa raspunda altii toata viata pt. asta , pt bebe care n-are nici o vina, pt. sotul meu pe care l-am tinut la distanta sa nu-l infectez si pt. mine care il voi avea pe constiinta pe bebe(daca Doamne fereste....)....Sper sa nu am un copil plangacios..ca tot eu sunt de vina, normal.
Nadejdea mea e ca cei 50% sau chiar 1% de ar fi sunt in mainile lui Dumnezeu care nu va lasa copilul sa fie infectat.
Va las cu Dumnezeu ca vreau sa merg la Vecernie de la 18:00 si as si manca putin ca de la pranz e cam mult. Poate reusesc sa vorbesc cu parintele si ma mai linisteste. Aseara s-a inceput citirea Acatistului Maicii Domnului(bucuria tuturor celor necajiti)pe care-l citesc adesea si eu si vi-l recomand din suflet. E folositor la orice necaz.
Dumnezeu sa fie cu noi toate si sa ne pazeasca!

marryan promit sa-ti scriu, doar sa-mi mai revin putin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss_2081 spune:

aditi multa multa nadejde la Maica Domnului sa vezi ca o sa fie bine.
eu stiu un caz, o vecina de a mea a ramas insarcinata dupa foarte multi ani de incercari, iti dai seama ca a fost o fericire imensa,iar prin luna a 3a a fact varsat de vant, dar o forma mai usoara, toti medicii au sfatuit-o sa faca intrerupere, ca e foarte grav, ea nici nu a vrut sa auda, problema era ca si familia o sfatuia acelasi lucru, iar ea a zis ca NU si NU. ei bine vreau sa-ti spun ca a luat cea mai inteleapta decizie si si-a ascultat inima de mama, acum cateva zile a nascut o fetita sanatoasa de 3800 prin cezariana.
sa ai incredere ca Maica Domnului e langa tine si vegheaza asupra ta.
sambata trebuie sa ajung la bucuresti si imi doresc forte mult sa ajung si la Patriarie la Sf. Dimitrie Basarabov, la Sf. Spiridon si la Radu Voda, unde sunt moastele Sf. Nectarie. o sa las peste tot listuta noastra. sper sa am timp ca seara trebuie sa ma intorc acasa.
aditi te pup si te imbratisez suntem toate alaturi de tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmencar spune:

draga cri 2081 i ti multumim ca lai lituta noatra la bierica i per a ne ajute Maica Domnului pe toate eu deja unt la ineminarea cu nr 3in ziua 24 i imt ca nu mai am rabdare per a nu fie o dezamagire i de data ata pupici tuturor i mai crieti i voi ca a mi mai treaca i mie timpul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Livsy spune:

Aditi, imi pare foarte rau de veste. Totusi eu zic ca va fi bine si ne rugam la Dumnezeu pentru asta.
Doctorii ce spun? Ce se intampla de fapt?
Acum cateva saptamani am gasit pe biroul meu la serviciu o revista "TABU" (cred ca e din luna iunie anul asta), cu un capitol mare, dedicat intreg Mamicilor. Una dintre mamici povestea ca a fost depistata cu acelasi virus, cred, despre care ai povestit si tu. Acum are doua fetite sanatoase (gemene) si spunea ca s-au luptat foarte mult ca sa elimine orice posibilitate de a trece virusul la copii. Ce inseamna asta n-am putut sa-mi dau seama, nu explica. Te rog spune-mi daca vrei, iti pot copia si trimite articolul sau iti pot arata sau trimite revista. Eu cred ca la nevoie poti chiar vorbi cu acea mamica, sa o intrebi ce anume a fost necesar sa faca si care a fost mai concret situatia ei. Poate e de folos...

Carmencar, am luat indemnul de a scrie ca sa treaca timpul mai usor pentru tine, care esti in asteptare. Sincer, chiar ma gandeam ca ne-ar prinde bine o graviduta in partea asta de lista... :-) glumesc... Sa dea Dumnezeu sa fie bine! Asteptam vesti

Cris, multumim, si sunt sigura ca ai sa te simti bine aici in Bucuresti, la biserici! De "Sf Dimitrie Basarabov" nu stiam... am s-o caut si eu.

Lunea trecuta s-a intamplat ceva frumos, asa ca o minune si voiam sa va povestesc si voua. M-am dus la o biblioteca, dar deschideau mai tarziu, asa ca m-am mai plimbat. Eram pe str. Dorobanti. La intoarcere, am vazut o Biserica pe o straduta si m-am dus sa vad ce este, ca n-o stiam. Nu ii stiu numele, hramul. Am crezut ca este Biserica Adormirii Maicii Domnului, dar am cautat si parca nu... Erau o multime de icoane ale Maicii Domnului, mai mule decat am vazut in orice alta Biserica si nu mica mi-a fost mirarea cand am vazut la altar Icoana cu Sf Acoperamant al Maicii Domnului, era aceeasi imagine de pe Acatistul meu pe care il citesc in fiecare seara pentru noi toate. Apoi am aflat (de la voi) ca luni a fost "Sf Acoperamant al Maicii Domnului." In aceeasi Biserica am gasit Mostele Sf. Pantelimon, parca imi amintesc ca ati vorbit despre acest Sfant aici. (Daca cineva vrea sa ajunga la aceasta Biserica si n-o stie, pot da mai multe detalii).

Sper ca se-ntelege ceva din povestea de mai sus! :-)

Va imbratisez pe toate, o gramada de tuturor! Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss_2081 spune:

Livsy, scuze nu m-am exprimat eu cum trebuie la Patriarhie se afla
moastele Sf. Dimitrie Basarabov.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

Buna dragele mele!
Aditicalda imbratisare de la mine si fii sigura ca o sa fie totul bine pina la urma, o sa ne rugam pu bebikul din burtika ta ca sa nu fie afectat de nimika si sa se nasca sanatos! E mare bucuria ta dar si mare frica, imi imaginez ca si eu am fi fost in locul tau!
Eu am fost la dr sa mi spuna cum functioneaza la mine ovarele dupa stimulare ca luna asta nu am mai facut am refuzat, doua luni am facut in zadar si acum am zis gata prea mult m-am agitat o las balta, cind va fi atunci va fi, si dr imi zice ia stai un pik si se uita asa holbat in monitor si eu parca mam luminat la fata ma gindeam ca daca is insarcinata si cu raceala mea ce ma fac, dar.....nu a fost sa fie asa, mia zis ca am un folicul si ca totul e curat numai ca mia dat sa fac niste spalaturi vaginale cu o solutie ca sa mi treaca discomfortul cu totul, si cind fac dragoste ma doare si el mia zis ca o sa fie bine sa stau linistita ca o sa prind eu fr repede numai sa nu ma mai gindesc! Incerc dar nu imi reuseste, cind vad ca atitea colege imi spun ca sunt gravide si cit de fericite sunt, iar eu sufar in sufletul meu pling si iar ma ridic, probabil ca asta mii soarta nu am ce face!
Vrea aditi sa ti zic sa te bucur de bb si sa traiesti momentele frumoase din sarcina casunt cele mai sacre!
Restul fetelor multumim pu pomelnicul care il veti trimite, crissa, livsy, adela,cleoiubita ce mai face burtikul tau? Creste?

Maria

http://tt.lilypie.com/F8YQp3.png
imi doresc un bebe si il iubesc foarte mult de pe acum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

aditi, imi pare rau sa aflu asa vesti. dar roaga-te mult. roaga-te mult de tot pana se naste bebe si Dumnezeu o sa faca in asa fel incat sa nu se imbolnaveasca si garantat nu iese nici plangacios :)
cauta oricum un doctor care sa aiba experienta cu problema asta.
Doamne ajuta!

In asteptarea lui
http://tt.lilypie.com/Lrydp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandaa spune:

Draga aditi stiu ca nu pot sa spun mare lucru dar te rog sa te linistesti si sa te rogi. O sa ma rog si eu pentru tine si toate celelalte fete stiu ca o sa se roage pt tine. O sa te pun prima pe lista cand o sa ma rog. Chiar ieri am citit undeva ca trebuie sa crezi inainte de a se implini dorinta sa te rogi ca si cum ti-ar fi indeplinita. Te pup si sa ai incredere in Dumnezeu ca el ne ajuta pe fiecare la timpul potrivit.
Livsy poate ne scrii mai multe despre biserica la care ai fost. As merge si eu cand o sa ajung in Bucuresti.
Va pup pe toate si Dumnezeu sa va implineasca dorinta cat mai repede!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditi spune:

criss, alinushca, livsy, sandaa, marryanva multumesc din suflet pt. incurajari. Nadajduiesc si eu ca pana la urma totul va fi bine si ca e doar inca o incercare prin care trebuie sa trec. Voi incerca sa gandesc numai pozitiv, ca si cum n-ar fi nimic si poate imi va fi de folos si asta.

Livsym-as bucura tare mult daca as putea citi si eu acel articol. Daca ai posibilitatea sa scanezi si sa-mi trimiti pe adresa de mail fisierul ar fi mai simplu cred. Prin posta ar fi mai complicat pt tine, nu stiu cum sa zic. Cum crezi tu de cuviinta si in functie de timpul pe care-l ai.
Dr. gineco. spunea ca ma va trimite la un medic de la infectioase sa ma ia in evidenta si probabil imi va da tratament sa-mi usureze activit. ficatului si apoi la un med. pediatru care-l va vaccina pe copil cand se va naste daca va avea virusul. NImic mai mult. Ba mai zicea ca sansele sunt de 50% sa nu transmit iar ea nu poate pune o bariera intre sangele meu si placenta copilului ca sa nu treaca virusul. Deci, e in mainile lui Dumnezeu si de acum in colo. Cred ca e singura data cand va "invidiez pe cele din Bucuresti"pt. ca la noi nu se fac multe investigatii si trebuie sa asteptam mult pana ajung analizele si vin rezult de la Bucuresti. Sper macar sa poata sa mi le trimita cat mai repede.
Acum va trebui sa caut din ce tara se poate aduce vaccin ca sotul trebuie sa se vaccineze urgent. se spune ca in Romania nu ar fi, cica e prea scump si se aduce numai la comanda nu stiu de unde.Ma voi descurca sper cat mai repede.

Dumnezeu sa ne asculte rugaciunile mereu!

Mergi la inceput