Mamici de septembrie - octombrie 2007 (77)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Yasmi, eu sunt nimeni? Ca tocmai ti-am raspuns...

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
36+Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

de Sf Maria si Sf Ana

Ali, multumesc de incurajari. Simt ca ai dreptate legat de Alex dar tot ma stresez. Asa multumita am fost azi cand am vazut-o fericita. Ii plac musafirii si viata mai activa, asa ca azi era tare incantata. Iar la lichide, recunosc ca am redus cantitatea.

Devylla, e greu sa stai perfect cu nervii dupa nastere, stai linistita. Iar musafirii te obosesc, stiu pe pielea mea. Insa Andrei pare sasavureze galagia si foiala, cred ca va semana cu Alex. Daca bebelina ta nu agreeaza socializarea, incearca sa nu o mai expui macar o vreme.
Dar depinde si de musafiri, daca o lasa in treaba ei e ok, daca o sufoca si o plimba din brate in brate sigur ca nu ii place. La noi nu lasam sa il ia nimeni, sa il lase la ale lui dar cunoi in camera. Pupici bebelinei dulci din pozute.

Carmenita, nu am ce face, asta e ritmul meu si asa ma simt bine.

Teodora, nu accept nici o scuza, sigur vei putea trece macar 5 min.

Sabina, macar o poza sa pui la tine pe site cu pozici. Pupici.

Valentina, cum mai esti? Ai grija cu durerile de mijloc, eu cu o seara inainte sa nasc nici nu ma mai puteam misca de dureri de spate si a doua zi am pierdut dopul.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Mergi la inceput

Ana, hai sa ne traiesti, sa fii sanatoasa si sa te bucuri de puii tai! Nu stiu ce sa zic de mucozitati, Andrei ca si Alex nu are nici urma de muc. Sa stii ca si el doarme mai bine in scoica, pentru ca nu am apucat sa spal husa la carutul vechi. Si adora compania. Deci si Miruna darama casa?

Afibebe, ii dau Espumisan numai la nevoie. 5 pic de 2 ori pe zi maxim, ca asa a scris tanti la farmacie, desi in prospect zice altceva.

Felicitari Dony74, sa va traiasca mititica, sa fie sanatoasa si norocoasa!

Iuli, nastere usoara! Asteptam vesti.

BB Yasmi, banii se dau medicului dupa nastere, de regula ii da sotul.

Va pupic si noapte usoara (deh, ma gandesc la mine!).

Rox ,

Mergi la inceput

Tomasa, ce mai faci? Imi era dor de tine. As mai fi stat acum dar vad ca paraie interfonul si cred ca grasunel vrea sa pape.

Rox ,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

tomasa, mii de scuze, nu mi-a mers netu prea bine si nu am obs.
tomasa, roxana, multumesc de raspunsuri. deci am inteles ca se dau dupa de catre sotz'.
si inca o intrebare: sotzu' poate intra in spital imediat dupa ce ai nascut???

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 32+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">

bubulina noastra

AMR maxim 8 sapt!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Am si eu un moment de pauza pe ziua de azi. Stefan s-a trezit dimineata la 8 si nici gand sa mai adoarma. Am fost cu el la plimbare, a motait in carut, dar cand am ajuns in casa inapoi a continuat show-ul. Sta si se uita la noi, a invatat sa spuna 'ga', ii place sa stea cu capul sub sanul meu si sa doarma. Iar mie imi e drag din ce in ce mai tare. A adormit pe la 4, cand ne-au sosit musafirii si s-a trezit la 6 cand se pregateau sa plece. I-am facut baita si apoi i-am dat sa pape si acum doarme. Cred ca l-a obosit apa. Ramane de vazut cat va dormi...
Roxana, Stefan face la fel: dorme de rupe cand e cineva in vizita, dar cu noi in camera. La el in camera nu ii place deloc.
Gema, Alehiam de maine sunteti acoperite, ca sa spun asa.

Sim si Stefan (25.08.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Salutare si bine v-am regasit!

Am venit si noi acasa miercuri,dupa 5 zile de spital...
Nu stiu voi cum va descurcati,dar eu n-am timp nici sa "respir"...
Prima noapte acasa a fost groaznica...bebe Matteo n-a inchis ochii nici macar 5 min,a plins aproape non stop si a vomitat destul de mult...imi venea sa ma ma urc pe pereti...deja a 2-a noapte a mers mai bine,am reusit sa-l adorm pe la 3,la mine pe burta,ca altfel n-a fost chip:)....
Am trecut si prin furia laptelui pt ca el nu vroia sub nicio forma sa suga...de fapt nu avea forta saracutul...a fost o nastere dificila pt amindoi iar el a avut nevoie de citeva zile ca sa-si revina...in spital pina in ultima zi nu a mincat absolut nimic...ii dadeau glucoza sau ceva de genul asta...
Acum e bine,maninca (la san nu foarte mult pt ca oboseste,nu se satura si plinge...asa ca ma mulg si-i dau si cu biberonul)...

Am rugamintea sa ne completati si noua datele care lipsesc:
Matteo,2 Sept,ore 13:32,38sapt si 2 zile(DPN dupa UM),3195 gr,49 cm,Apgar 9-10,natural cu epidurala...copilul a fost scos cu ventuza pt ca ramasese blocat si intra in suferinta...pina la urma bunul Dumnezeu ne-a ajutat si sintem bine...

Felicitari din suflet tuturor mamicilor si nastere usoara celor care urmeaza!

Sper sa mai intru zilele astea sa va povestesc mai multe si sa citesc din urma pt ca n-am citit nimic...simbata vine mama si sper sa am si eu mai mult timp...

Va pupam absolut pe toti,mamici si bebici

Picca si Matteo( 2 Sept 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

quote:
Originally posted by tzuc

Roxali..eu nu ma grabesc deloc, asa ca dati-mi voie sa fiu ultimaaaaaa...

34s+, Maria +? cu codite

"Fiecare om se afla in inchisoarea sa, dar fiecare poate obtine dreptul de a se elibera. Sa nu te opresti niciodata sa te zbati" Buddha

ne luam la intrecere?toate 3 avem fetite, ati observat?ia sa vedem care e cea mai smechera
tzuc, stai linistita, ca nici eu nu am facut cine stie ce cumparaturi pt. bebelina pana acum..avem mobilierul+ lenjerie, 2-3 body-uri si cam atat..dar vreau luna asta sa fac cumparaturile toate..

Burtik
Nasi 7/07/07
Pentru Alessia

Cristina 33+ cu Alessia Stefana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Am uitat..
felicitari Dony pt. Daria!!
Picca, bine ai revenit!
Iuli, succes maine!

Burtik
Nasi 7/07/07
Pentru Alessia

Cristina 33+ cu Alessia Stefana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gema spune:

Sim, nu stiu ce sa mai zic daca de maine suntem acoperite........se pare ca abia marti este prezent si la cabinet si la spital. Mie la ultimul control mi-a spus ca ne vedem pe 10 si am sunat la Ramona care a spus ca pe 10 nu este la cabinet.
Sper ca macar sa ajunga in tara maine dupa amiaza si printesa mea sa mai stea cumintica.
Vom vedea ce va fii pana la urma...........

Madalina 40+

Mergi la inceput