Mamici de septembrie - octombrie 2007 (77)
Raspunsuri - Pagina 4
bb_yasmi spune:
buna
felicitari proaspetelor mamici!!! si nastere usoara celor care urmeaza!!
deoarece se apropie si la noi incet-incet momentul, vin si eu cu o intrebare : cand se da banii la nastere:inainte de nastere sau dupa nastere??? da mama sau cand vine tata??? voi cum ati procedat sau cum veti proceda???
multumesc anticipat pt raspunsuri.
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 32+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
AMR maxim 8 sapt!!!!
Piciulika spune:
quote:
Originally posted by mihailescu teodora
Weleda Calendula Baby Geschenkpackung gross = PACHET CADOU (set, probabil, aceleasi ca mai jos dar mai mici, probabil) ...nu l-as mai lua!
Weleda Baby Bäuchleinöl - Ulei de burtica bebe
Weleda Calendula Babybad - solutie de baie
Weleda Calendula Babybalsam - balsam (pentru vreme rece: vant/frig)
Weleda Calendula Babycreme - crema; (vezi sunt 2 Creme: una e de Gesichtscreme = de fatza, alta e Hautschutzcreme= pentru zona popo/iritatzii)
Weleda Calendula Babypflegeöl - ulei de corp
Weleda Calendula Babypuder Streudose - pudra, doza
Weleda Calendula Babyseife - sapunuri
Weleda Calendula Babypflegemilch - lapte de corp
Weleda Calendula Babycrèmebad - solutie-crema de baie
Weleda Schwangerschaftspflegeöl - ulei de vergeturi in sarcina
E corect Piciulikule?
Corect. Pretzurile cam astea trebuie sa fie (+/-) ca asta e o farmacie f mare in Zürich (scumpa).
Weleda se gasesc in 'apotheke' (farmacii) si in 'drogerie' - prefer drogeria.
Piciulika 36+ Michael
Piciulika 36+ Michael
Piciulika spune:
Teodora, cele 2 magazine mentionate (ulterior am vazut si Yaia recomandand... ) sunt in Berna la strada principala / shopping (Marktgasse) si au raion de BB!
C&A - Marktgasse 11
H&M - Marktgasse 6
(Manor e in Schönbühl - langa Berna)
Mamicile de aici mi-au spus ca sunt si de calitate / tin la spalat etc. si nu se fac carpe.
Piciulika 36+ Michael
gema spune:
Teodora...........PREZENT, suntem inca acasica, se pare ca frumoasa mea a hotarat sa il astepte pe Dr. si vad ca nici Alehiam nu se grabeste.
Felicitam si noi proaspetele mamici si le uram multa, multa sanatate bebicilor si multa, multa rabdare mamicilor!
Madalina 40+
Alice_ spune:
Ce liniste pe aici dar ce faceti?
Eu tocmai am terminat ceva minune la cuptor, nu are nume, un fel de sufleu, mai multe nu va spun...ar trebui sa simtiti mirosul
Cele mai active fete de pe forum vad ca au devenit deja mamici au fost harnice, si acum au un nou job.
Eu mai am cateva zile ce ciudat suna.
Sa stiti ca in loc sa ma simt panicata, ma simt din ce in ce mai calma, mai linistita. Ma ingrijora in zilele trecute gandul ca ce voi face atat timp in spital??? niciodata nu am suportat spitalele, mirosul acela, si ambianta creata de bolnavi.
Si ma gandesc ca MA VOI ODIHNI! Ca nu am apucat nici pe timp de sarcina sa citesc macar un sfert de carte, iar de lucrat lucrez non stop, chiar daca de saptamana trecuta o fac acasa si nu la birou.
In spital nu voi avea incotro...ma voi odihni...
Ei atata mi-era baiul, dar si asta l-am rezolvat.
Annisia te asteptam sa revii pe forum, detalii, poze, etc.
38+ Sasha Gabriel
http://good-times.webshots.com/album/559847818JkNmnj
andrruzza spune:
iuli, nastere usoara!! Tinem pumnii stransi pentru maine!
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
Roxana_G spune:
Azi nu am reusit sa deschid, chiar am avut o zi alerta. Musafiri, prietena mea draga cu sotul si finii nostri care au venit cu tot cu finii lor. Sunt franta si ma astept la o noapte grea. Andrei e f linistit cu lume, doarme tun, poti sa tai lemne pe el. A stat in scoica de masina in living cu terasa deschisa. Tot in scoica aia presteaza KK lejer, ca si Alex, asa ca am gasit remediul. Am facut gratar, am mancat tort, m-am relaxat sincer. Nu ma simt impovarata cu 2 copii.
Insa de maine. ..Sunt tare necajita ca sotul meu pleaca o saptamana intreaga. Saracul era suparat demult si nu stia cum sa imi zica. Ce sa mai zic si eu...sper sa ma descurc zi si noapte cu amandoi. Mama nu e bine si oricum au si ei niste probleme, bona cica nu poate veni saptamana viitoare, iar menajera trebuie sa faca menajul macar 3 zile. Nu stiu ce ma voi face...La gradi nu o pot duce pe Alex, abia maine ii faca analizele. Daca nu primiti vesti vreo 2 zile sa ma cautati la balamuc, parca Luy zicea ca sta pe aproape.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
tomasa spune:
FELICITARI NOILOR MAMICI Georgi_ana si Dony!
LA MULTI ANI, ANELOR!
Valentina, eu nu cred ca e dopul, asta din descrierea ta. Totusi, daca scurgerea persista suna-ti te rog din suflet medicul. Al meu mi-a spus ca 2 sunt motivele pt. a-l deranja la orice ora, dureri si sangerari. Asa ca nu ezita, te rog.
BB Yasmi, banii se dau in general dupa, exceptie facand anestezistul in caz de cezariana. In cazul meu prima data i-a dat sotul si acum va fi la fel. Asta mai mult ca sigur, ca eu n-am unde sa tin plicurile in camasa de noapte.
Sabina, bun venit acasa! Odihneste-te cat mai mult.
Iuli, nastere usoara maine!
Alehiam, iti tin pumnii stransi!
si majorete pt fete
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
36+Maria
bb_yasmi spune:
mie nu imi raspunde nimeni....
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 32+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
AMR maxim 8 sapt!!!!
tomasa spune:
Ce tare m-ati distrat cu planurile voastre privind data nasterii copiilor... hi, hi, hi. Eu zic sa nu va mai ganditi la asta, ca e degeaba .
Iar in privinta datei, fiti sigure ca o veti retine oricum, chit ca e sf sau inceput de luna, e imposibil sa fie altfel.
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
36+Maria