Mamici de septembrie - octombrie 2007 (77)
Raspunsuri - Pagina 29
tomasa spune:
quote:
Originally posted by Yaia
Sabina, vezi ca e frumos (si parca se vede un pic din poze ca e si destept, exact asa cum iti doreai).Multa sanatate Sofiei!
Irina36

mama de BAIAT
36+
Maria
betty78 spune:
Andruzza saru'mana mult, dar mandra mea este un flacau de taoata frumosetea
.
Umy scumpo, merci frumos pentru aprecieri...sper sa nu mi se suie la cap. Daca ai vedea acum de burtica am si ca am ramas cu 8 kg in plus si ca am celulita prin anume locuri. Cand eram
nu se vedea, dar acum trebuie sa ma grija cu ce ma imbrac.
Afibebe din cate am inteles eu tu ai slabit mai mult decat erai inainte de sarcina. Eu mai am ince 8 kg...deci nici eu nu stau prea bine cu burtica, iar pe deasupra m-am ales cu o celulita de mai mare frumosetea. Nu imi intra nimic pe mine, ca de inainte purtam 25 la blugi, eventual pana la jumatatea pulpelor....inca arat a gravida.
In legatura cu laptele nu ai de ce sa te judeci, pentru ca nu ai nici o vina. Sa sti ca si eu ma chinui...iau foarte mult galactogil, iar ceai de chimen si anason beau in disperare. Si cum s-a mai spus au fost crescuti o groaza de copii mixt sau cu formula.
Roxana scumpo, incearca sa te mobilizezi...si la mine bebe plange aproape non-stop....si tace doar daca il i-au in pat cu mine. Ieri a dormit in pat cu mine...l-am pus la san si in cele din urma am adormit amandoi. Incearca si tu varianta asta...nu cred ca suge f mult in pat, dar faptul ca te simte pe tine langa el in calmeaza.
Mandarinutza uff ce printesa frumoasa ai!!! Las' ca creste fi-miu![]()
![]()
![]()
Eu raportez o stare psihica ceva mai buna...ieri aproape cedasem...imi venea sa urlu, asa ca i l-am asezat lu' barbata-miu in brate pana m-am calmat. Dar acum am alta problema: cred ca mi s-a infundat un canal...adica ma doare un loc pe san si s-a inrosit zona respectiva. Am incercat sa fac masaj si apoi sa il pun pe bebe la san dar vad ca nu s-a rezolvat. O sa mai incerc sa pun comprese caldutze si daca nu o sa ma duc la doctor.
Fetelor la voi cat doarme bebe? Al meu are deja 26 de zile si mai doarme 4-5 ore maxim, iar cateodata 1-2 ore in timpul zilei, iar in rest se joaca si plange si noaptea mai doarme printre mese. E normal?
betty78
cu
bebe Mario-Alexandru
poze noi cu mine gravidutza si bebe Mario-Alexandru
bulinutza noastra
betty78 spune:
Prisi bine ai revenit acasa!!! Refacere rapida si te asteptam cu detalii!!!
Katrin

Roxana nu pot sa imi dau seama de ce are colici..poate doar ca ii mai dau din cand in cand cate un biberon de Nan
Ahhhhhhhhhhh, uitasem sa va spun...al meu bebe mananca pana nu mai poate, adica pana cand incepe sa vomite sau sa scuipe, iar apoi cere din nou, iar in cele din urma dupa ceva timp eu bineinteles ca nu mai am lapte si trebuie sa ii dau formula completare. Am incercat sa il pacalesc, dar nu reusesc. I-am dat si ceai de anason si chimen ptr ca m-am gandit ca poate il doare burtica si simte nevoia sa manance ca sa se calmeze. Ieri era si stricat la stomacel si i-am dat 10ml de ceai de menta la care s-a stranbat rau de tot. Pentru colici ii dau bonisan....are cineva alta propunere???
Afibebe tu ce ii dai lui bebe pentru colici?
betty78
de
bebe Mario-Alexandru
Betty78
cu
bebe Mario-Alexandru
poze noi cu mine gravidutza si bebe Mario-Alexandru
bulinutza noastra
toma_lly spune:
bravo Tomasa
felicitari pt analize ! 
Tomitza
40+
Natalia Ioana
mi-a facut sotu' blog ![]()
www.flickr.com/gp/9702061@N05/jGo9d1" target="_blank">Lucruri pt
Nati
Poze
Gabriela77 spune:
Danuta, eu cred ca sint ok conditile din spitalul de la hateg, ti-am zis ca o verisoara a nascut acolo si a fost multumita! Important e medicul! Tin pumnii! Pupici!
Sabina, ce scump e bebe Gheo!
Roxana, tare mila mi-e de tine..offfffffffff,….Uite un pupic pt curaj!
Si eu sint cam agitata, azi noapte am facut o usoara febra si ma durea rau un san, dar vad ca a trecut durerea azi dimineata! Ce sa zic, tot felul de ganduri, oare se satura fetita? Mai nou e tare lenesa la san, si nici nu creste prea mult in greutate!Dar doarme 2-3 ore, deci cred ca e ok! Azi facem prima baita!
Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)
andrruzza spune:
betty

prisi, bine ai revenit!
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"