Mamici de septembrie - octombrie 2007 (77)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Felicitari, Iuli, refacere rapida, bebe sanatos, cuminte si destept!

Piciulika, faine poze! Acum cand le vad pe ale tale ma bate si pe mine gandul sa fac ceva poze acum, cat mai am burta!

Mandarinutza, super bebe in poze!

Sabina, vezi ca e frumos (si parca se vede un pic din poze ca e si destept, exact asa cum iti doreai). Multa sanatate Sofiei!

Roxana, eu observ ca Alex se comporta altfel cand vine mama ta la voi si incearca sa va joace pe degete pe voi 2. Poate reguli mai clare pentru mama ta cand e la voi nu ar strica, adica sa stie sigur ca nu are voie sa te contrazica pe tine, ca Alex simte asta si profita de situatie.

Acum stiri mai putin bune de la noi:
Azi am fost la medic. Vestea proasta e ca bebe e iar cu capul in plamanii mei. Asa ca, in saptamana 38 (adica in 2 saptamani), o sa ne trimita la spital sa incerce sa-l intoarca ei...si ne-a spus sa-l luam pe tati cu noi, ca poate o sa se declanseze si contractii, eventual nasterea. Daca bebe nu se da miscat, atunci ma paste cezariana. ... Asadar, as putea naste in 2 saptamani...
Vestea buna e ca bebe e bine si toate analizele au iesit bine. Ne-a luat si sange pt. analize - anticorpi (am Rh negativ). Sper sa iasa buna si astea.

Irina 36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

buna ,si

am ajuns si noi ieri acasa, bebelusha e bine, doarme si mananca , pana acum nu a plans, avem laptic si mancam cam la 3 ore. eu sunt binisor ma recuperez incet, am pierdut f mult sange , a fost cam nasol da o sa fie bine

nu am apucat sa citesc nimic din urma dar am vazut ca avem bebelushi noi asadar felicitari mamicilor si bun venit bebeilor

iar pentru fetele care se pregatesc multa bafta

poze
Marta si Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Tomasa, multumesc pentru gandul tau cel bun. E drept ca simt nevoia sa anticipez.. pentru ca o eventuala problema sa nu ma prinda nepregatita.. deh, nevoia mea acuta de control , combinata acum si cu lipsa de experienta. Dar totul vine din dragoste.. si din dorinta mea de a-i proteja pe cei care sunt importanti pentru mine. Un pic de egoism poate si aici.. ca daca ei sunt bine sunt si eu linistita. Ceea ce incerc eu e sa o feresc pe mica mea copila de orice suferinta evitabila.. asa cum iei obstacolele din calea somnambulilor. Stiu ca n-o sa-mi reuseasca mereu... si, evident, la momentul actiunii o sa joc asa cum o sa fie muzica..

36+ cu Ioana

Mergi la inceput

Azi ai facut echo Yaia? Ca parca data trecuta doar moasa iti confirmase ca e intors... Te-au apucat emotiile acum ca te gandesti ca s-ar putea sa mai fie doar 2 saptamani?

36+ cu Ioana

Mergi la inceput

Bun venit acasa prisi!

36+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

quote:
Originally posted by carpatina

quote:
Originally posted by tomasa
Cred ca sunt putine intrebarile sau tristetile prin care n-am trecut.

Ce trist suna asta mai fata draga!

36+ cu Ioana

....

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
36+Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

katrin

bine ai revenit prisi !!!

danielle 38+ Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

quote:
Originally posted by carpatina

Azi ai facut echo Yaia? Ca paraca data trecuta doar moasa iti confirmase ca e intors... Te-au apucat emotiile acum ca te gandesti ca s-ar putea sa mai fie doar 2 saptamani?

Da, Carpatina, azi am facut eco...Saptamana trecuta moasa doar prin pipaiere a verificat si si-a dat cu parerea ca e intors. Poate chiar era, ca asa simteam si eu, dar inca are mult loc si se tot misca, il simt. Si ele mi-au zis ca poate pana in sapt. 38 se intoarce el singur, ca loc ar mai fi...
Emotii nu am, sincer, doar sunt putin necajita, ca nu vreau cezariana si l-as fi lasat pe bebe la caldurica cat ar fi vrut el. Plus ca imi apar tot felul de ganduri legate de intorsul asta:
- daca ne chinuie degeaba, il intorc ei si apoi la nastere el e inapoi in pozitia actuala, ca asa ii convine lui?
- daca ne chinuie si nu reusesc sa-l intoarca, imi mai provoaca si nasterea cu ocazia asta si trebuie cezariana de urgenta?
De...ganduri de gravida stresata... Ma duc sa mananc ceva si apoi il mai plimb azi o tura, poate daca il fatai mult la plimbari se intoarce si dumnealui...

Irina 36

Mergi la inceput

Slippers, multumesc, mi-as dori mult sa ai dreptate si sa am o copila linistita si echilibrata. Sau macar sa pot gestiona onorabil situatia de mamax2.
Carpatina, iti inteleg atat de bine nevoia de informare si control. Eu citisem tare mult pe timpul sarcinii, tocmai pt. a preintampina diverse, mai ales ca stiam ca nu voi avea ajutor. Teoretic eram un fel de experta, stiam exact cu ce sunt de acord si cu ce nu in educatia copiilor. Doar ca de multe ori planul de acasa nu s-a potrivit cu cel din targ si asta n-a facut decat sa genereze frustrari...
Uite, iti dau un exemplu. Citisem ca-i musai ca bb sa doarma in patul lui, sa-l "inveti" sa adoarma singur, iar daca adoarme la san de ex. inainte de a-l pune in patutul lui sa il trezesti ca sa "constientizeze" ca acolo se adoarme. Inutil sa-ti spun cat chin mi-a adus lucrul asta si cat de fericiti am fost amandoi cand in sfarsit am cedat si am dormit cu el pe burta mea, bucurandu-ne unul de caldura celuilalt. Si iti pot da multe astfel de exemple. Chiar cred ca in final instinctul matern e singurul care face toata treaba si ca ce i se potriveste unui copil, altuia nu-i face bine sau nu la fel de bine.
Acum mi se pare esential doar sa asculti de ritmul lui si sa te adaptezi, pt. asta cred ca e musai sa ai cat mai putine reguli prestabilite.
Prisi, bine ai revenit. Felicitari pt. bb cumintel.

36+Maria

Mergi la inceput

Sunt feri ca mi-au iesit bine analizele, culturile de col si secretiile. Sunt toate ok, nu am nevoie de tratamente...oricum nu nasteam pe acolo, medicamentele imi lipseau.

36+Maria

Mergi la inceput