Mamici de septembrie - octombrie 2007 (77)
Raspunsuri - Pagina 15
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by carpatina
Aloooo.. diaspora.. ce cetatenie primeste copilul dvs la nastere?
La mine p'alu' ma'sa!36+ cu
Ioana
Ma-sa nu e casatorita cu ta-su?
LA noi primeste cetatenia mamei daca nu e casatorita cu tatal. Daca e casatorita cu tatal, primeste cetatenia lui.
Noi o sa avem dubla cetatenie pentru Andrei.
LA nastere ia cetatenia islandeza iar in iarna depunem actele si ptr cea romana.
Nana,
39+
Razvan AndreiIn asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
carpatina spune:
quote:
Originally posted by carpatina
Cam de cate scutece are nevoie un nou nascut intr-o zi?36+ cu
Ioana
Hai sa o fac mai putin "tampa" (pe intrebare)
36+ cu
Ioana
carpatina spune:
quote:
Originally posted by NanaMotoc
Ma-sa nu e casatorita cu ta-su?![]()
Ba da, dar aici nu conteaza.. casatoriti sau nu.. cetatenia e cea a mamei.
36+ cu
Ioana
Happiness_4_us spune:
Carpatina, eu am luat doar un pachet de newborn de la Huggies si am mai luat 2 unul de Pampers si unul de Libero ptr 3-6kg. Pe urma il trimitem pe tati sa cumpere.![]()
Luy, ce bine zici. Brrr. Mi s-a zburlit pielea cand am citit de greturile mele de la inceput. Groaznic. Totusi, mie si ultimul trimestru mi s-a parut greu. L-am cam comparat cu primul. Abia astept sa nasc sa ma misc si eu mai usor, sa dorm linistita macar o jumatate de ora fara carcel si amorteli, sa ma mai imbrac si cu alte haine decat cele vesnice din ultima luna, si tot asa.
Nana,
39+
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
ancadragoman spune:
Nana iti spun si eu de pe acum nastere usoara ca nu se stie daca prind momentul.
Pupicei
anca
31+
Maria
poze
AMR 9 saptamani
toma_lly spune:
fetele care au nascut la Elias, zice-ti-mi si mie care e manevra pe acolo ?
ce lucruri iti dau ei si ce tre sa ai tu pregatit ? (parca mai intrebase cineva...); pe bebe il imbraca cu scutece de-ale lor, cer hainute de acasa, etc etc
eu ma duc maine la doctor, dar de data asta nu la cabinet, cica ma asteapta direct in maternitate
nush de ce, poate vrea sa-mi induca nasterea...
Tomitza
40+
Natalia Ioana
mi-a facut sotu' blog ![]()
www.flickr.com/gp/9702061@N05/jGo9d1" target="_blank">Lucruri pt
Natty
Poze
amar spune:
Grea artimetica asta Carpatinooo...ia si tu acolo cat sa ajunga ..daca fac 5-6 cacosenii pe zi, s-au dus 5 scutece, sa zicem..deci un pachet la 5 zile,5x6 fac 30 de zile , o luna, eu zic ca vreo 6 pachete ajung pt inceput.....hm, ce zici iS tare in calcule...
cat despre cetatenie o ia pe cea a parintilor...
carmen
39s
Oana Isabella
AMR 13 zile
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by ancadragoman
Nana iti spun si eu de pe acum nastere usoara ca nu se stie daca prind momentul.
Pupicei
anca31+
Maria
poze
AMR 9 saptamani
Sarumana mult, Ankule!

Tie sarcina usoara in continuare!
Pupici.
Nana,
39+
Nunta noastra de vis!
carpatina spune:
quote:
Originally posted by amar
Grea artimetica asta Carpatinooo...ia si tu acolo cat sa ajunga ..daca fac 5-6 cacosenii pe zi, s-au dus 5 scutece, sa zicem..deci un pachet la 5 zile,5x6 fac 30 de zile , o luna, eu zic ca vreo 6 pachete ajung pt inceput.....hm, ce zici iS tare in calcule...
cat despre cetatenie o ia pe cea a parintilor...
carmen39s
Oana Isabella
AMR 13 zile
pai de unde sa stiu eu soro cate cacosenii face un kinder pe zi??????
pe cea a parintilor.. de acord... dar care primeaza?
36+ cu
Ioana
Happiness_4_us spune:
Tomitza, bafta maine la dr. Sper sa nu iti induca nasterea, ca cica e cam nasol. Nu prea m-am edificat eu de ce si cum, dar asa intelesei.
Hai ca ma gandesc la tine sa fie totul bine.
Pupici si bafta!
Nana,
39+
Nunta noastra de vis!