Mamici de septembrie - octombrie 2007 (77)
Raspunsuri - Pagina 14
luy spune:
Buna, dragi burtici, mamici si bebici ! 
Profit de faptul ca printzesa inca mai doarme ( la mine pe picioare, pe o perna
- asta apropos de discutiile cu tinutul in brate ! ) sa mai scriu si eu cateva randulete, v-am dus dorul, n-am mai intrat din ziua in care se ducea Annisia la spital ( vineri, nu ? ). Au venit in vizita parintii sotului, au stat de sambata seara pana azi si cum am cablul de la net in sufragerie, unde i-am "cazat" pe ei, n-am mai avut acces la DC.
Asaaaa, sa incep cu urarile :
LA MULTI ANI, DEVYLLA !
Sa fii sanatoasa, fericita si iubita de tati si Erika !
Felicitari noilor mamici : Cecilia, Annisia, MadaEle07, Dony74 si Crishtina !!!
Sa va bucurati de puiutii vostri sanatosi, frumosi, cuminti, papaciosi si foarte iubaretzi ! 
De asemenea, vreau sa va multumesc pentru urarile pentru printzesa mea ! 
Nu am reusit sa citesc decat capitolul asta, iar am sarit ultimele pagini din cel trecut. Inteleg ca s-a intors Sabinutza . Bine ai revenit acasa mamico ! Iti doresc nopti linistite, sper ca bebe Gheo e cumintel iar tu esti bine si nu o sa cazi prada deznadejdii nici o clipa. 
Roxana, draga mea, as vrea sa te incurajez cumva. Imi inchipui ca este crunt singura cu cei doi pitici. Dar mai stiu ca tu vei face fata !!! Esti eroina noastra, nu ?
( un fel de Ecaterina Teodoroiu a maternitatii
)
Na, o dau pe gluma, ca zau ca nu stiu altfel cum as putea sa te fac sa zambesti un pic. Sau daca te ajuta cu ceva si nu-ti iese zambetul, atunci cu un ranjet pe fata arunca vreo 2 rosii stricate spre mine si glumele mele. Important e sa te mai descarci un pic. Uite aici : 
Tomasa, Andruzza, Bee,
subscriu in totalitate la teoria voastra cu tinutul in brate. Pai daca n-o tin in brate acum, cand vrea ea si eu pur si simplu ma topesc de dragul ei si nu-mi vine s-o las, atunci cand ?...
Edit: in plus, atat de tare ne-am dorit un copil si de atata vreme, incat si acum abia ne vine a crede ca e adevarat, ca s-a intamplat minunea... Ma uit deseori la ea si mi se umplu ochii de lacrimi... de emotie, de fericire ca ne-a binecuvantat Dumnezeu cu acest copil mult-dorit...
Stati sa mai citesc din urma...
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Happiness_4_us spune:
Amar, sunt si eu prin zona, cu ochii pe odisee si asteptand sa vina momentul.
LA mine de cateva zile bub loveste cu putere, se rasuceste si cateodata ma apasa tare pe col de zic: gata, sigur nasc. NU mai zic de durerile ca la ciclu, de spate si de burta, insa vad ca n-are de gand. Poate la tine sa apara bebe mai devreme ca e fetitza.
Eu as mai avea doar 6 zile pana la DPN, dar moasa mi-a zis sa ma astept sa nasc la o saptamana dupa DPN, ca asa e la prima sarcina cu baiat. Asa ca astept.
Am pregatit tot, incheiat si bagaj de spital, numai Andrei trebuie sa dea semne.![]()
Pupici.
P.S. Ce glow ti-ai tras, m-ai indus in eroare prima data.E misto.
Nana,
39+
Razvan AndreiIn asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
amar spune:
Carpatina ce bine ca vine mama ta...atatea vise imi facusem si eu... eu nici nu ma gandesc sa merg la servici pana creste fetita macar de gradinita...vorba ta ne-am dorit-o atat de mult, a venit si asa cam tarziu, vreau sa fiu langa ea cat de mult pot, nu vreau sa pierd deloc perioadele astea, mai ales ca sanse de alt bebe nu cred sa mai fie....stiu ca o sa intervina si plictiseala si nevoia de a face ceva...dar m-am gandit ca asta va fi timpul meu pt ea...si apoi castiga tati suficient ca sa nu ne facem griji
carmen
39s
Oana Isabella
AMR 13 zile
carpatina spune:
Aloooo.. diaspora.. ce cetatenie primeste copilul dvs la nastere? ![]()
La mine p'alu' ma'sa!
36+ cu
Ioana
Happiness_4_us spune:
Subscriu si eu la tinutul in brate. Asa se intampla la primul copil, ne e drag si normal ca facem orice numai sa il giugiulim. Eu sigur o sa-l sufoc cu pupicei si rasfaturi iar tinutul in brate va fi un mizilic.
Cred ca e greu ptr mamicile care mai au un pui acasa.
Carpatino, nu te mai gandi tu in viitor. Fa ce simti acum. PArca te vad ca o sa intri si o sa spui ca bb vrea numai in brate.
Iar tu o sa fii topita dupa el ca sigur numai asa o sa il tii.
Nana,
39+
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
sim_stoian spune:
Carpatina, pai cum sa il las sa planga? E asa micut si cand il vad cum incepe sa zambeasca dupa ce il iau in brate, ma topesc 
Gabi, si al meu face kk des, la fiecare masa cel putin, dar e normal.
Gema, vrei bataita sau ce? Du-te maine la dr.
Roxana, poate nu il asezi bine la san pe Andrei de nu papa tot lapticul tau? Parca aveam niste linkuri cu lectii de pus la san, daca vrei le caut si le trimit. In rest, cu gazele nu stiu ce sa spun, si Stefan are, le da fara scandal prea mare.
Gata, ma pregatesc de plimbarica ca nu se mai poate, nu vrea sa doarma.
Sim si
Stefan (25.08.2007)
Poze
amar spune:
Nana draga , e asa grea asteptarea asta, of doamne...dar de ce o saptamana dupa DPN???? eu sper din tot sufletul sa vina la termen cu niste simptome asa sa nu fie nevoie de inducere sau mai stiu eu ce...aceleasi dureri le am si eu,ma misc ca un elefant...dar asta e
Cat despre glow, mi s-a parut cool si apoi adunasem si eu ceva puncte acolo ca sa-l pot cumpara:)))
carmen
39s
Oana Isabella
AMR 13 zile
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by carpatina
Aloooo.. diaspora.. ce cetatenie primeste copilul dvs la nastere?
La mine p'alu' ma'sa!36+ cu
Ioana
Ma-sa nu e casatorita cu ta-su?
LA noi primeste cetatenia mamei daca nu e casatorita cu tatal. Daca e casatorita cu tatal, primeste cetatenia lui.
Noi o sa avem dubla cetatenie pentru Andrei.
LA nastere ia cetatenia islandeza iar in iarna depunem actele si ptr cea romana.
Nana,
39+
Nunta noastra de vis!
luy spune:
Nana, fata draga, si la tine e bebe "pe teava"... Hmmm... mai e asa putin... Acu' mi-aduc aminte de perioada ta luuuuuuuuuunga de greturi... Iti mai amintesti vremurile acelea ? ![]()
Si am mai remarcat ceva: inainte vorbeai de Razvan, acum de Andrei... Pana la urma care va fi numele "principal" ?
carpatina, crezi ca daca tu o inveti in brate, n-o sa se dezvete la cresa, daca va fi cazul ? Eu zic sa n-o privezi de alintaturile tale numai din acest motiv... 
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
toma_lly spune:
La multi ani Devylla !!

La multi ani tuturor Anelor si Mariilor !!

Felicitari noilor mamici, Annisia, Cecilia, MadaEle07, Dony74, Crishtina, sa va traiasca puiutii, sa fie sanatosi, sa va bucurati de ei !!

Tomitza
40+
Natalia Ioana
mi-a facut sotu' blog ![]()
www.flickr.com/gp/9702061@N05/jGo9d1" target="_blank">Lucruri pt
Natty
Poze