Mamici de septembrie - octombrie 2007 (77)
Raspunsuri - Pagina 12
kriss79 spune:
quote:
Originally posted by Yaia
Danielle, recunosc acum ca nici eu nu am rabdare cu montatul mobilei, dar e adusa de joi si nici acum montata. Pe el il preocupa acum cumpararea unui televizor si si-a petrecut ziua de ieri cautand pe internet cea mai buna oferta in loc sa monteze mobila. Pai treaba e asta? Imi tot zice ca sunt hormonii care se supara pe el. Dar stiu ca a vrut si el sa leneveasca ieri, ca sambata a aranjat gradina. Dar in seara asta sigur ne apucam.
Irina 35+
Spor la montat mobilierul! la noi s-a ocupat sotul singur..eu am ajutat cat/cum am putut..a durat vreo 3 zile..in fiecare zi a facut ceva:intai patutul, dupa dulapul si la urma comoda(care s-a dovedit cea mai greu de facut)ca nu se potriveau niste sertare..toate erau de dimensiuni diferite si nu aveau puse pe ele nr. ca sa stii care cu care cf. schitei..
Burtik
Nasi 7/07/07
Pentru Alessia
Cristina 33+ cu Alessia Stefana
Happiness_4_us spune:
Devylla, ! Sa fii sanatoasa si iubita!
Crishtina, felicitari ptr bebe!
Piccaflor, bine ai revenit!
Iuli, bafta si nastere usoara!. Asteptam vesti de la tine!
Dony, felicitari!
Roxule, incearca sa te calmezi si sa nu disperi ca nu ai incotro! Trebuie sa faci fata! Si nu te mai stresa atat cu Alex ca-i transmiti si ei starea! Ea este fetita desteapta si o sa inteleaga ca bb e bb si ca tu-i iubesti pe amandoi!
Tomasa, Sim, Mandarinutza, Dani, Gabriella,Theodora cate un !
Si cand ma gandesc ca Dony zicea vineri ca ea sta pe aproape si ma urmareste pe mine ca avem acelasi DPN, si ea intre timp a nascut!
Nana, 39+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
gema spune:
Mada, eu nu am nascut dar sunt pacienta dr. Tutunaru si am numarul de urgente pentru nasteri, insa tu nu ai PM activat ca sa ti-l pot trimite.
Pe mine m-a chemat astazi la cabinet si nici macar nu este( a incurcat zilele) dar maine sigur este si la spital si la cabinet, insa nu stiu ora.
Eu am insa o mare dilema, daca sa mai merg la control sau sa astept sa vina momentul nasterii avand in vedere ca eu miercuri implinesc 41 de saptamani.Tu ce spui??? Un sfat????
Madalina 40+
gema spune:
Mada, uite aici numarul meu de telefon (0726273435), suna-ma si rezolvam problema cu numarul de urgente pentru nasteri. OK?
Madalina 40+
rodicamaries spune:
quote:
Rodica Important e sa-ti amintesti sa respiri.
Super tare faza cu respiratul...
dar se poate intampla sa uiti sa respiri???
Asa creste puiul meu
Rodica 39+
AMR 6 zile
Gabriela77 spune:
Andruzza, Mandarinutza, multumesc mult! Eram ingrijorata si nu stiam daca e normal sau nu! Pupici!
Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)
rodicamaries spune:
gema, scuza-ma ca ma bag si eu ca musca-n lapte... dar mie medicul mi-a spus ca daca nu vine pana in ziua cand implinesc 41 de saptamani, sa merg neaparat, ca pot fi alte probleme, asa ca eu zic sa mergi la control sa nu stai pana se hotareste bb sa vina, ca nu se stie niciodata...
Pupici
Asa creste puiul meu
Rodica 39+
AMR 6 zile
carpatina spune:
quote:
Originally posted by Yaia
Rodica, eu aici am facut un curs pre-natal, dar deja nu se mai complica cu invatatul respiratiei. Am si citit pe undeva ca de fapt nu e intotdeauna benefic concentratul asupra respiratiei. Unele mame chiar se panicheaza ca nu pot respira asa cum au exersat si e chiar mai rau caci, in loc sa se concentreze la impingere, ele se concentreaza la a respira "ca la curs". Important e sa-ti amintesti sa respiri.
Pai si atunci ce se "preda" la pre-natal?
Eu am niste sedinte (individuale) de ante-natale.. unde ea cica ma invata cum sa respir la contractii.. ma rog.. e asa cum am vazut in filme . La alea la care nu trebuie sa impingi cica distanta intre 2 expirari sa fie cat sa numeri crocodili... Probabil ca domnisorica imi uraste deja scepticismul.. ca nu m-am tinut sa o intreb daca ea crede ca, la o contractie superdureroasa cineva isi mai aminteste de crocodilii ei...
Si apoi, la contractiile la care impingi.. cand o simti ca vine tragi aer in piept si pe urma, iti tii respiratia si impingi "in jos".. asta e ca atunci cand te scremi pe wc sa iasa un kk mai "incapatanat".
Cam asta am "invatat" eu pana acum.. azi mai am o sedinta.. unde cica il va invata pe husband sa-mi faca masaj de relaxare
36+ cu Ioana
gema spune:
Rodica, multumesc pentru sfat.........de asta am si intrebat ca sa aud si alte pareri.
Eu am DPN-ul intre 5-16 septembrie si implinesc 42 de saptamani pe 19, deci as fii in grafic, bebe misca bine, nu as avea motive de ingrijorare dar vad ca raman pe aici cam singura cu asa o varsta a sarcinii mareeee. Cred ca am sa merg la medic pana la urma daca nu cumva.........
Madalina 40+
Carmenita spune:
Fetelor dragi, multumesc pentru raspunsuri. M-am mai linistit, deci e normal si bebe mai poate sta in burtica. Acum si creste si se impinge si el sa isi mai faca loc, ca mult loc nu prea mai are, la ce piticanie sunt eu.
Roxana, tare imi pare rau ca iti e greu. O prietena draga a adoptat o alta masura, pentru ca bebe al ei nu a vrut sa suga la piept. Nu stiu daca este cea mai buna, dar la ea a functionat foarte bine. Ea s-a muls si i-a dat numai cu biberonul. Nu a avut probleme, nu s-a oprit lactatia si asa stia si cat papa bebe. Tu stii cel mai bine ce e de facut. Tu nu bei ceai pentru stimularea lactatiei? Stiu ca e foarte bun si pentru bebe si pentru tine. Si inca ceva, tu bei lapte? Mie laptele imi produce gaze foarte multe. Bafta multa cu copilasii tai si multa multa rabdare!
Carmen 35+ Andrei
Asa creste bebele nostru http://bd.lilypie.com/RMNXp10.png