Mamici de septembrie - octombrie 2007 (77)
Raspunsuri - Pagina 11
ancasilv spune:
Neata burticoase si proaspete mamici! Azi am reusit sa ma mobilizez mai de dimineata, ca de obicei mai leneveam in pat
Roxana, zau ca nu stiu ce sa-ti raspund, experienta mea in ceea ce rpiveste copii e sub zero. Sorry!
In alta ordine de idei, voi de unde v-ati luat carucioare? Ca eu am vazut unul la mothercare, pe care mi s-a pus pata rau de tot, insa costa 19 mil si sotul a facut niste ochi....va dati seama.
Si mai am o intrebare: ce ii este necesar unui copil in prima luna? Ca eu as cumpara dar nu prea stiu ce si nici nu veau sa iau timpenii. Asa ca v-as fi recunoscatoare daca m-ati putea indruma putin.
Va pup si merci
anca +34Bb Vladut...
danielle02 spune:
devylla sa fii fericita si iubita!!!
iuli
kriss a iesit super dormitorul Alessiei.abia astept sa ma mut si eu ca sa ii pot face dormitorul lui Ebonee separat!
yaia si eu am munca de lamurit cu scaunul de masina,stai linistita,nici acu nu e montat.ce urat e cand trebe sa te rogi de ei sa te ajute la ceva...off off
carmenita nu te ingrijora draguta de intepaturile alea si dureri.bebe se pregateste ptr. marea intalnire si coboara tot mai jos.toate,cred,ca am experimentat dureri si intepaturi din astea,eu una inca le mai am,aseara am crezut ca iasa bebelusha mea,ma mir cumde nu mi s-a rupt apa la cat de tare impingea cu capul in col si sa vezi tu atunci dureri de ovare si intepaturi,ma lua cu lacrimi.
roxana ce nu as da iubita sa te pot ajuta cu un sfat,dar sunt si eu afona,nu stiu e o sa ma fac cand o sa fie si bebelusha mea asa plangareata.nervi de otel si multa multa rabdare iti doresc
danielle 38+ Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici
kriss79 spune:
Danielle..multumescne mai trebuie o carpeta/covoras si alte nimicuri..
Voi cam cate lenjerii de pat luati la bb? noi avem doar una deocamdata..
Am facut comanda de carucior..va veni pe 15 oct, de ziua measper sa nu nasc pana atunci..oricum nu vom folosi carutul in primele zile..doar port-bebe-ul era bun de scos bb din spital..
Burtik
Nasi 7/07/07
Pentru Alessia
Cristina 33+ cu Alessia Stefana
andrruzza spune:
Eu una nu inteleg deloc chestia asta cu rasfatatul bebelusilor, zau! Rasfat dupa 2-3 ani poate, dar in nici un caz la nou nascuti. Nu vor in brate de rasfatati ce sunt, ci pentru ca acolo le este lor mai bine. Pai si nu toate mamele vor ce e mai bine pentru bebelusul lor?! Ce sa-i faci saracului copilas ca nu vrea in cel mai frumos patut, in cel mai de firma carucior care i-a fost pregatit? Vrea unde ii e cald si bine! Eu pe Rares l-am tinut foartee mult in brate, toata ziua, desi nu urla nici in carut, nici in patut. Dar asa mult imi placea sa-l simt aproape ca toata ziua eram cu el in brate. Niciodata n-a urlat daca l-am lasat in patut, in carut a mers pana la 2 ani. Primele 10 luni seara adormea la san. Pana la 1,6 ani am continuat sa-l adorm in brate, stateam cu el in brate pe canapea, cu capul pe bratul meu, il leganam usor, ii cantam, ba il mai si plimbam uneori. Doamne si ce frumos era! De la 1,6 ani am trecut la adormitul singur in patut, fara urlete sau alte proteste.
Eu tot timpul am considerat ca tinutul in brate inseamna apropiere ci nu rasfat. Plans n-am stiut ce inseamna in primul an de viata, pana a inceput sa mearga si se mai lovea. Acum poate nu-s toti copiii la fel, dar in nici un caz nu-s de acord cu ideea asta monstru, nu-i tinem in brate ca se rasfata. Ca doar n-or sa vrea in brate pana la 20 de ani, acum la inceput cateva luni, apoi incep usor sa fie preocupati de ce e in jurul lor. Asa mi se spunea si mie, vaaai, e prea mamos, vaaai, asta doar in brate o sa vrea. Mi se sugera ca il tin prea mult langa mine si o sa am un "papa-lapte". Vreau sa spun ca am un copil super fericit, vesel tot timpul, sociabil, independent, iubaret. La 2 ani l-am dus la cresa. Bineinteles ca toti si-au dat cu parerea, n-o sa stea mai mult de o zi ca e invatat sa stam "bot in bot" toata ziua. Ete bine, n-a plans o secunda! A inteles ca mami vine sa-l ia dupa ce termina el joaca si gata! Am mers pe incredere reciproca! Nu vreau sa supar pe nimeni! Doar ca mor cand aud sfaturi din astea!
rox, la voi cred ca s-a format un cerc vicios. Vrea la san dar ii e lene sa traga. Papa biberonul ca e dulce si curge usor, dar se foieste cand te simte, ar vrea la tzitzi. Nu am experienta biberonului. Combinat cu kk, colici, gaze, ai programul asta ucigator. Ziua doarme? A avut si Rares pe la o luna si jumatate o perioada cand nu dormea noaptea, dar nu plangea, statea amandoi, il plimbam, pediatra atunci mi-a zis ca-s colici, doar ce se mai scremea din cand in cand. Nu prea stiu ce sa zic ca n-am avut asa experienta.
gabita, da, copiii alaptati la san au scaune multe si mai semi lichide asa. Imi amintesc ca facea un caca de parca erau seminte de susan in lichid. Nu este diaree, stai linistita!
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
andrruzza spune:
tomasa Io te iubesc pe tine , stii tu de ce!
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
rodicamaries spune:
Buna burticoaselor si mamicilor...
Roxana, iti dai seama daca tu la BB2 nu stii ce sa faci, ce va fi cu noi la BB1, cand ma gandesc ca o sa am momente din astea ca si a tale, de plans fara incetare, ma trec fiori.
Carmenita... stai linistita, si eu am duirerile si intepaturile astea de cateva saptamani, dar sunt foarte normale, eu n-am luat medicamente pentru ca nu erau foarte puternice...
Ati facut careva curs prenatal, sau mai bine zis ceva exercitii care sa ajute la nastere, de respiratie sau altceva??? Poate ne explicati si noua, cele care n-am facut.
Asa creste puiul meu
Rodica 39
AMR 7 zile
Yaia spune:
Danielle, recunosc acum ca nici eu nu am rabdare cu montatul mobilei, dar e adusa de joi si nici acum montata. Pe el il preocupa acum cumpararea unui televizor si si-a petrecut ziua de ieri cautand pe internet cea mai buna oferta in loc sa monteze mobila. Pai treaba e asta? Imi tot zice ca sunt hormonii care se supara pe el. Dar stiu ca a vrut si el sa leneveasca ieri, ca sambata a aranjat gradina. Dar in seara asta sigur ne apucam.
Irina 35+
Mada28 spune:
Fetelor care ati nascut cu Tutunaru vreau si eu un PM cu numarul de urgente pentru nasteri. Eu sunt din Constanta, astazi vin in Bucuresti, dar daca bebe vrea sa vina in noaptea asta nu am acest numar.
Care dintre voi mai merge maine la cabinet? Stie cineva de la ce ora va fi T acolo?
Si fetele care au nascu la Elias sau care stiu mai bine: la Elias te lasa cu hainele bebelusului de acasa?
Va pup
Nasteri usoare si bebici sanatosi
39+ Luca Mihai
Yaia spune:
Rox, se pare ca esti tare obosita si iti pierzi rabdarea, mai ales singurica cu ambii copii. Parerea mea e sa o atragi pe Alex de partea ta ca pe o aliata, sa o implici si pe ea in 'ingrijirea' lui bebe si atunci nu o sa te mai stresezi in privinta ei. Iar cu bebe, ce sa zic, tu simti cel mai bine, dar zic sa incerci sa-l linistesti cum vrea el, daca vrea in brate, asta e.
Rodica, eu aici am facut un curs pre-natal, dar deja nu se mai complica cu invatatul respiratiei. Am si citit pe undeva ca de fapt nu e intotdeauna benefic concentratul asupra respiratiei. Unele mame chiar se panicheaza ca nu pot respira asa cum au exersat si e chiar mai rau caci, in loc sa se concentreze la impingere, ele se concentreaza la a respira "ca la curs". Important e sa-ti amintesti sa respiri.
Irina 35+