*LMA*Piticlonti de iulie-august 2004 (229)
Raspunsuri - Pagina 13
Andries spune:
Multumesc de incurajari!! Toate bune si frumoase numai sa nu ma uit in oglinda, daca-mi vad mutra slaba si palida ma buseste plansul.
Eu din prima zi de scoala imi amintesc si acum o garoafa pe care am gasit-o pe banca peste cele doua carti, abecedarul si matematica!!
Cred ca nici buchetul de nunta nu il am asa bine intiparit in memorie.
Andries
szivarvany spune:
Eu imi iau doo zile de concediu in care sa ma adun, maine si luni o astept pe Giulik de la gradi. Am cam ajuns la capatul optimismului si am nevoie de noi surse. ![]()
So, we frumos tuturor , ziua de 17 sa treaca extraordinar de bine pt toti copiii si parintii ! 
Si-i urez de pe acum
LIA 
, Vrabiuta, sa va traiasca minunea si sa aiba parte de tot binele din lume !
Pupici la gashk 

Va multumesc ca-mi sunteti alaturi ! 

Daria &
GIULIA_(2004_08_16)
mitzura spune:
daria, bafta multa in prima zi, sa fie fara de emotii si fara plans!!! Si sa-ti priasca cele doua zile libere! 
mitzura spune:
Olivia, poate faci un pustiu de bine si-mi raspunzi la o intrebare. E a doua oara cand se intampla urmatorul fenomen cu Mara: se trezeste dimineata, si la cateva minute de la trezire devine foarte palida si incepe sa planga. Asta dureaza cateva minute, maxim 5 si apoi isi revine de la sine, fara sa-i fac nimic. Alte simptome nu vad la ea, eventual o pofta de mancare mai scazuta (dar nu foarte tare). Deci nu e bolnava. In rest e vioaie, rosie in obraji...Astazi s-a repetat episodul cu paloarea si peste zi, tot asa, dintr-o data si apoi isi revine.
Intrebarea mea este daca o anemie se poate manifesta asa, sau o lipsa de calciu? Ca la altceva nu ma pot gandi. Maine mergem si la doctor si vedem ce zice si el.
szivarvany spune:
Ink n-am fugit.
Mitzu -
Giulia plangea in disperare cand casca, o nebunie, si acum tin minte ca deja innabuneam cand se trezea si casca, izbucnea instantaneu in plans fara sa-i fi facut cineva ceva. In 50% din cascaturi din`astea ea plangea ... se linistea singura. Nici acum nu stiu ce a avut.
Daria &
GIULIA_(2004_08_16)
roberta04 spune:
Hello! Daca e faza cu strigatul catalogului spun si eu prezent!
De citit v-am citit in fiecare zi, chiar am scris un mesaj luuung dar l-am pierdut la o cadere de retea 
Sunt adanc introdusa in clubul emotionatelor cu inceperea gradinitei, Matei promite ca va fi baiat bun si nu va plange dar...raman multi de "dar" cu care ma incarc eu....
In rest, ma laud cu un baiat cuminte, nu a zis nici miau la exudatul faringian, am inceput de luni sa-i dau Vi-Sol si Septilin si imi mananca si urechile, a depasit si piticul meu un metru, vorbeste multe, scoate perle "Off, mami, ce ma fac cu tine, ca faci numai prostii"- asta pentru ca am apasat din greseala pe telecomanda de la masinuta lui si s-a dus sub pat ![]()
Aseara am reusit (in sfarsit) sa descarc pozele de la mare, mi-am facut cont pe webshot dar cand sa upload poze s-a blocat. Mai incerc si azi!
In rest, de luni mi-am propus sa tin dieta daneza, asta dupa ce mi-am vizitat croitoreasa si mi-am vazut masurile de acum 4 ani si mi-a venit sa plang
.
Cam atat, sper sa apuc sa pun pozele, sa radeti de micul amorez!
kim222 spune:
Buna dimineata!
Ieri am avut program toto de Tv...Luca a vazut Madeleineun film dupa cartea cu acelasi nume, f cunoscuta aici...Cam cit timp petrec copii vostrii in fata Tv-ului?
Roxa sa aveti vreme buna si fara ploaie!
Adela este f greu fara niste analize de laborator sa pui un diagnostic...si mai ales fara sa o vad ...Ti-as recomnada o hemoleucograma completa, dozajul fierului seric , al vit B12 si ac folic...chiar si o bilirubila..Eu sint mai speriata de bombe..si vreau sa ma asigur mereu ca totul este in regula.. Zic de toate acestea pt ca anemia nu este numai feripriva este de mai multe feluri...Apoi si o spasmofilie ar trebui luata in discutie..dar ar trebui sa existe si alte semne asociate...Poate chiar si o fluctuatie a nivelului glicemiei...Sau se poate foarte bine sa nu fie nimic..Dar eu as face niste teste de singe...
Daria bafta la gradi! O sa fie bine...
Andries...o sa fie bine...si uite asa te vezi cu doi copii..in timp ce altele (adica eu
)...s-au tot gindit..pina a devenit prea tirziu!
Alice eu nu sint fan al mincarii indiene..este prea grasa..Salvarea particulara este la o statie de el..cica s-a gindit la bani! L-am certat eu bine!![]()
kim222 spune:
Robi si voi incepeti gradi! Bafta!! Ce-ati mai facut cu borseta..si pierderile?
Carmen si Ilinca a inceput gradi??? Vai ce frumos trebuie sa fie la voi!!!!
Kro tin pumnii sa rezolvati cum va este voua mai bine!
si eu rimember..stiloul meu chinezesc din clasa I de care eram tare mindra...si rimember..si penarele toto chinezesti si ele..le mai stiti..alea ca o cutie de plastic! ..si mai rimember...o invatatoare extrem de severa..care era cu ochii pe mine..si din a carei cauza am luat 9 la purtare si prin urmare doar premiul 3 ![]()
Cristalina tot ramin la ideea ca este mare distractie la voi!Maria a inceput si ea gradinita??
mitzura spune:
Olivia, mersi mult de raspuns... se pare ca nu scapam de analizele de sange. Ea are manutele dolofane si nu i se vad venele si mi-e groaza ca o s-o intepe de multe ori. Probabil ca si medicul va spune la fel maine...
kim222 spune:
Adela , ea este palida...cums e trezeste..sau cind o ridici? Nu cumva este ridicarea prea brusca?