FIV 132
Raspunsuri - Pagina 8
valeria72 spune:
Sarutmana Aly o sa incerc o programare chiar daca eu inca astept CM dupa primul FIV
Aspiranta la titlul de mamica 
Relya spune:
mirela_1
- fac protocolul lung. Ce a fost mai mult a trecut. De acum vine ce e mai greu...
" Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta. " - Octavian Paler
lore76 spune:
valeria72, cab particular al dr. Dracea este pe intrarea Paharnicului nr. 23, din Kiseleff faci dreapta pe str. Docentilor pana la cap, traversezi Clucerului si intri pe Paharnicului (e in continuarea str. Docentilor). Daca nu intelegi intreaba-ma.
puiramy, asistenta dr. Dracea raspunde la telefon numai luni,marti si joi intre orele 13 - 19.
Va 
Lore
corinuk spune:
Acestea sunt dozarile mele din z21:
Medlife
Test Rezultat Interval de referinta
Estradiol 196
Faza foliculara: 21-251 pg/ml Faza ovulatorie: 38-649 pg/ml Faza luteala: 21-312 pg/ml Menopauza (fara THS): <10-28 pg/ml Menopauza (cu THS): <10-144 pg/ml
Progesteron 15.9
F. foliculara: <0.1-0.3 ng/ml F.ovulatorie: 0.8-3 ng/ml F.luteala: 1.2-15.9 ng/ml Menopauza: <0.1-0.2 ng/ml Sarcina: trim.I: 2.8-147.3 ng/ml trim.II: 22.5-95.3 ng/ml trim.III: 27.9-242.5 ng/ml
Prolactina 21.79
1.2 - 29.93 ng/ml
Comparabil cu cele de anul trecut facute la Synevo nu mai inteleg nimic,sunt alte rezultate complet diferite uitati-va si voi:estradiol 560,8 pmol/L
progesteron 27,85 nmol/L
prolactina 864,3 UI/L (AICI VALORILE DE REFERINTA SUNT 127-637 ,DECI REZULTATELE MELE DEPASESC LIMITA NORMALA)
Ce sa mai cred eu?pana ajung la medic joi seara voi sta asa cu semne de intrebare!Va doresc o zii buna!
corinuk
kla78 spune:
am intrat sa va pupacesc si sa va spun ca ma gandesc la voi din 5 in 5 minute!eu sunt un pic ocupata,incerc sa-mi rezolv toate problemele acum inainte de punctie ca dupa ce fac et vreau sa stau numai si numai in pat.in rest sunt cam
nu-mi vine sa cred ca la fiv 3 sa ma simt mai aiurea ca la cele precedente,eu credeam ca la inceput e mai greu dar la mine e invers,incepand de azi ar trebui sa vina cm,sper sa nu ma faca sa-l rog sa vina cum mi s-a intamplat de atatea ori!
EMIimi pare foarte rau pt sarcina dar DD e sus si ne ajuta pe fiecare!
bafta la toate si va pupacesc!
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos
Moniland spune:
Corinuk, daca te uiti mai atent vei observa ca laboratoarele au dat rezultatul in unitati de masura diferit. Cel de anul trecut au lucrat in pmol/L pt. estradiol si nmol/L progesteron, iar prolactina UI/L si cel de acum a lucrat cu pgr/ml respectiv la prolactina ng/ml. Stiu ca 1 pgr/ml=~ 3,60 pmol/L. Asa ca nu-ti fa probeleme ca esti bine.
Andrada.P spune:
marrina se are ca Gaudi o sa aiba parte de mai multe fiv-oase saptamana viitoare
Si eu tot la el merg doar ca in concediu!
liliana 
emi imi pare tare rau ca ai trecut prin asta. am pierdut si eu o sarcina la 10 saptamani mai demult si stiu cat de mult doare. sper sa treci cat mai repede peste asta si urmatorul FIV sa fie cu noroc iar la capatul celor 9 luni sa-ti tii bebele in brate!
Mirelus ce CM incapatanat ai!!
. Pentru situatii de genul asta "leacul" recomandat de Sheri este o partida buna de
. Succes cu scutecele! Sunt sigura ca o sa fii o super nasa
.
Nusy clar iau Medrol asa cum mi-am propus! Eu cred in continuare foarte tare in el! Sa dea DD sa ajute. Dr mi-a scris deja pe dosar ca la FIV-ul asta imi da Medrol iar eu am inceput sa ma gandesc la ce o sa mananc fara sare in perioada in care o sa iau (Medrolul e Prednison). Iti tin pumnii sa treaca chistul si sa treaca usor timpul pana la stimulare.
felicia nu-ti face probleme ca incepi stimularea mai tarziu. asta-i protocolul lung!
Kora spui tu ca ti-ai facut gentamicina singura? si ca nici nu te-a durut? Mie-mi venea sa ma urc pe pereti de la gentamicina. Si am niste urme pe fund si acum la 4 luni de cand am facut-o! Esti tare daca nu te doare! Succes maxim, sa treaca infectia!
Rami
asta descris de tine trebuie sa fie fiv pe natural. ma bulversasem de tot. abia astept sa-mi dai noutati despre costuri si proceduri!
toate FIV-oasele!
Andrada
luck spune:

Moni am inteles sa traiti vin si eu la raport.
Ieri am fost la dr.si
- OD 2 foliculi dintre care cel mai mare de 11 mm
- OS 5-6 foliculi dintre care cel mai mare de 11 mm
Eu sunt fericita , nu este poate cea mai buna productie dar pentru mine care luam in considerare varianta cu 3 sau nici un folicul este bine.Astazi si maine continui tratamentul , joi merg la ecograf si vedem daca ma mai stimulez inca 2 zile sau nu.Ieri mi-am facut din nou estradiolul , azi sau maine am rezultatul.
Eu sunt in concediu asa ca am sa fiu mai des aproape de voi.
Fug sa citesc totul din urma 
pupici tuturor
corinuk spune:
Moniland
ma gandeam eu ca trebuie sa fie o astfel de echivalare..dar cum nu le-am avut niciodata cu unitatile de masura
mi-am dat cu virgula!Sper sa iasa totul bine ,dupa-amiaza astept rezultatul la toxoplamoza..sa vedem...
toate FIV-oasele
corinuk