FIV 132
Raspunsuri - Pagina 9
puiramy spune:
CRISTAL 1995voi fi mai insistenta, poate reusesc.oricum multumesc mult si multa bafta.
LORI 76
Moniland spune:
luck, in sfarsit. Pai sunt bune vestile
. In a cata zi de stimulare esti? Nu ne mai lasa in suspans.
corinuk, bafta cu toxo!
Monica
KoraPop spune:
Am vorbit si eu cu dr. T la telefon si ne-am inteles sa incepem FIV-ul numai luna urmatoare pt ca el va fi plecat intre 7-17 octombrie ,adica exact cand trebuia sa fac eu monitorizarile.Dr. T a zis ca o sa il fac leu ( pe bebe)
si tare mi-a placut asta ca si sotul meu e leu.....Parca e mai bine asa ca sa am timp sa primesc si rezultatele de la analizele pt anticorpi, sa chefuiesc de ziua mea pe 3 oct,sa merg la o nunta in 6 oct. si sa mai strangem niste banuti la pusculita
.Cred ca DD le aranjeaza pe toate asa ca eu raman pe lista oct-noiembrie.
Bafta tuturor!
Kora
CARPE DIEM!
Moniland spune:
Kora,
zodia leului! Si atunci pe cxand incepi sa te inhibi? Asa, dupa calculele tale?
Monica
dream1971 spune:

Salutare la toata lumea,
Acum am reusit sa citesc din urma...Serviciul imi ocupa tot timpul dar intr-un fel e bine ca imi tine si mintea ocupata...
Emi imi pare tare rau pentru ce ti s-a intamplat. Si eu am trecut prin asta de doua ori si te inteleg perfect. Sper sa reusesti sa afli cauza. Si eu am incercat asta la prima sarcina dar nu am primit un raspuns clar...Oricum nu te lasa te rog. Crezi in sansa ta si vei reusi. 
Luck dupa parerea mea ai o "recolta" buna. Iti doresc sa fie si cea norocoasa. Bafta multa! 
Kora trebuie sa fi tare curajoasa sa-ti faci gentamicina singura. Stiu ca in general doare rau. Mult noroc la fiv-ul de octombrie-noiembrie...Si eu intru acolo. Sper sa reusim! 
Relya, Rubia, Kla, Luck, Felicia, Ioana, Laura, Andrada, Liliana, Diana, Doris, Rami, Nusy, Mirela va tin la toate pumnii stransi si sa auzim de 100% reusite. Lista gravidutelor va asteapta!
aici si
-utele mele dragi (Cellu, Pussi, Mada, Delfi, Ginger, Meda, Valeria ...). . Asa cum v-am promis va urmaresc din umbra
Aveti grija de voi si de bebei!
Vineri plec in vacanta ca sa-mi incarc bateriile si sper sa-mi regasesc forta de a o lua de la inceput. O sa ma gandesc la voi toate si ma
sa mearga totul bine.
Dream
KoraPop spune:
Moni
pai daca ar fi trebuit sa incep inhibarea pe 25 luna asta, o sa incep pe 25 oct ( daca voi lua AC si luna urmatoare),trebuie sa vb cu doctorita pe 18 oct cand revine in tara.Zici ca e cool zodia leului?Al meu sot e leu: ambitios si cu multe calitati,dar si incapatanat si orgolios la maxim!
.
Dar tu cand incepi???Pe ce listuta te pun?
dream te-am trecut pe listuta oct-noiembrie;spune-mi te rog datele tale ca sa completez.Doamne ajuta ca de data aceasta sa fie bine pana la capat!Trebuie sa fie!
Kora
CARPE DIEM!
Moniland spune:
Kora, Dream sa vad cum ma concentrez ca poate va tin si eu companie pentru un bb leu
.
Kariris spune:
Salut fetele!
Acum m-am uitat pe lista reusitelor si m-am bucurat enorm cand am vazut cate fete au mai reusit de cand nu am mai intrat eu.
Vreau sa va spun ca ma gandesc la voi zilnic si imi lipseste foarte mult forumul (cred ca totusi o sa-mi pun net acasa) dar nu imi ajunge timpul sa vin si la birou sa scriu.
Va tin pumnii tuturor si va doresc sa reusiti cat mai repede sa va vedeti visul cu ochii.
dream1971 spune:
Kora multumesc mult
Eu voi incerca la sfarsitul lui octombrie un transfer de embrioni. Mai am trei pusi deoparte...Transferul il voi face in Belgia dar inca ezit putin in privinta locului... Iti voi da mai multe detalii de indata ce clarific situatia (vreau sa fac PGD cu unii si transfer cu altii
dar inca sunt conflicte de interes la mijloc...) Eu insa incerc...
Moni hai te rog gandeste-te bine de tot si vino cu noi! Zodia leului e intradevar foarte atragatoare iar noi toate trebuie sa formam o gasca de "luptatoare-invingatoare". 
Dream