FIV 132
Raspunsuri - Pagina 7
KoraPop spune:
Fetelor sunt tare mandra de mine: mi-am facut singurica prima injectie de gentamicina (pt. e.colli) intramuscular si nu m-a durut deloc,a mers totul struna.Am sa mi le fac pe toate singura de acum incolo!Eh, inceputul e greu in toate...!
Kora
CARPE DIEM!
Relya spune:
Fetelor nu prea apuc sa stau pe DC ca am o groaza de treburi acum adunate si vreau sa mai rezolv din ele in speranta ca dupa ET sa fie mai putine si sa stau mai relaxata . Dar cu vestile importante , promit sa va tin la curent.
Nu am inceput stimularea - maine ar trebui sa o incep.
Mirela_1
a venit cm ?
Doamne Ajuta tuturor !
toate fetele fara deosebire
" Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta. " - Octavian Paler
Mirela_1 spune:
Andrada, deci ai unda verde, bafta si concediu placut. CM-ul tot n-a venit, chiar incep sa ma ingrijorez.
Kora, am sunat ieri la dr si mi s-a zis sa iau un plic de monural (doza unica), multe lichide iar dupa punctie imi va da un antibiotic. Probabil nu e bine sa iau antibiotice in paralel cu stimularea.
Rami, si eu intelegeam la fel FIV-ul pe CM natural. Iti tin pumnii sa-ti gaseasca un ovocit de calitate din care sa iasa un embrion bun si la 9 luni un bebe sanatos. Sunt curioasa cat o sa platesti pana la urma.
Nusyc, da, abia astept ziua de duminica. O sa-mi rupa mainile ala micu. Zilele astea ma duc sa fac o proba cu imbracatul, sa nu ma trezesc la biserica ca nu stiu sa-i pun pampers-ul. Hai ca o sa treaca chistul ala.
Emi35, imi pare rau de ce ti s-a intamplat, sper sa se gaseasca si o explicatie.
Liliana, multumesc, si tie multa bafta. Cat despre CM, fac eu incantatii cum zice Nusy, da' acu pe bune, cum sa-l fac sa vina?
Marrina, intalnire placuta cu Gaudi.
Mirela_1 spune:
Relya, n-a venit. Cred ca de mult ce-l astept. Bafta la stimulare. Ce protocol faci?
valeria72 spune:
I-mi spune si mie cinva unde are cabinetul Dr.Dracea si cum se numeste?
Mersic
Aspiranta la titlul de mamica 
puiramy spune:
Fetelor
stie careva daca e venita dr Laura Dracea din concediu?Vreau sa ma programez si nu-mi raspunde la tel .I-am trimis si mesaj dar nimic.Va pupic pe toate si va doresc o toamna plina de 
lilianaFi spune:
kora...in leg.cu infectiile minore nebagate in seama pe afara si prea mult luate in seama in Romanica nu stiu ce sa mai cred,oricum la mine dispare doar cit iau antibiotic cum nu mai iau cum apare,poate organismul meu crede ca e una din cele bune...ce sa mai zic....am zis ca o ignor acum dupa ce facusem vre-un an antibiotice la greu si pt nimic,poate m-am ales doar cu o gastrita medicamentoasa,nu mai suport sa iau nimic,dar de nevoie o mai fac...felicitari pt prima injectie
...asa e... inceputul e mai greu in toate,numai bine 
Mirela1 incearca si varianta babeasca:vin rosu fiert si aspirina...
si sa auzim de bine 
Numai bine tuturor ! 
cristal1995 spune:
Puiramy: da, a venit din concediu, maine merg eu la Giuly la echo la ea. La cabinet, raspunde mai greu asistenta, trebuie sa fi insistenta. Shi cred ca e shi foarte ocupat. A sunat o prietena acum vreo sapt shi abia i-a gasit loc pe 4 oct!!!
Valeria: itzi scriu un PM.
Pupici
Aly
cristal1995 spune:
Mirela, in completare la varianta babeasca a Lilianei, incearca shi sa te "fierbi" seara inainte de culcare. La mine functzioneaza (cateodata
)

Aly