FIV 132

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emi35 spune:

Buna fetelor!Sper sa ma primiti in clubul obtimistelor pt ca am mare nevoie...Am facut un ICSI reusit in luna iunie la Spitalul Giulesti cu d na Dr Dracea si d na Embriolog Dascalescu si Dr Damian .Asa cum am spus a reusit. Am pus 4 embrioni la ET -adica pe toti care i am avut si s a prins un bebelus. am fost foarte ,foarte fericiti.Dar dupa 3 luni sarcina mea s a oprit din evolutie...sunt disperata si nu va pot descrie supararea noastra.Astept acum rezultatele analizelor ...si sper sa am un raspuns si sa o luam iar de la capat cu ajutorul lui Dumnezeu.va pup! Si astept vesti de la voi ,Emi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

emi , spre sa ai un raspuns, o explicatie, dar de cele mai multe ori ramane o necunoscuta. Imi pare tare rau ca s-a intamplat asa ceva. Capul sus ca viata nu s-a terminat aici. Traieste-o cat mai placut si DD iti va da un alt copilas sanatos care va va umple viata de bucurie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Emi: imi imaginez cat poate fi de greu si imi pare foarte rau pentru ce ti s-a intamplat.Avand-o alaturi pe dr.Dracea,sper sa gasiti raspunsul si data viitoare sa fie bine pana la capat.Noi suntem alaturi de tine ,fruntea sus si..de la capat..asta-i viata!

Mirelus: fa niste incantatii poate apar rushii aia afurisiti!Cat despre FIV pe ciclul natural si eu stiu la fel ca tine,Rami,Kora.Iar cu infectia aia ...intreab-o mai bine pe dr.daca trebuie musai tratata inainte.Si...sa-ti fie de bine,nashico!Sa iasa frumos botezul!

Rami:bafta multa,iti tin pumnii!

Cellu: si eu sunt pacienta dr.Dracea si sunt foarte incantata,nu am absolut nimic sa nu-mi placa la ea.E toata numai un zambet la consultatii,te asculta,iti ia in seama parerile si nu e nici materialista.E foarte buna pe partea de FIV,dar nu stiu sa-ti dau referinte despre ea in ceea ce priveste urmarirea sarcinii.Poate ar trebui sa intrebi la gravidute si mamici ce parere au despre ea.Oricum,la cabinet la ea,cat am stat ,am vazut o gramada de gravidute la control.Deci,paciente are, nu gluma!

Andrada: te-ai hotarat cu medrolul? Bafta multa si tie!

Corinuk: nu mai fii deprimata,lasa,o sa se rezolve si marea noastra problema!Bine ca exista aceasta solutie,FIV!

Liliana: un FIV norocos iti urez si eu!

Marrina: drum bun si,desi vei fi in interes de serviciu,eu iti urez si distractie cat mai multa!

Ioana: drum bun si sa va intoarceti fericiti de la Szeged!

Chiara,Felicia,Relya,Flori,Luck,Doris,Moni,Diana si toate fetele de la FIV: va

Eu ma lupt cu bufeurile.Cand ma bucuram ca trecuse o zi de la injectie si nu aveam simptome.....au aparut! Ma ia cu calduri de mor,apoi mi se face frig..mai ales noaptea e aiurea rau...dezveleste-te,inveleste-te...si tot asa..ufffff!Macar sa se duca chistul,sa nu fie degeaba chinul asta!

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuk spune:

emi35 imi pare rau sa aud ca ai trecut prin asa ceva...Acum trebuie sa cauti raspunsuri pentru tot si sa dea DD sa ne aduci vesti bune cat mai repede.
Nusyeste foarte greu dupa acesti 3 ani ...fara rezultate sa fii fresh.Sper ca acum DD sa fie langa mine si sa ma ajute sa pasesc cu bine spre FIV.Si nu numai pe mineeeee,pe toate fetele de aiciiii
Hai ca treci repede peste tratament si sa vezi ce ochisori or sa apara
de la ce medicament ai astfel de bufeuri?

corinuk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Buna seara, buna seara! M-am intors si eu din concediu, odihnita si cu forte proaspete, sper sa ma tina cat mai mult!
De aproape o ora tot citesc, dar acum sunt "la zi"
Nusy, imi pare rau ca ai fost nevoita sa amani stimularea, sper sa scada chistul ala...
Luck
, eu zic ca vor mai creste foliculii si o sa ai productie buna! Tin pumnii in continuare!
Kla, ciudat cu durerile tale, nu ma pricep ce inseamna... Sper ca acum esti mai bine!
Rami, asteptam vesti de la eco! Imi pare rau ca nu ti-a placut cum ai iesit in poze, lasa ca imi "cert" aparatul si data viitare te va iubi!
LauraVoinicu, stii cand incepi? Ca am vazut ca esti pe lista de sept-oct! Bafta!
Kora, e grea asteptarea... bafta sa iasa bune toate analizele de anticorpi!
Cristal, scuze, am modificat! Transmite-i Ralucai ca ii tin pumnii!
Relya, ai inceput stimularea? Eu am facut deja 8 injectii de diphereline... asa cum v-a zis Aldolina prima injectie din viata mea am facut-o in tren... mi-a cam tremurat mana si mi-a rams o mica vantaie. Nu s-au itat nimeni pe geam , ca oprise trenul in mijlocul campului! Pe celelalte le-am executat fara greseala si fara vanatai (asistata de sotul meu, care imi pregateste serul, tamponul cu spirt etc...) Mi-a venit si CM (azi, ca tot am plecat de la mare). Voiam sa va intreb pe cele care va pricepeti: nu conteaza ca voi incepe stimularea in z 7-8 si nu in z 2-3, cum faceam pt inseminare, asa-i? (pe 17 merg la eco, sper sa fie bine si sa incep). Haideti ca m-am lungit... si isi asteapta si sotiorul randul la calculator!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

emi35 ....

Nussy

Moniland tu ce mai faci ?

Numai bine tuturor...si un tren de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Corinuk: am bufeurile de la injectia cu diphereline 3.75,pe care am facut-o ca sa prelungesc inhibarea(in vederea scaderii in dimensiuni a unui chist).

Felicia: bine-ai revenit de la mare.Nu conteaza cand incepi stimularea,nu e ca la inseminare.Eu tot cam in z 7-8 am inceput la primul FIV.Iar acum..iti dai seama in ce zi voi incepe...din moment ce am avut ultima menstruatie pe 2 septembrie si incep stimularea pe 15 octombrie..si intre timp nu-mi mai vine deloc CM-ul.

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

luck, ai fost azi la dr?
liliana, eu va tin pumnii la toate fara exceptie. In rest sunt bine. Astept concediu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyxe spune:

Dragele mele, am refacut hormonalele si nu stiu ce sa mai cred, mi-a iesit FSH 23.78, LH 9.38 Estradiol 41.34, Progest 0.531.
Ati mai auzit de asa valoare la FSH? E adevarat ca le-am facut in Z3 si ca eram un pachet de febra musculara, si totusi ar putea influenta acestea rezultatul? Sper sa fie o eroare, altfel nu-mi explic, poate ma luminati voi.
Val. de 23.78 nu figureaza in nicio faza: foliculara, ovulatie, luteala, menopauza, e total pe dinafara.

Va pe toate si mult noroc celor ce incep sau au inceput protocolul FIV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Rami sa nici nu te gandestti ca nu va fi ovocit in foliculul tau!Sigur va fi un ovocit frumos si de calitate din care va iesi bebele mult asteptat!
Felicia_bine ai revenit din concediu,spor pe mai departe!Cand faci eco?
Marina Barcelona am auzit ca e minunata,sper sa ai timp sa o vizitezi cat de cat!Distractie placuta in interes de servic !
Liliana la noi e f important sa nu ai nici cea mai mica infectie , chiar si pt infectia urinara se pune f. serios problema desi daca nu ar fi vorba de FIV si nu e deranjanta ar putea fi ignorata….Incep si eu de azi tratamentul pt e.colli sunt curioasa daca am sa reusesc sa ma injectez singura,daca voi reusi am sa imi fac singura si injectiile pt FIV.
Emi imi pare rau pt greaua incercare prin care treci,iti doresc multa putere sa o poti lua de la capat.Mult success!
Mirela au sosit rusii?
Ladyxe offff….pai asta sa fie efectul gonalului si menogonului de la primul FIV?Trebuie sa vorbesti cu doctorii cat mai curand,T este acum in tara, Matei se intoarce din strainatate pe 17.Valoarea > 20 se incadreaza la postmenopauza ( 20 - 138)Probabil daca vei lua AC va mai scadea.Doamne ajuta!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput