FIV 132
Raspunsuri - Pagina 5
KoraPop spune:
corinuk, capul sus si hotarata si optimista mergi inainte!Uita-te pe prima pagina la mamicile si la gravidutele prin FIV si moralul sigur se va ridica!Mult succes!
Kora
CARPE DIEM!
corinuk spune:
KoraPop multmuesc pentru sustinere!Am citit tot...si de aceea merg ianinte!
Andrada.P concediu placut!Odihna maxima si asteptam numai vesti bune,cu ochisori!
corinuk
rami 73 spune:
Mirela,
eu prin FIV pe CM natural inteleg 100% natural
, deci fara nici un fel de inhibare/stimulare inainte. Pur si simplu punctie la folicul si apoi...mai vedem daca se face FIV sau nu.![]()
Data trecuta proful voia sa ma bage in punctie a doua zi
, dar am zis pas, ca plecam in concediu.
Acuma sa vedem cum o fi luna asta, ca probabil hotararea o va lua si in functie de marimea foliculului etc. Joi ma duc la eco de z.10.
Ginger, tu ai facut diverse protocoale (lung, scurt), dar nu FIV pe CM natural, in sensul ca ai obtinut ovocitele in urma stimularii.
Andrada,
ma bucur ca ai planul de bataie stabilit ! Sa ai multa BAFTAAAAA !
Ai intrebat-o pe dra. despre inflamatia aia ? Ma gandesc ca poate de asta era endometrul putin ingrosat. Concediu placut, abia astept impresiile de dupa ! 
Kora,
sa ai mana buna la capitolul asta ! (si la urmatoarele
)
pozici 
"Dream as if you have forever. Live as if you only have today."
James Dean
KoraPop spune:
rami si eu inteleg FIV pe natural exact cum spui tu,fara inhibare sau stimulare,doar pe foliculul dominant din luna aceea ( unele femei au chiar 2 si mai rar 3 foliculi maturi in mod natural).Iti doresc mult succes ,esti foarte curajoasa!Spune-mi te rog platesti pretul FIV-ului normal,adica al punctiei si et-ului?
P.S. Sper sa am mana buna,daca ar fi dupa mine as trece toate fetele pe lista gravidutelor!Doamne da sa fie asa!
Kora
CARPE DIEM!
Andrada.P spune:
Rami am uitat pur si simplu sa-i spun de inflamatie pentru ca in ultima saptamana parca nu mai am burta mare. Oricum, ma gandesc ca nu e de la asta pentru ca am fost luna trecuta la monitorizare si aveam endometrul 7 si ceva in ziua 10... Cine stie ce-o fi fost. 
Andrada
rami 73 spune:
Kora, referitor la costuri si eu sunt in ceata... Data trecuta cand am facut FIV si am avut doar 1 ovocit, am platit FIV-ul 500 eur (mi-au facut reducere 600 eur) si ET 300 eur. Probabil ca si acum va fi ceva similar, mai ales ca sunt la al doilea. Nu stiu insa ce se va intampla daca nu vor gasi ovocit la punctie...
ramane de vazut, voi intreba la spital.
pozici 
"Dream as if you have forever. Live as if you only have today."
James Dean
marrina spune:
Va
pe toate. Sunt foarte ocupata la munca, saptamana viitoare plec sa-l "cunosc" si pe Gaudi (in interes de servici), la Barcelona, asa ca n-apuc sa fiu fizic pe aici dar cu sufletul va sustin pe TOATE.
Va tin pumnii stransi-stransi.
valeria72 spune:

Nu v-am parasit.... va urmaresc in fiecare zi dar am trebita pe la scarbici si nici vesti nu mai am sa va spun .... acum ma reculeg sa o iau de la capat peste vreo 2-3 luni
Altfel ma alatur si eu galeriei pt fetele in focuri in perioada asta si sa stiti ca sunt cu tot sufletul alaturi de voi.... sa veniti in toamana asta numai cu bebei in burtici 
Aspiranta la titlul de mamica 
lilianaFi spune:
Mirela1 hai fruntea sus,acum vin "uritii rosii"(mai nou doriti!!!) si iei startul pt fiv-ul norocos,sigur poti face tratament pt E.Colli(dar nu stiu daca chiar mai merita fiind o infectie frecventa si recurenta...eu am tot facut tratament pt "ea" si tot apare...nici nu o mai bag in seama,apoi vad ca nici o clinica de afara nu cere si urocultura la analizele uzuale in fiv...),asteptam vesti bune,bafta! 
Andradasi pentru tine la fel:ultimul fiv cel norocos...intre timp concediu placut! 
Kora multumesc mult
...si pentru tine la fel (si pt Tutu
),numai bine...
Marrina salutari lui "Gaudi"

Valeria 
Pussi Ginger Cellu

Numai bine tutror...