Juniori de iunie-iulie 2003 (2)
Raspunsuri - Pagina 5
Kehleyr spune:
Pitzinuca: noi luam Immunomix care este un sirop pe baza de plante. Doar ca revine destul de scump sa ii faci tratamentul asa cum trebuie. Poti incerca homeopatele, echinacea in principal - de fapt ea e baza si la siropul pe care il dau eu. Grozav cu puzzle, are inclinatie inseamna ;)
Madic: frumoasa iesirea voastra. Da-mi si mie te rog detalii despre pensiune (eventual site) daca zici ca era frumos, vrem sa mai facem si noi o iesire si cautam destinatii relativ aproape de Bucuresti.
Eu ii dau bonei acum 6 mil pe program de cca 7 ore in care sunt si eu acasa si doi copii, dar cand ma intorc la birou vreau sa ii dau 10 pe program 9-18. Sotzul meu zice ca exagerez, dar am auzit de niste super-scoruri la bone si nu ma risc sa plece...
Noi am ajuns sambata la Vulcanii Noroiosi - sau ca sa o citez pe Stefania, "bulbii noroiosi" unde era "bulul" (adica bula :) ) mare. Foarte interesant, este amenajat, am inteles ca acum cativa ani era mare mizerie, acum este curat.
Magdone: ai atins un punct sensibil cu intrebarile despre Dumnezeu... Noi avem o problema mare ca eu si sotzul meu gandim diferit, cu alte cuvinte el e credincios la modul clasic iar eu la un mod mai abstract - nu intru in detalii ca nu cred ca va intereseaza :). Eu incerc sa ii spun mereu adevarul dar evit sa pomenesc de Dumnezeu ca atare - desi daca intram in biserica ii spun ca acolo sta Doamne-Doamne ca nu prea stiu ce altceva i-as putea spune. La moarte eu i-am spus clar ca pe cine moare nu-l mai vezi niciodata si ca e ceva definitiv, asta si pentru ca am vrut sa inteleaga partea cu accidentele rutiere, de exemplu, si sa stie ca nu e de gluma. Ea a fost marcata de moarte cand cu catzelul asa ca am tot avut discutii si cred ca intelege ca nu o va mai vedea niciodata.
Gio: si eu tot numai pentru voi mai scriu. Si ma bucur ca am reusit sa ramanem unite . Eu ma intorc la serviciu pe 1 octombrie...
Cat despre bb3: intrebati-ma peste vreo 5-10 ani si s-ar putea sa nu zic nu :).
Si noi am reluat ieri gradinita si sper sa fie mai bine ca anul trecut. Incerc sa ma organizez sa ies cu ea in parc dupa gradi cat mai permite timpul, dar asa raman treburile nefacute prin casa... Cand ma voi intoarce la birou nu stiu cum va fi, noroc ca nu am program prea stresant.
Am fost la vreo 4 concerte la festivalul Enescu si a fost frumos. Cred ca am imbatranit rau de tot, prin cluburi sau la petreceri n-am mai fost, in schimb merg la muzica simfonica .
aditzu spune:
Buna Fetele,
Irina a trecut super bine peste raceala, bineteles ca de la mucii aia galbeni care au inceput saptamana trecuta a facut rapid bronsita , dar am scos-o la capat numai cu sirop expectorant, picaturi in nas si ceaiuri. Mie imi place sa cred ca si imunizarea de asta vara si-a avut partea ei de contributie, fapt e ca a dus-o super bine pe picioare si a mers la gradi fara probleme.
In rest suntem bine, eu am condus cu succes prima data saptamana asta, mi-au cam tremurat picioarele dar m-a descurcat. Exersez cam in fiecare seara, am traseu de parc cu Irina.
Referitor la pensii private , noi am depasit varsta obligativitatii si deocamdata nu ne multumeste raspunsul - "va dam inapoi cel putin atat cat ne-ati dat voi pe care l-am primit de la o companie de acest fel" , pai cum nenica, tu faci profit pe banii mei? Nu merci , daca iti un angajament de crestere e OK, , altfel prefer sa se duca la stat unde ajung la amaratii de pensionari actuali.
Poate la intalnire ajung si eu daca e copilul OK si daca se intoarce soacra-mea de la tara in timp util.
Pa Adi
anamaria spune:
buna dimineata fetele!
tot incerc sa intru sa scriu cateva randuri, dar nu am apucat deloc, mereu apare cate ceva... sper ca macar de data asta sa termin postarea!
luni am inceput scoala si gradinita. asta insemnand ca a inceput telenovela zilnica lacrimogena matinala...
luni tudor a stat la gradi doar pana la 12, altfel n-a fost chip sa-l convingem sa mearga. ieri a fost mai linistit, a si dormit acolo (le-au adus patuturi noi, suprapuse, zici ca sunt cele din Alba ca Zapada... ) dar azi a inceput cu si mai multa convingere, pe langa plans si-a incropit rapid si un mic discurs, repetat la nesfarsit:
'ma doare gatu', mami... ma ustura! trebuie sa ma duci la mamaie, imi da ea sirop si imi trece! '
'arata sa vada si mami daca esti rosu!'
'nu, nu... ma doare, stiu eu de ce... '
bogdan a plans si el, azi, mai putin. cand il luam de la scoala e foarte incantat, dar dimineata il apuca frica.
mi-am dat seama ca pana la urma noi suntem de vina; el e un copil mai zapacit, si neastamparat, si de multe ori cand ne sare mustarul il tot amenintam 'lasa ca incepi tu scoala si o sa vezi!!! o sa ai teme, o sa fie mai greu, samd.'
chestiile astea aruncate asa, intr-o doara, au contat pt el mai mult decat toata muna de prelucrare pe care am dus-o cu el, ca va invata lucruri frumoase si interesante, se va imprieteni cu colegii, etc...
_
ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:
Nascut pe 4 iulie (2000) si
Vineri, 13 (iunie, 2003)
poze cu frumosii mei (si nu numai )
DRAGOSTEA NU INSEAMNA DOI OAMENI CARE SE PRIVESC UNUL PE ALTUL, CI DOI OAMENI CARE PRIVESC IN ACEEASI DIRECTIE ! Antoine de Saint-Exupery
madic spune:
Neata fetele,
Am inceput si noi de luni gradi, bine, Mariuca chiar numara zilele pana cand urma sa mearga, s-a bucurat cand si-a reintalnit colegii si doamnele. Avem si cativa colegi noi, cel mai mic (fratele unei fetite care era si anul trecut) n-are nici macar 3 ani. Ce-o face pe-acolo, nu stiu. Si sint din nou 37 de copii in grupa, dar de venit, chiar si acum, la inceput, n-au venit mai mult de 30.
Maine avem sedinta cu parintii, pt ca la noi nu cumparam rechizitele fiecare separat, ci se strang banii si le cumpara educatoarele la toti la fel, ceea ce nu poate decat sa ma bucure, ca n-aveam nici un chef sa alerg tot orasul dupa "suitas", cum a facut o prietena de-a mea, pana s-a lamurit ce inseamna.
Altfel, n-am mari vesti.
Si pentru ca Dana intreba de pensiunea la care am fost, am pus cateva poze in album, iar la adresa http://voineasa.in-romania.ro/ o s-o gasesti, se numeste Pensiunea Ciobanelu.
Eu am vrut sa aiba curte mare si baie in camera (la asta nu fac rabat), iar pensiunea asta chiar are o curte foarte mare si ingrijita.
O sa vezi ca mai sunt si alte pensiuni prin zona, dar mie aici mi-a placut cel mai mult. Si de mancat se mananca bine (nu sofisticat), la preturi decente, iar personalul e tare dragut. Eu una am renuntat la zona Bran din cauza proprietarilor de-acolo, care numai amabili nu se mai pot numi, din cauza ca sunt foarte solicitati.
Aici a fost mult mai multa liniste, ai unde te plimba si cu masina (preferabil) si pe jos, iar drumul pana acolo nu e de cosmar, ca pe DN1.
Cat despre intalnire, imi pare rau, dar daca ramane miercuri, nu pot veni. Daca va razganditi si stabiliti alta zi, mai mult ca sigur am sa vin.
V-am pupat.
Madi si Mariuca
martta spune:
Buna, fetelor!
Saptamana asta sunt singura cu piticii. E de-abia miercuri si mi-a ajuuuns!Am tinut neaparat sa-l duc pe Vlad la gradinita inca din prima zi, insa avem tot programul dat peste cap. Alexia dormea pana pe la 9-10, acum o trezesc la 7 si o luam si pe ea, caci n-am cu cine sa o las. Apoi toata ziua e maraita. Partea buna e ca Vlad n-a plans, desi el a facut o pauza destul de mare. Asta mi-ar mai fi lipsit.
In momentul asta nu pot sa spun nimic de intalnire. Astept sa vina sotul acasa si sa ne organizam putin.
Madic: poza mea preferata e cea in care Mariuca are coronita. Parca ar fi o printesa.
Kehleyr: dupa sapt. asta in forta, pot spune ca salariul bonei nu mi se pare exagerat. E mult de munca, chiar daca unul dintre copii merge la gradi...
Va pup!
gio spune:
bunaaaa,
noi am inceput gradi in forta dupa cum v-am povestit si acum ne-am sucit, dar rau de tot, pt ca mai mult ca sigur vom schimba gradi. Cu una particulara si sper din tot sufletul sa fie mai bine. In rest, detalii, luni.
fetele, va rog eu sa-mi dati PM cu id-ul sa vb pe mess despre cerc si restul. In principiu suntem destul de flexibile (asa ca discutam despre program etc), eu sunt ff hotarata sa incep, avem si site-ulet. Numai ca nu depinde doar de mine cand si cum, sper din tot sufletul sa iasa.
crisa, a mea nu spune decat baba, parca e taisia la varsta ei. oricum asemanarea este....fenomenala!!!
Andra_ spune:
Buna fetele,
Madic - schimbam ziua, nu-i bai, marti e ok? ca tare-as vrea sa vii si tu, si cit mai multe fete ca demult nu ne-am mai vazut
Martta - bafta cu copiii si in zilele care au mai ramas! Super-performanta asta cu 2 pe cap, am avut si eu vreo citeva zile de-astea prin august in vacanta lui Luca, mi-amintesc cam cum era . M-am tot gindit atunci cum se descurca Romana cind avea Cristi un an si-un pic si Alin ...un pic, si statea in garsoniera , pai eu in 3 camere n-am loc, cind maninca Fred, pe Luca il apuca discutiile/ cintatul/ zdranganitul jucariilor, evident ca cel mic lasa biberonul si se uita dupa el, cind doarme unul incepe celalalt sa urle si tot asa, mamelex2 stiu de ce, iti vine cel putin de 100 de ori pe zi sa
Noutati marete n-avem, sint happy doar ca vad ca Luca nu mai plinge dimineata la gradi, a incercat o biziiala scurta in prima zi, acasa, inainte de a pleca, si l-am moralizat serios cum ca-i baiat mare si destept si nu se poate sa mai plinga la grupa mijlocie bla-bla, si vaz ca a tinut deocamdata, sa bat in lemn.
siu soon,
Andra
madic spune:
Andra - marti (sau joi) ar fi OK, acum sa vedem ce zic si celelalte fete care s-au inscris pe listuta.
Nu am prea mult timp de povestit, ca pe la 3 tre' sa plec la sedinta cu parintii, pt ca si eu, ca si Martta, sint single mother de duminica, ca Dan e plecat. Numai ca eu n-am decat una bucata copil pe cap, dar face cat doi (minim ).
Va pup.
Madi si Mariuca
romana spune:
Gata cu statutul de "casnica". De miine ma duc la servci, ca implineste Maria doi ani.
Sper sa supravetuiesc.
Nu am mai scris ca sint cam stresata cu examenul asta pentru permis. Mi-e cam groaza ca nu o sa ma pot concentra si iar fac o mica gresala si iar ma pica . Incep sa cred ca fara sa dau ceva nu o sa iau examenul. Of, of... ce ginduri negre imi trec prin minte. Cred ca mai bine ma concentrez pe ce am de facut acolo la volan. Oricum am luat o gramada de ore suplimentare.
Astept sfaturi si incurajari ca altfel o iau razna.
Va pup .