Juniori de iunie-iulie 2003 (2)
Raspunsuri - Pagina 4
anamaria spune:
povesti despre moarte...
oamenii batrani: sunt batrani, de multe ori bolnavi, si mor... se duc sus, in cer, si se fac ingeri pazitori. e ceva cat de cat normal, asta e viata, bla-bla-bla...
moartea oamenilor tineri/ copilasi: se mai intampla, ne pare rau, se imbolnavesc rau si mor (cateodata). de obicei dr gaseste leac la bolile noastre, da foarte rar oamenii se imbolnavesc de boli pt care inca nu exista tratament.
cert e ca dupa moarte, toti se duc sus, in cer, la Doamne-Doamne si devin ingeri/ ingerasi pazitori. fiecare din noi are inger pazitor...
cam asa l-am aburit eu pe bogdan, nu il intereseaza prea tare problema asta... tudor nici atat, nu prea pune intrebari!
Edit: era sa uit!
al treilea copil????? no way... sper sa nu se intample nici macar din greseala....
eu una nu as avea resursele - NERVOASE in primul rand - sa il cresc! abia reusesc cat de cat sa fiu rabdatoare cu talibanii nr 1 si 2! nu as putea sa-i fac asta celui de-al treilea copil al meu, chiar daca tac-sau ar reusi performanta sa faca o fetita....
_
ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:
Nascut pe 4 iulie (2000) si
Vineri, 13 (iunie, 2003)
poze cu frumosii mei (si nu numai )
DRAGOSTEA NU INSEAMNA DOI OAMENI CARE SE PRIVESC UNUL PE ALTUL, CI DOI OAMENI CARE PRIVESC IN ACEEASI DIRECTIE ! Antoine de Saint-Exupery
crisotexa spune:
Fetelor,
Tocmai mi-a trimis Petru (la aceasta ora a zilei de vineri...) niste poze a unei familii cu nu mai putin de 17 copiii.... Impresionant si terifiant!!!! Ma depaseste complet....
Sa revenim la oile noastre: Doamna Andra, pai cum sa dau io la copilul Rares numa borcanele, ca m-ar aduce la sapa de lemn. Trebuie sa ne intalnim sa-l mai vezi si poate te lamuresti. Doftorul lui mi-a zis ca prune, pere, struguri sa-i dau dupa 9 luni si jumatate, asa ca mai asteptam.
Referitor la subiectul fierbinte numit "moarte", Tudor e un pic nelamurit si nu vreau sa aprofundez subiectu ca mi-e ca dau de greu... Vizitam in vara muzeul municipiului Curtea de Arges si nu am de lucru si-i spun ca soldatii din niste fotografii au murit pe campul de lupta. Si incep intrebarile: de ce au murit, cum au murit si alte alea. Nu mai stiu ce i-am balmajit (ceva cum ca s-au dus la Doamne Doamne) si s-a incheiat subiectu. Zilele trecute a auzit ca a murit Luciano Pavaroti si m-a intrebat de ce a murit. I-am zis ca a patit ceva la gat si s-a imbolnavit. A doua zi l-am auzit vorbind singur ca "Lucian a murit de tot". No comment.
Astept si io, ca Penelopa, inceperea gradinitzei. Astazi il durea pe Tudor in gat. Acum, nu mai astept nimic....
Trebuie sa il duc si io pe Tudor la ceva activitati suplimentare, asa ca Gio astept cu interes sa dai drumul la afacere. Ca sa fie treaba, treaba, m-am mai inscris la o facultate. Asa ca timp liber=0.
Madic, vad ca ti s-a inmultit familia. La noi Bodo are demult acelasi nume de familie cu noi.
Cornelia, sanatate multa!!!
Pupa Crisa
martta spune:
Buna, fetelor!
Cornelia: imi pare rau ca ai probleme de sanatate! Cum te mai simti? Refacere rapida!
Crisa: n-am mai plecat la Balvanyos, pana la urma. Cred ca Petru vorbea despre Transilvania. Ca alternativa, exista doua pensiuni mai mari: Cetate si Perla Balvanyos. Merci oricum!
N-am mai scris ca nu prea am noutati.
De luni incepe si Vlad gradinita.
Noi discutam despre moarte cam de 1 an, insa n-a aflat mai mult decat varianta cu oamenii f.batrani si care merg la DD, cu ingerasi bla-bla.Ca si Andra, m-am abtinut sa-i prezint ceea ce cred eu despre acest subiect.
Am vazut ca se organizeaza intalnire DC in Buc., in nov. Aveti de gand sa mergeti? Daca e vremea frumoasa, sper sa ne intalnim oricum pana atunci!
Va pup!
gio spune:
Hello fetele,
De dat drumul la afacere va dau eu de stire cand si cum, sper sa iasa. Acum nu depinde doar de mine.
Si Taisia e pasionata de subiectul moarte, pana acum putin timp era o gluma buna, nu prea intelegea ce si cum, de ce oamenii care mor nu se mai intorc..Dar de curand a vazut una bucata vrabiuta facuta pilaf pe farurile unui jeep si a cam inteles ca o data ce te-ai facut pilaf nu mai redevii orez. Ma rog, eu nu prea vreau sa aprofundez subiectul.
Poate ne vedem fetelor intre noi, cu sau fara bebici, ca la intalnirea DC eu una nu cred/vreau sa ajung. Pe forumul asta mai scriu pt voi si cam atat(s-au intamplat niste chestii pe la mamicile unde sunt inscrisa cu Eva dar nu detaliez ca nu vreau sa fiu si eu banata).
Sa va mai spun ca Eva & Taisia sunt bolnave...Sau cum e o laringita la un bb, cam in genul descris in Capraru. Cu sufocare si tot tacamul? Mai bine nu. Acum suntem bine, slava Domnului (si multi pupici dr, stiti voi care).
Va pup
Andra_ spune:
Mai fetelor mai,
ma inscriu si eu cu 2 bucati mucoase, la care cu mindrie se adauga si subsemnata . De citeva zile ne trezim din ce in ce mai mucosi, si avem o usoara jena in git, deocamdata fara febra sau alte chestii mai profunde, sa bat in lemn. Ne tratam cu apa de mare si batista bebelusului (care vaz ca pe Fred nu-l deranjeaza de fel, in schimb zgomotul aspiratorului...).
Ieri am fost la ziua unui coleg de-al lui Luca de gradinita, facuta la gradinita, a fost haios, dar mare noroc ca au curte ca totul arata cam asa: . In acest timp sotul a stat cu Fred acasa, asa ca dupa fix 3 ore m-a sunat disperat sa venim ca mai are putin si-si ia lumea-n cap , asta dupa ce joi il lasasem ptr prima data singur cu amindoi, si totul fusese fr. linistit, am gasit copilul mic mincat si culcat si pe cel mare cuminte in baie, iar pe sotul fr. multumit de prestatia lui.
Despre intilnire, ma gindesc sa o facem in 10 zile, ca sa aiba timp toata lumea sa-si organizeze babysittingul cumva, si sa se intoarca si Amik, adica miercurea viitoare, 26 septembrie, e ok? La ora 18:00, v-as propune Daimon vis-a-vis de Polivalenta, unde ne-am intilnit si in iunie, doar ca acum mergem inauntru ca e mai sigur. Astept inscrieri:
1. Andra
2. Gio
3. Magda
4.
pup u,
Andra
alexandrueduard spune:
Buna ziua si bun gasit dupa atata amar de vreme.
Andra: sa inteleg ca m-ai inscris din "oficiu" pt intalnire. Iti multumesc frumos.
Am citit pe sarite ceea ce ati scris , dar promit ca am sa o fac mai pe indelete.
Am avut si noi vacanta in luna august si am fost la mare si la munte, doar eu si cu baiatul meu. Acum ne-am intors la munca, respectiv gradinita, de unde, normal, ca a si captat o raceala cu febra si tot tacamul. Toata vacanta nu a avut nimic, desi l-am tinut doar in aer conditionat, inghetata, apa de la frigider. Dar dupa numai o sapt. de gradinita.....raceala. Ma inarmez cu rabdare si medicamente ca sa vedem ce ne asteapta si toamna asta.
Va pup pe toate si pe copiilasi sa stiti ca mi-a fost dor de voi. Sper sa ne "vedem" mai des pe aici si sa ne intalnim pe 26 septembrie.
Magda si Alex(4 ani)http://photos.yahoo.com/magdacorlea
,,Lasati copilul sa vada, sa auda, sa descopere, sa cada, sa se ridice si sa se însele! Nu folositi cuvinte când actiunea, faptul însusi sunt posibile!’’
madishor spune:
Salutare dragi mamici,
ma inscriu si eu cu o bucata behaitoare care a tusit toata noaptea de avem cu totii ochii rosii.
Noi acum alergam sa prindem tot soarele si caldura inainte sa vina nasoala aia de toamna cu iz de iarna. Asa ca de cateva saptamani nu stam locului nici o secunda si alergam ba la zoo, ba la munte, ba prin parcuri si ne distram grozav. Serios vorbind, am ajuns la un moment de echilibru, in care ne punem la mintea copiilor si ne dsitram cu totii. Desigur asta implica o casa pe dos si mancare minimala, dar o sa avem timp la iarna cat cuprinde sa tinem casa luna si sa facem placinte.
Copchii au inceput innotul saptamana trecuta. Matei e cel mai speriat plod din grupa, dar a promis ca data viitoare o sa fie mai curajos. El a mai fost in vara o saptamana la un curs de inot de unde tot ce a invatat a fost sa-i fie frica de apa. Acum l-am trimis la un curs parinte-copil, asa ca se balaceste cu ta'su - mai precis sta atarnat de gatul lui ta'su ca o pisica.
Si tot apropo de inot, ieri am fost la niste izvoare calde sulfuroase si am fost cum era sa se inece o pustoaica de seama lui Matei. Acolo era un bazin cu apa mica si unul cu apa mare. din cel mic se putea trece in cel mare. Pustoaica s-a jucat cuminte in cel mic o gramada, iar maica-sa nu mai era atenta la ea, si la un moment dat s-a gandit sa treaca in cel mare, unde fara sa o vada nimeni a luat oaresce apa la bord. Noroc ca era salvamar acolo pentru ca nimeni din gramada aia de oameni nu o vazuse, iar maica-sa a aflat cu mult mai tarziu decat restul pt ca era cu spatele si nu stia nimic pana cand nu i-a zis salvamarul.
Revenind la chestii mai placute, felicitari doamnelor afaceriste! Gio, daca mai ai nevoi de idei despre ce fac oamenii in Canada in domeniul serviciilor pentru copii, scrie-mi. E un domeniu cu mult mai dezvoltat aici.
Apropo de pensiile obligatorii, sunt obligatorii si daca esti nerezident si nu castigi nici un ban pe teritoriul Romaniei? Dati si mie un link sa citesc legea, please.
Cat despre bebe numero 3, noi nu suntem inca lamuriti. Pe de o parte mi-as fii dorit sa am un bebe aici, pe de alta toata nebunia primelor luni ma tine departe de realizare. Plus ca ar trebui sa trec inapoi la un job fulltime, ca sa beneficiez de ceva bani de concediu de maternitate.
Apropo de imunizare, eu le dau 10 zile pe luna in luniel cu "R', vitamina C. Functioneaza, asa zice eu, pentru ca de obicei avem mai putine raceli decat media.
Altfel, ma inscriu si eu in corul care spune ca o masina cu cutie de viteze automata e de vreo 5 ori mai usor de condus decat una manuala. Asta in ciuda faptului ca in masina noastra am senzatia ca merg cu 102-ul (e un minivan) si la parcare sunt inca la "parcarea din 10 miscari". M-am trecut la mosu' pe lista cu cerere pentru o mazdutza galbena.
Ma duc sa spal copiii mei cu miros de sulf - aseara au adormit in masina asa ca miros a Herculane.
pe curant,
madishor
madishor spune:
Tot io.
Discutie cu Matei azi:
"Mami eu vreau sa ma fac doctor."
"Bravo Matei, da de ce?"
"Pai, pentru ca nu pot sa ma fac printesa".
gio spune:
Buna,
Madishor, normal ca vreau idei!! pls. uite adresa mea de e-mail gio13corina@yahoo.com
fetele, prima sedinta va fi pe 4 oct, ora 19 si mai vb, ori la intalnire si sper sa venim, ori pe e-amil dar atunci aproape.
vor fi si copii mai mici un picutz, de 2-3 ani, eu sper sa iasa ok, ca ii cuplam asa cate 3-4 dintr-o generatie. mai mult de 7-8copii nu vor fi oricum.
va pup
crisotexa spune:
Fetelor,
Pentru prima data, astazi a zis Rares "mama". Sunt fleasca... A inceput sa-i placa tare mult sa te joci cu el. Suntem la faza de dragalasenii. Super varsta asta pe care, din pacate, la Tudor nu am putut sa o gust din plin (din cauza burticii).
Tudor a trecut cu brio de prima zi de gradinitza. Spune la toata lumea ca e la grupa mijlocie. M-am trezit astazi citind un subiect de aici "Incepe clasa a1a:trebuie sa stie sa citeasca?". Trece timpul cam repede, nu?????
Gio, nu-i cam tarziu la 19:00? Mie asa mi se pare. Oricum noi ne inscriem pe lista.
Magda .
Andra, tare cumsecade Fred . Iti dai seama ca daca statea si de data asta cuminte, zicea Dani ca iote ce usor e cu 2 copii.
Madishor, visez si io la vremea cand va fi si Rares de 4 ani... De fapt, nu-mi doresc sa treaca chiar asa repede.
Marta, nici eu nu vin la intalnirea DC. Va vreau numai pe voi, asa ca ma inscriu la lista:
1. Andra
2. Gio
3. Magda
4. Crisa
Tocmai ce am mancat pentru prima oara bame. Delicioase!!!! Prajite si servite cu sos de usturoi...
Pupa Crisa