Juniori de iunie-iulie 2003 (2)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

salutare fetelor !

eu sunt cam ingrijorata. bogdan de vreo 5-6 zile imi tot face febra. destul de mare, in jur de 39. ziua nu prea, dar in fiecare noapte apare febra pe la 2-3. din fericire, cedeaza repede cu nurofen.
problema este ca nu are deloc pofta de mancare, abia - abia ia cateva inghitituri... si e lipsit de energie.

chestia e ca vineri speram sa se fi linistit, asa ca nu l-am dus atunci la doctor. asa ca uite a trecut we si el tot cu temperatura. abia dupa-amiaza o sa merg la cabinet cu el, si pana atunci stau ca pe jar.

_
ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:

Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)

poze cu frumosii mei (si nu numai )
Pesimistul vede intr-un tunel intunericul;
Optimistul vede lumina de la capatul lui;
Realistul vede luminile trenului care vine;
Mecanicul de locomotiva vede trei idioti pe sine, gata sa-i calce trenul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Anamaria: ciudat faptul ca face febra doar noaptea, iar in rest e bine...

Crisa: intrebai mai demult de retete pt copilasi. Eu am comandat azi on-line, de la ed. All, 2 carti, 400 de retete pt copii pana la 3 ani, iar alta, 4oo de retete pt copii intre 3 si 15 ani(http://www.all.ro/default.asp?ecdl=52).

Andra:

am fost la aventuraparc(daca te intereseaza,www.aventuraparc.ro). Am pus cateva poze, numai ca nu sunt cine stie ce. Le-am facut cu mobilul.

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna fetelor!

Am si eu un chef de scris...

Anamaria, sanatate lui Bogdan!

Dana, pupam mica balerina! Si Maria ma baraie sa o duc la balet, dar spre rusinea mea nici nu m-am interesat unde am putea merge. Plus ca nu prea as avea cand sa o duc, in afara de sambata, cand deja avem program de la 10 la 12 si ar fi cam mult. De fapt, recunosc, nu o vad deloc potrivita pt. balet si ma tot ascund dupa deget.

Maadi, sanatate lui Calin. Of, stiu si eu un copilas diagnosticat in final cu asa ceva, in Bucuresti, dupa ce medicii din Constanta il diagnosticasera cu fel de fel de boli incurabile .

Amik, concediu placut!

Madic, pupici Mariucai! Sper sa fie doar o faza trecatoare.

Gio, razboaie au fost si la noi in familie de la inceput . Intai il batea Maria pe Stefan. Cum o scapam din ochi, cum il altoia . Acum s-a intors roata si trebuie sa o salvez pe ea, ca deja fizic Stefan o domina. Eu m-am resemnat. Cred ca o sa tot asist la batalii .

Am cateva poze un pic mai noi in ultimul album de la semnatura.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

neata fetelor!
ieri am fost cu bogdan la dr. din fericire, nu are nimic la plamani, doar amigdalele super-inflorite. aseara nu a mai facut febra, asa ca sper sa fie ok.

in fine, ca de obicei, telenovela continua: dupa ce pe la 2-3 azi-noapte ma linistisem in final ca bogdan e ok, nu mai avea febra... cand l-am verificat si pe tudor, avea el! saracul, era super-fericit ca nu mai merge la gradi, sta acasa cu mamaie...

cornelia- e mortal stefan cu sapca aia a la epoca ceausista...

_

Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Pitzinuca, parca tu ma intrebai de inot. Am fost in sfarsit ieri cu Stefania. La inceput a fost totul foarte in regula, ii placea, era fara colac si singura la instructor, insa s-a rupt filmul cand a inghitit un pic de apa sau i-a intrat in nas, nu stiu exact... a inceput sa planga si a zis ca ea vrea colacul si nu am mai putut sa o potolim. Cu colacul nu avea nici un stres, dar instructorul mi-a zis ca nu are nici un sens sa o duc asa, pentru ca nu mai e inot, e balaceala si dau banii degeaba . Mai bine sa astept sa mai creasca. Aseara i-am explicat ca daca vrea sa mai mearga, trebuie sa renunte la colac, si sa se gandeasca bine . Aseara a zis ca vrea si fara colac, se pare ca ii place mult apa, dar sa vedem... vreau sa ma conving ca intelege cu adevarat ca e treaba serioasa...

anamaria, asa e intotdeauna cu doi copii, nu cred ca scapa vreodata sa fie unul bolnav si sa nu ia si celalalt...

Cornelia, si mie mi-e foarte greu sa ma mobilizez sa o duc, mai ales cu traficul din Bucuresti care este din ce in ce mai infernal, scuzati exprimarea . Plus ca bona nu sta peste program, e femeie in varsta si nu ii convine, soacra e departe, mama lucreaza... nu prea am cine sa ma ajute. Plus ca se pare ca in sfarsit voi primi si eu mai mult de lucru la birou si s-a dus cu chiuleala. Dar ma simt vinovata ca nu ma ocup suficient altfel...

Romana, ce ai mai facut cu permisul? Cand mai ai examen?

Magda, Magdone, Pufulet, Doinna, Nicol, Marox, Romana_74, Claudya, ne e dor de voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Kehleyr

Sa va spun ca am fost ieri la doctor, primul control, am 10 saptamani acum si vreau sa zic ca i-am auzit inimioara lui bebe si asa m-am emotionat, aproape mi-au dat lacrimile...Faza e ca nu mi-a facut ecografie a ascultat cu nu stiu ce chestie si zicea ca in mod normal nu ar fi trebuit sa o auda la varsta asta, deci ori am gresit eu calculele si sarcina e mai mare de 10 sapt, ori e bebe mai mare, ori sunt 2 . peste 2 saptamani am prima ecografie si o sa aflu exact.
abia astept, sper sa fie totul in regula.

Eu in general m-am simtit destul de bine, doar senzatia de greata care ma insoteste peste tot, inclusiv la servici apropo nu mai imi place servicul asta pe care il am, m-am plictisit, a devenit asa o rutina, nu mai invat nimic nou, aceleasi chestii in fiecare zi. Dupa concediul de maternitate nu stiu daca o sa mai vin inapoi aici, poate o sa-mi caut altceva, nu stiu, o sa vad...plus ca mi-a scazut aproape la 0 admiratia fata de unul din sefii mei directi, si doar sa-mi dea o super marire de salariu poate mai stau...

Apropo de inot, sa va zic si cum ii invata aici pe copii. Razvan are o sedinta pe saptamana, o jumate de ora. Sunt 6 copii in grupa cu 2 instructori, care nu sunt cine stie ce profesori de inot, ci studenti sau elevi care au facut probabil un curs, dar sunt foarte buni. Prima parte din curs ii invata sa se obisnuiasca cu apa, sa isi dea cu apa pe ei, pe corp, in cap, totul facut in joaca, au tot felul de jucarii, stropitori cu apa etc si lor le place f mult. Apoi au niste chestii de burete care semana cu colacul dar nu sunt inchise, rotunde, ci doar le pun in jurul corpului si unul din profesori ii trage in apa cu chestia aia si ii invata exact cum trebuie sa stea in pozitia corecta de inot si sa dea din picioare. Apoi mai au veste de salvare pe care si le pun toti copiii si ii plimba pe spate asa prin bazin. Super fun pentru ei aaa si cum ii invata sa se bage cu capul la fund, le arunca o jucarie in apa la picioare si ii pun sa se aplece dupa ea, si pentru asta trebuie sa stea cu ochii deschisi si sa se bage cu capul la fund. Mie mi se pare super tare.

in rest ce sa va mai zic, nimic deosebit, servici, acasa, vremea s-a racit, lumea deja a inceput cu Craciunul pe aici, nici nu e decembrie deja.

Madic sa stii ca si Razvan a avut o faza de asta, dar i-=am explicat ca nu exista sa nu ma intorc de la servici sa vin sa-l iau si i-a trecut, poate e doar ceva trecator...

Anamaria Razvan a avut asa o perioada cu febra mare, 7 zile l-a tinut, nu mi-au dat astia nimic, ca ziceau ca n-are nimic, si dupa 7 zile i-a trecut pur si simplu, psihoza, nici acum nuu stiu ce a fost.

va citesc in fiecare zi si tare mi-e dor si mie de voi, asa mi-ar place sa mai vin si eu la cate o intalnire, dar cine stie cand oi ajunge prin tara, anul viitor nici o sansa.

va pup pe toate si pe copii si multa sanatate!

Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzu spune:

Buna Fetele,

Magdone- super tare cum ii invata sa inoate.
Uff eu nu sunt in stare sa ma mobilizez sa duc copilu' nicaieri, ma culc pe ureche ca face la gradi si ca e inca micutza. M-ar tenta poate in vara sa o duc la tenis, ii place mult sa ne jucam cu paletele.
Ieri am fost la ORL, are de joi seara niste muci care nu par sa dea inapoi asa ca ne-am dus la consult. Mi-a spus sa-i pun picaturi in nas rhinixyl amestecat cu gentacimina si ca nu crede ca scap de operatie de polipi. In fine, a zis ca deocamdata nu e chiar tragic s-ar putea sa-i mai pacalesc pana in primavara. Si ghiciti ce mi-a zis sa-i dau ISOPRINOSINE , se pare ca e la moda acum printre medicii ORL-isti.
Andra - eu i-am facut Irinei Prevenar-ul asta vara, tot ca el mai e si Pneumo23, amandoua sunt cu diverse tulpini de pneumococ.

Pa Adi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Bune fetele,

AnaMaria - Multa sanatate lui Bogdan si lui Tudor!

Cornelia - Super pozele voastre, ca intotdeauna. Iar micutii tai sunt superbi.

Magdone - Asteptam vestile bune peste 2 saptamani. Sigur totul o sa fie bine. Sarcina usoara si un bb (sau 2) sanatos.
Mi-a placut metoda de inot. Au tactica profesorii, stiu cum sa-i faca sa le placa apa, sa nu le fi frica de ea.

Aditzu - Sanatate Irinei. Ati fost in excursie pana la urma?

Azi a reusit si Calin sa plece in prima lui excursie cu gradi si fara compania noastra. Era tare incantat de aceasta iesire. Abia astept diseara sa vad cu ce impresii vine.

Pupici multi,

Maadi si Calin (19.07.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madishor spune:

Salutare dragi mamici!

au inceput ai mei la noua gradinita si Matei e nemultumit. Ieri m-a anuntat ca se duce la gradinita sa bata pe careva, sa il trimita inapoi. A mai prins si nu's ce care umbla pe acolo (jumatate sunt acasa cu febra) si e ragusit si il ustura in gat, azi noapte s-a trezit de vreo 8 ori.

Cornelia, si Ana mea vrea la balet, dar e la fel de gratioasa ca un bat. Din cate stiu si fata ta si a mea s-ar potrivi perfect la arte.
Acum ne chinuim sa ne hotaram daca anul asta ii bagam la schi sau la patinoar. Partia e in coltul opus al orasului si zau ca nu am nici un chef sa vin de la servici si sa tarai plozii pana acolo si pe urma sa ii pazesc o ora si sa ma intorc. Pe de alta parte ma simt vinovata sa nu invat copiii sa schieze daca traiesc intr-un oras cu partii olimpice. Fii'miu vrea la hochei, ca sa aiba si el un bat.

De'ale lui Matei: mami am desent o fetita caraghioasa ha ha ha. Ma uit pe foaie - un fel de dreptunghi. Pai unde e fetita? In casa!

pe curand,
madishor

Mergi la inceput

salutare fetelor !
LA MULTI ANI ! si petrecere frumoasa pt toate care sunteti sau aveti apropiati care isi serbeaza numele astazi, de sf mihail si gavril!

bogdan si-a revenit, a ramas doar cu o tuse destul de suparatoare. asta ma enerveaza, dar stiu ca aproape dupa fiecare viroza el ramane cu tusea si 2-3 saptamani...
ce ma enerveaza e ca am cedat presiunilor bunicilor (ambele perechi ) si i-am dat antibiotic, desi eram convinsa ca nu e nevoie.
febra i-a trecut fix in ziua in care am inceput administrarea antibioticului dar eu ca o toanta m-am luat dupa dr pe care il stiu panicos si da antibiotic chiar daca nu e cazul. trebuia sa mai astept 1-2 zile, odata ce ma linistiseam ca nu are nimic la plamani!

bineinteles ca acum e in plina desfasurare viroza lui tudor, sper ca macar azi dupa-amiaza sa fie suficient de bine si fara febra ca sa il aduc de la socroshenie la mama, unde se tine petrecerea pt sf mihai+ grabriel (mama e gabi si tudor e mihai ) - e foarte bucuros, mama i-a pregatit un tort de ciocolata numai al lui - pt ea a facut tort de mere... asa ca azi avem meniu bogat in calorii...

dana - de ce nu faci tabloul din frunze cu frunze uscate? imi amintesc ca eu faceam cand eram la scoala: cu frunze usacate, cu petale uscate de flori, flori presate, etc. le lipeam pe foaie, faceam un chenar frumos (acum poti sa faci chenarul si pe pc, banuiesc...

magda - imi place ce povestesti despre lectiile de innot. la noi nu prea se joaca cu ei, mai degraba e o relatie antrenor dur/ copil, care sa invete innotul de frica, nu de placere...
oricum, din cauza ca apa era extrem de rece si bogdan a facut pneumonie in plina vara cand am incercat sa il duc la bazin, am renuntat si nu prea cred ca ma voi mobiliza in curand!
sper totusi sa mai faca programe din alea cum erau cand eram eu la scoala, ne lua cu autobuzul de la scoala si ne ducea la bazin
ar fi chiar util, pe ca in ziua de azi avem din ce in ce mai putin timp pt activitatile extra-scolare ale copiilor, din pacate.
despre faza cu scufundarile, imi amintesc ca si pe mine m-a invatat la fel, imi arunca papucii in apa (la 2m adancime) si ori ma bagam sa ii scot, ori mergeam acasa fara papuci si ma pedepsea mama (deci tot de frica... la noi e o moda in sport, din pacate...)

cat despre tabloul lui matei, mi se pare super ideea sa deseneze fetita in casa... presupun ca era noapte si erau perdelele trase!

tudor la gradi a aflat cat de nociv e fumatul... ce le-o fi explicat doamna nu stiu exact, dar de fiecare data cand fumeaza adi in masina ii zice "tati, cine fumeaza moare! eu nu vreau sa mori, si sa nu mai fumezi, ca si mie imi face rau!"
cica el i-a promis doamnei ca o sa-i zica asta lui tati de 1 catralion de ori, pana pricepe...

pupici cu lipici,

_

Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)

Mergi la inceput