rasturnare de situatie in cazul Maddie
Raspunsuri - Pagina 5
Letitia1 spune:
Ce am inteles de la stiri insa e ca in masina inchiriata urmele de sange au fost atat de mici si sterse incat nu s-a putut stabili cu exactitate adn-ul.
Motanik
Ba tocmai ca ADN se potrivea lui Madelaine. De aia i-au si luat in colimator pe parinti!!!
louisea spune:
quote:
Originally posted by Letitia1
Ce am inteles de la stiri insa e ca in masina inchiriata urmele de sange au fost atat de mici si sterse incat nu s-a putut stabili cu exactitate adn-ul.
Motanik
Ba tocmai ca ADN se potrivea lui Madelaine. De aia i-au si luat in colimator pe parinti!!!
pey io n-am inteles acu zici ca adn-ul se potrivea, acu ca nu s-a putut stabili
motanik spune:
Louisea, prima parte a citatului tau imi apartine, Letitia facea referire la el.
Eu am scris ca nu s-a putut stabili al cui era adn-ul.
Letitia, ai o sursa unde pot citi si eu stirea?
La mine sursa a fost Breakfast de la BBC1.
--------------------
Andra
Guestus spune:
Din cite am citit yo politistii din portugalia tin documentatia la secret...deci voi auziti pure bazaconii debitate de unul sau altul.
louisea spune:
quote:
Originally posted by Guestus
Din cite am citit yo politistii din portugalia tin documentatia la secret...deci voi auziti pure bazaconii debitate de unul sau altul.
Acu m-am prins si eu. Merci Motanik
Andrada spune:
Letitia, nu dezinforma. ADN-ul nu se potriveste cu al fetitzei si nici n-ar avea cum. Masina a fost inchiriata la o zi dupa disparitia fetitei. Din momentul in care Madde a disparut parintii au fost tot timpul cu cineva, le-ar fi trebuit frigider, pungi de transport si in mod foarte particular in care cadavrul sa poata fi zgiriiat ca sa existe urme de singe in masina la o zi dupa disparitie.
Politia portugheza nu are nici o dovada (altfel ar fi arata-to) si nici nu va prezenta una, dar ajunge ca a pus un dubiu pe cei doi parinti, astfel turismul portughez poate fi salvat. Regiunea aceea traieste numai din turism, cu citeva luni ii urma li s-a propus parintilor sa paraseasca regiunea ca le afecteaza turismul. Parintii au refuzat. Portughezii stiu insa ca ajunge numai sa arunce un dubiu asupra parintilor (chiar neprobat in cele din urma) ca publicul (dornic de un deznodamint) sa sara la concluzii, si toata lumea sa se intoarca la treburile lor.
Chiar daca politia portugheza va declara miine ca au gresit si ca n-au nici un fel de probe, sint deja o gramada de oameni care ii cred vinovati pe parinti si pentru ei asta conteaza.
Vorbim de o mama care a trecut prin multe FIV ca sa aiba copiii astia, care o cara pe Madde cu ea la cabinet sa ii fie aproape...etc.
E teribil pentru mine faptul ca britanicii nu fac mai mult, ca nu ii sar in ajutor ca Scotland Yard nu cere dovezi Portugaliei...etc. E uimitor cum Anglia nu isi apara cetatenii, sau poate o va face de acum incolo (banuiesc ca la sugestia ambasadorului s-au intors).
E trist totusi ca acum toata lumea e preocupata de asta decit sa gaseasca fetitza.
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
Letitia1 spune:
Letitia, nu dezinforma. ADN-ul nu se potriveste cu al fetitzei si nici n-ar avea cum.
Habar nu ai despre ce vorbesti. ADN s-a potrivit cu al fetitei , de aia parintii au fost acuzati.
ocebine spune:
De pe CNN:
But on Friday police in Portugal named the couple suspects after finding Madeleine's blood in a car the family rented 25 days after reporting her disappearance, a family spokeswoman said.
www.cnn.com/2007/WORLD/europe/09/10/madeleine.mccann/index.html" target="_blank">http://www.cnn.com/2007/WORLD/europe/09/10/madeleine.mccann/index.html
Anamaria
"After all is said & done, more is said than done."
Andrada spune:
Revealing the details behind the decision to shift the focus of the investigation onto the McCanns, the source said that in addition to the blood at the holiday flat, DNA evidence had been found in a car rented by the McCanns more than two weeks after Madeleine went missing.
He said that while both samples had matched Madeleine's DNA, since they had degraded over time, this was based on an incomplete picture - only 15 of the available 20 genetic markers usually used for such analysis were found: 'Nineteen out of 20 is what we consider conclusive. In this case, they could extract only 15 - but all of the 15 exactly matched Madeleine's DNA.' He also dismissed as 'simply wrong' recent media reports that blood had been found in the car.
He said the Portuguese police were taking the sample recovered from the flat seriously - in part because of 'contradictions and changes' in the accounts given by the McCanns and their friends of what happened the night Madeleine disappeared.
It was the arrival last week of the DNA test results from Britain's Forensic Science Service laboratory in Birmingham that prompted Portuguese police to call in the girl's parents for questioning - and the decision, confirmed yesterday morning, to name both of them as arguidos, or formal suspects.
The source said the DNA from the rental car had come from the interior of the vehicle and not from blood. Given the passage of time, it 'could have come from any item, [such as] clothing, which Madeleine had contact with before she went missing'.
But the key sample, he said, came from blood found in the flat where the family was staying at the Mark Warner resort in Praia da Luz. 'It was a small quantity and was found on the floor, which had been washed a number of times since Madeleine's disappearance,' he said.
The source added that it was the 'very strong' probability from the DNA results of a direct match with Madeleine that convinced police to put 'detailed and specific questions' to her parents'. Their answers 'did not provide a satisfactory explanation, which is why it became virtually inevitable under the Portuguese legal system that they would be named arguidos before further questioning'.
http://observer.guardian.co.uk/world/story/0,,2165491,00.html
diferenta e ca singele e singurul care ar fi putut fi corelat cu corpul, in timp ce DNA-ul (care oricum nu match cel al Maddei) poate fi luat de pe haine (cu care mama statea in mina), ursuletz, ceilalti copii...etc.
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
ocebine spune:
Nu negam...doar am furnizat o sursa de unde reiesea ceea ce sustinea Letitia...
Multam de link...
Anamaria
"After all is said & done, more is said than done."