Buna mamici,
Cum procedati cu racelile de la cresa ? A discutat cineva cu vreo directoare pe tema asta ? Baietelul meu e la cresa Titan 4 si dupa 3-4 zile de cresa e deja racit
...Imi puteti da un sfat ce sa fac ?
Pai de ce raceste? Daca raceste pt. ca sunt primiti alti copii bolnavi, iar bb tau se imbolnaveste de la ei, ia masuri! Eu am trecut prin asa ceva. Aveam fata la o cresa super curata, cu asistente capabile, insa nu stiu din ce motive nu reuseau sa-i intoarca din drum pe parintii care isi aduceau copiii bolnavi. M-am certat si cu parinti care spuneau ca n-au cu cine sa lase copiii, ca ei trebuie sa ajunga la munca, si nu vedeau ca le faceau rau in primul rand copiilor lor (pt. ca nu-i izolau si nu ii tratau) si apoi celorlalti copii, nevinovati, sanatosi... si in ultimul rand parintilor corecti (ca mine) care isi luau medicale ca sa stea cu puii acasa. Dupa ce am vazut ca la poarta cresei nu rezolv mare lucru, m-am dus la directorul general, cel care administra toate cresele din oras, si a facut el ordine.
Daca raceste ca e puiul mai sensibil... discuta cu pediatrul despre un tratament de imunizare. Adica discuta cu pediatrul oricum.
Sanatate si voie buna!!!
Dora, mami de
Ami -- 7 ani - 12 februarie 2007
I'm the best, so "beep" the rest!
Amelia mea
La cresa nu se scapa de raceala, se face pneumonie... si fetita mea a mers anul trecut la cresa, iar acolo copiii veneau cu antibiotocul dupa ei... Ne-am lecuit de cresa intr-o luna de zile cand am facut pneumonie...